4 situationer, hvor vi ikke burde have sex

17. marts 2017
Når sex bliver en tvangsaktivitet, bliver nydelsen tabt, og det kan være et problem

Sex er meget sjovt og hjælper os med at få det bedre med os selv. Det er grunden til at undertrykt lyst eller ikke tillade os selv at nyde det er absurdt.

Men på trods af hvor mange gange vi har gentaget, hvor positiv det er, er det også sandt, at alt har en negativ side og sex er ikke en undtagelse.

Læs også: Sex og venskab kan gå hånd i hånd

1. Når nogen har en Affære

2-utroskab

Uanset om du er den der er utro, eller du er blevet forrådt, hvis du betragter utroskab som noget negativt for et par, så bør du ikke gå igennem det.

Dit selvværd vil blive undermineret, du vil være trist, og du vil synes meget dårligt om den anden person. Desuden, hvis du tolererer en affære uden samtykke, så vil forholdet blive fyldt med vrede og had.

Det er derfor, det er vigtigt at få lagt alle kortene på bordet. Måske kan man tale om et åbent forhold eller finde en løsning på det.

Det er vigtigt at nævne, at det værste, man kan gøre, er at skjule en affære. Fra dag ét, skal et forhold være gennemsigtigt.

Der er mennesker, der er ude af stand til at være monogame, og i stedet for at lyve om det, så skal man være ærlig.

2. For at få Hengivenhed

Har du nogensinde været følelsesmæssigt afhængig? Havde du en vanskelig barndom, med lidt kærlighed? Folk, der ikke har haft et stabilt familiemiljø har ofte problemer med relationer senere i livet.

Det er ikke, at du ikke kan lide sex, men du udfører det kun for at få den hengivenhed, som du hungrer så meget efter. Det bliver et lægemiddel, en afhængighed, der skaber angst, når du ikke får det.

Denne form for situation udvikler følelsesmæssig afhængighed, forfaldenhed og selv det tidligere nævnte utroskab. Fordi når vores partner ikke længere giver den hengivenhed, vi har brug for, så søger vi det hos andre mennesker.

Gå ikke glip af: Flydende forhold og skrøbelige bånd

3-sammenspaendt-par

I dette tilfælde er det nødvendigt at behandle roden af problemet uden at fodre det med massere af sex, som vil gøre, at du bare føler dig tom med det samme.

Derudover falder en person, der bruger sex til at få hengivenhed ofte ind giftige forhold og elsker ikke, men har kun behov. Dette kan forårsage meget mere skade, da det oprindelige problem stadig eksisterer.

3. Du er Sex Afhængig

Som al afhængighed, hvis du er afhængig af sex, så er det noget negativt, der skal løses. Dette er kendt som hyperseksualitet.

Hyperseksuelle mennesker kan ikke opfylde deres behov for sex. Af denne grund, er de normalt promiskuøse i deres søgen efter denne fornøjelse.

Dette tvangsbehov kan bringe enorme følelser af skyld, fornemmelser af tomhed, frustration og tab af selvværd.

Den afhængige nyder det aldrig, fordi når noget bliver en tvangshandling, så er al nydelse tabt.

Vær forsigtig! 11 giftige sætninger, der aldrig bør være i ens indre dialog

3-masturbering

4. For at undgå problemer

Har du nogensinde hørt, at mange par diskuterer samtidig med de har sex? Mange bruger dette som en løsning på deres problemer.

Den store løgn er, at dette ikke skaber det ønskede resultat. Problemerne vil fortsætte med at skjule sig under en glædeligt oplevelse.

Hvis sex kommer til tanke, når du har en diskussion eller et argument med din partner, skal du få det ud af dit hoved.

Det vil have langsigtede virkninger på forholdet, da øjeblikket vil ankomme når denne løsning ikke længere udøver sin funktion.

Før du går, opdag: Sex kan løse mange af vores problemer

4-holde-haender

Har du nogensinde brugt sex til nogen af de tidligere nævnte grunde? Selvom du periodisk kan løse dine problemer, vil konsekvenserne, der kommer efter være værre.

Det er vigtigt, at vi ikke giver efter for den seksuelle impuls, når vi befinder os i disse situationer.

Vil du tilføje en anden grund?

FRA INTERNETTET