5 ting du ikke bør tillade i dit forhold

7. april 2016
Det er okay at give hele dig selv, så længe den anden person reagerer på samme måde. Skub aldrig familie eller venner bort for din partner. Spørg dig selv om den person, du er sammen med, giver dig fred og harmoni. Om han eller hun er en person, som du ønsker at blive gammel sammen med.

Intet er mere intenst og givende end at være forelsket, at have en partner, der elsker os, og som vi kan give vores kærlighed. Men vær forsigtig med at give ham hele dig… Her er de 5 vigtigste ting, du fremfor alt skal beskytte i dit forhold.

Ting, du skal beskytte i dit forhold

forhold2

1. Giv ikke “alt”, hvis du aldrig får “noget” til gengæld

Nogle kvinder kan have svært ved at sætte grænser i deres forhold. De føler, at de bør give dem selv fuldt ud til deres partner lige meget hvad. Er du også en af dem? Stop et øjeblik, og overvej om din partner også giver dig noget igen. Det er fint at give ham det hele, men kun hvis han også er indforstået med, at kærlighed er tovejs. Hvis du giver alt uden at modtage andet end krav eller kritik, vil der komme et tidspunkt, hvor du føler dig frustreret og tom. Denne følelse er meget destruktiv. Kærlighed er at dele og give … men husk, at du også fortjener at modtage det samme.

2. Ødelæg ikke dit selvværd eller dine værdier

butterflies

I et forhold er det almindeligt, at der er forskellige former for smag, interesser og endda værdier. Men så længe der er respekt og anerkendelse, vil det fungere. Du kan for eksempel tillade din partner at nyde spontaneitet, fritid, gå til fester … men du kan også få brug for denne tid til at blive delt med dig. Samtidig er det helt okay at bede din partner om, at give dig lidt tid for dig selv, så du kan forfølge dine egne interesser, eller du kan spørge ham, om det ikke er tid til, at I to er sammen alene derhjemme. Der skal være en balance. Hvis din partner kritiserer dig, fordi du ikke har lyst til at gå ud med vennerne hele tiden eller tage til feste, kan du begynde at føle dig skyldig og tvivle på dig selv. Er jeg virkelig en kedelig person? Måske er jeg en person, at han ikke kan være tilfreds med? Sådanne spørgsmål kan virkeligt skade dit selvværd. Din partner skal respektere dig og værdsætte dig. Det er afgørende. Uden respekt kan der ikke være lykke.

3. Lad ikke nogen invadere eller ødelægge dit personlige rum

Vi har alle vores hobbyer, vores venner, vores lidenskaber… Ting vi ikke vil opgive. Skub aldrig familie eller venner bort for din partner. Giv ikke alt op, som du elsker for din partner, fordi hvis du gør det, vil der ikke være noget tilbage for dig, og du vil miste, hvem du er, din identitet. Det personlige rum er det intime rum, hvor vores personlighed, vores sociale liv og vores lidenskaber er placeret. Du må ikke overse dette.

4. Du må ikke ødelægge dine drømme og håb

TagSpringet

Nogle gange fastholder vi tætte forhold med giftige partnere. Fortæller din partner dig, at der er noget, du ikke kan opnå? At du ikke kan gøre det, du har sat dig for? Hvis han fortæller dig, at du ikke er klog nok til at udføre en bestemt aktivitet eller at du aldrig vil få det job, så er det på tide at slå op med ham. Prøv ikke at skabe plads for negative mennesker, der kun prøver at holde dig tilbage hele tiden, og som stjæler din energi.

5. Tillad ikke dig selv at blive en ulykkelig person

Dette er det vigtigste. Spørg dig selv, når du står op om morgenen, om du er tilfreds; om din partner ved siden af ​​dig er den eneste ene, om det er ham du ønsker at blive gammel sammen med og som vil dele livets glæder og sorger med dig. Hvis det giver dig selvtillid, visdom og drømme, så tøv ikke; dette forhold er besværet værd. Kæmp for det! Men hvis du føler dig tom og føler at din partner ikke får dig til at smile, men gør at du græder og du tilbringer dine dage ulykkelig, bør du handle. Du fortjener at være lykkelig. Det er enhvers grundlæggende ret.

 

FRA INTERNETTET