5 tips til at bevare dit forhold

Én af de bedste strategier til at bevare ens forhold er at bevare sin individualitet: gå ud med venner, lave aktiviteter selv... På den måde vil du føle dig som dig selv og vil have ting at dele.

Dette er svære tider for par. Familielivet bliver mere og mere komplekst, arbejde bliver mere og mere tidskrævende, og der er store forskelle mellem, hvordan man er blevet opdraget, og hvordan man er i dag, eller hvad man forventer, og hvad man finder.

Hver dag er både en udfordring og en mulighed for at forbedre sig selv samt ens forhold.

Selvom det er rigtigt, at hvert par er unikt, er det også sandt, at de fleste af dem søger et lykkeligt hjem og freden fra at være den, de er. Det er der, barriererne kan blive sænket, og ingen behøver at spille skuespil.

Denne sikre daglige tilværelse har dog brug for at blive nuanceret af bevidsthed om hinanden og at få hinanden til at føle sig som en prioritet.

Det er noget, som er så vigtigt, at ens partner måske bruger flere timer eller dage af deres liv på at forberede en overraskelse for en, som blot har det formål at få en til at føle sig som noget særligt.

På trods af deres liste med ting, de skal gøre, deres forpligtelser og deres ansvarsområder, siger det, “jeg tænker på dig, fordi du er vigtigere end noget andet.”

Fordi vi er klar over, hvor svært det er at kombinere disse to ting, ønsker vi at give dig nogle tips til at bevare dit forhold til din partner.

5 tips til at bevare dit forhold

1. Tal med hinanden, og ikke i telefonen

Dette virker måske åbenlyst, men det er mere grundlgægende end blot dét. Det er ikke blot et spørgsmål om at tale om hverdagsmæssige og rutinemæssige problemer.

Vi mener snarere, at man skal tale om problemerne, som bekymrer en eller fylder en med lykke.

Man har begge brug for at vide, hvor den anden person står i hvert øjeblik, og der er intet som en god samtale til at finde ud af det. Vent ikke på en særlig lejlighed: frokost eller middag er ideelt. Ethvert tidspunkt er godt.

Glem ikke at slukke for telefonen og brug alle fem sanser til at lytte og forstå. Det er meget nemmere på den måde.

Se også: Jeg var også i et giftigt og skadeligt forhold

2. Begynd at kysse igen

Med et kys kan du kommunikere alt det, du føler, uden et enkelt ord. Du overfører din intimitet med dine læber. Men som tiden går har personer tendens til at lægge det til side.

Det gør, at man smider et øjeblik med gensidig overgivelse væk. I et andet aspekt er det en begyndelse på et seksuelt forhold. Det er noget, der er vigtigt for at bevare ens forhold.

Ligesom med et kys er sex et sted med utænkelig dyb dialog, og fordi det er baseret på nydelse, kan man så håbe på mere?

3. Lav ting sammen

Den ideelle aktivitet er at begynde at lave noget, som ingen af Jer er bekendt med, men begge er interesseret i. Processen med at lære og opdage vil underholde Jer og bringe Jer tættere sammen.

Det vil også hjælpe Jer til at slippe væk fra rutinen og forpligtelserne. Uden dem er man mere fri og villig til at nyde noget nyt.

På den måde bliver man bedre selskab for sin partner, fordi man er positiv og optimistisk. Det sætter én i en situation, hvor man kan give det bedste af sig selv.

4. Vend ikke ryggen til dit personlige liv

At være en del af et par betyder, at man deler ud af sig selv. For at gøre det bliver man nødt til at udvikle sig selv. Hvad betyder det? Man bliver nødt til at bevare den, man er.

Bliv ved med at lave dine yndlings aktiviteter og pas på dine venner. Gå ud med dem alene.

På den måde vil du undgå den sære følelse af ikke at vide, hvor tingene begynder eller stopper, for når det sker, begynder alt at forsvinde.

Sagt på en anden måde er det en vigtig del af at bevare et forhold, at man har en historie at fortælle, når man kommer hjem.

Det kan sætte gang i en samtale, som kan føre til en anden, så ens personlige forhold bliver mere flydende, frit og naturligt, når man er sammen.

Besøg denne artikel: Drik en kop kaffe med vennerne og bliv gladere

5. Vær opmærksom på detaljerne

Det meste af tiden tænker du sikkert på det funktionelle formål med tingene, hvad der er praktisk. Det kan føre til at udsætte fremgang, hvilket er en fejl.

Man behøver ikke at købe dyre gaver: man kan skrive et brev, et digt, købe nogle blomster eller lave noget selv…

Nøglen er, at ens partner modtager den følgende besked: “med dette ønsker jeg, at du bliver glad.” Det virker måske ikke sandt, men det er virkelig værdifuldt at ofre sin tid for kærligheden.

Målet er derfor at berige kommunikationen med sin partner. Men altid at gøre det som sig selv.

Glem aldrig, hvem du er, for kun da kan du elske en anden med den oprigtighed og opmærksomhed, som de fortjener.

Når du ikke gør dette, vil du blive fyldt med negative tanker, som ødelægger dit forhold, selv hvis de aldrig bliver sagt højt.

FRA INTERNETTET