6 vaner hos et tilfreds par

Tilfredse par ved, hvordan man accepterer de forskellige stadier i ens forhold, og forstår, at hver person har brug for sin egen plads, mens de stadig kan dele en fælles én

En kærlig forening kræver en masse arbejde. Tilfredse par har det ikke kun sjovt sammen. Ethvert forhold kræver bestemte vaner, som har positive virkninger på begge parter.

Det betyder, at man bliver nødt til at gøre en indsats dagligt, indtil disse vaner bliver til noget naturligt. En hormonel grund til dette er, at i takt med, at man bliver ældre, er det sværere at holde sin hjernes niveau af dopamin i balance.

Det betyder, at du ikke altid vil være glad for dit forhold. Den gode nyhed er, at der er nogle vaner, som man kan følge, så ens kærlighed varer ved, og ens forhold gør det samme.

1. Tilfredse par opbygger er stærkt venskab

Tilfredse par består af to elskere, som også er bedste vennerDet er vigtigt, fordi man måske ikke altid føler sig tilpas med at dele alt med sin partner.

Hvis man begynder at opbygge et venligt forhold, hvor man kan tale frit og med tillid, som om den anden person var ens tætteste ven, vil et dybt bånd blive skabt.

Med tiden vil den romantiske og seksuelle forbindelse, som man deler, forsvinde og blive til noget mere monotont. Venskab kan styrke mere end blot det romantiske og seksuelle bånd.

Det er én af de hemmelige ingredienser til at opnå succes som et par. Udover det vil man også føle sig mere tilpas, afslappet og være i stand til at have det sjovt, hvis ens partner også er ens bedste ven.

Glem ikke at læse: 6 måder, sort kaffe kan hjælpe med at forebygge flere sygdomme på

2. Værdsæt hinandens særheder

En anden sund vane blandt par, som er tilfredse med deres forhold, er evnen til at værdsætte hinandens særheder. Hvis man har en person, som elsker en for alle ens skøre særheder, vil man have flere muligheder for at have det sjovt sammen.

Tænk på det på denne måde: hvis din partner ikke acceptere eller tolererer dine skøre vaner, vil du ikke være i stand til at se Jer to sammen i fremtiden. Du bliver nødt til at nyde de forskellige særheder, for de er en del af ens liv og er mere unikke end noget andet.

Disse træk er de gaver, som gør hver dag sjov og unik.

På dette tidspunkt er det virkelig vigtigt at være bevidst og ærlig. Hvis der er noget omkring den anden person, som du virkelig ikke kan lide, og du finder mindre tolererende end før, er det på tide at genoverveje, om de er den person, du ønsker at være sammen med.

Husk, at kærlighed er betingelsesløs accept uden at forvente en forandring.

3. Lav planer sammen

Par, som er tilfredse med deres forhold, finder bevidst tid til at være sammen. Nogle gange kan det være så nemt som at vågne op og planlægge en simpel dag sammen.

Det skader dog aldrig at tænke på en større plan for eventyr eller en vild aften ude. Hav i baghovedet, at det kræver noget planlægning og overvejelse af den anden persons ønsker, så begge parter kan have det sjovt.

Dit liv er måske meget travlt, men du bør altid tage dig tid til at fokusere på dit forhold og din partner. Planer kan være så simple eller så komplekse, som du ønsker det, men de bør altid være sjove for Jer begge.

4. De ved, hvornår man skal trække sig i et skænderi

Uanset hvor meget sjov, man har sammen, vil der altid være tider, hvor man vil have konflikter. Målet er ikke at undgå disse spændinger – for det er umuligt – men at lære, hvornår man skal trække sig, når det er nødvendigt.

Tilfredse par ved, at løse et problem er mere vigtigt end at holde fast i sin stolthed og nægte at sige undskyld. Gode par er i stand til at skændes, sige undskyld og reparere eventuel skade, som er forårsaget.

At skændes er ikke sjovt, men det er heller ikke jordens undergang, og man bør ikke behandle det, som om det var. Lad dine skænderier blive der, hvor de hører til: i fortiden.

5. Har det sjovt med andre personer

Så du har det sjovest sammen, men du har brug for en pause indimellem. Det er ikke en dårlig ting – stik modsat. At have et aktivt socialliv giver dig flere ting at dele og tale om.

Det er ikke retfærdigt og heller ikke realistisk at forvente, at al din partners sjov skal være sammen med dig. I har begge brug for tid til at nyde Jeres familie og venner.

Det er også vigtigt, at man tilbringer tid sammen med andre personer. Nogle gode muligheder er dobbelt dates og middage.

Hvis du går til en fest, vil du se, hvordan I bedre kan tilbringe tiden sammen, og det kan være både sjovt og afslappende for Jer begge.

Ønsker du at vide mere? 10 grunde til at give flere kram i dagligdagen

6. De er kærlige

Dette er en livsnødvendig vane blandt tilfredse par. At vise sin kærlighed gennem kys, at holde i hånden eller have sex er simple handlinger. Men de betyder så meget på samme tid.

Det betyder ikke noget, hvor længe man har været sammen: man kan ikke stoppe med at være kærlig overfor hinanden. Disse små handlinger minder en om, hvor vigtig man er for den anden person, og de vil give masser af glæde og drømme.

Tilfredse par består af to personer, som er lykkelige sammen. De ved, hvordan man tilbringer tid sammen og har det sjovt, enten alene eller sammen med andre. De er tilfredse og frie til at dele deres behov.

FRA INTERNETTET