Bekæmp slim med denne honning, gulerod sirup

Er du forkølet? Er du syg og træt af alt det ubehagelige slim? Takket være vitaminerne i gulerødder og honning er denne kombination et ideelt middel til at forebygge og behandle slim og andre åndedræts problemer. Tjek det ud!

Takket være vitaminerne i gulerødder og honning er denne kombination af disse to midler et ideelt middel til at forebygge og behandle åndedræts problemer.

Slim er et almindeligt symptom på forkølelse og andre sygdomme, som regelmæssigt påvirker åndedrætssystemet. Det er et legemsvæske udskilt af slimhinden, der kan indeholde glycoproteiner, antistoffer og andre midler.

Dets hovedfunktionen er at holde luftvejene smurte og beskyttet mod eksterne indtrængere. Når der produceres for meget, bliver det dog ret irriterende. Det er fordi det bliver tykkere, og din krop forsøger at fjerne det ved at hoste det op.

Heldigvis er der mange midler, der hjælper med at reducere slimproduktion og forhindre det i at forstyrre dit helbred.

En af disse muligheder er en naturlig sirup lavet på gulerødder og honning. Dette middel er velkendt for at være effektivt til at tage sig af alt slimen.

I dag vil vi gerne snakke om de særlige egenskaber ved disse to sunde ingredienser og en simpel opskrift til at lave denne sirup der hjemme.

Hjemmelavet honning og gulerodsirup til at bekæmpe slim

Hjemmelavede sirupper har været et naturligt alternativ til at håndtere symptomer på influenza, forkølelse og andre åndedrætsbesværligheder i lang tid.
Disse sirupper samler ingredienser med anti-inflammatoriske og slimløsende virkninger. Det gør dem ideelle til lindring af ondt i halsen, overproduktion af slim og luftvejssygdomme i luftvejene.

Denne lavet på gulerødder og honning, er et af de mest effektive og sunde valg. Det skyldes, at det både tager sig af symptomer som hoste og også styrker dit immunsystem samt bekæmper sygdommen ved dets rod.

Lad os først se på nogle af de store fordele ved gulerødder:

 • Gulerødder er en naturlig kilde til vitaminerne A, C og B, der er kendt for deres antioxidant og beskyttende roller i kroppen.
 • De indeholder beta-caroten, en forbindelse, derudover at være god for den visuelle sundhedhjælper med at forbedre din immunrespons mod virus og bakterier.
 • De er også gode til at regulere kolesterolniveauerne i dit blod og fremme afskaffelsen af ​​tilbageholdte toksiner.
 • De giver også en betydelig mængde fiber, hvilket er nødvendigt for at holde fordøjelsen korrekt kørende.
 • Derudover indeholder de anti-inflammatoriske midler. Disse bidrager til renselse af luftvejene for hurtigere at lindre symptomerne.

Dette sammen med den antibiotiske kraft fra honning skaber en god behandling til at fremskynde helbredelsen af hoste, slim og andre almindelige men irriterende symptomer ved at have forkølelse eller influenza.

Sådan laver du din egen honning, gulerodsirup

Denne hjemmelavede sirup kræver ikke meget tid eller mange penge at lave.

Både gulerødder og honning er normalt bredt tilgængelige i købmandsforretninger og på markeder hele året rundt (og til overkommelige priser også!).

Når det er sagt, er det vigtigt at kontrollere kvaliteten af ​​honningen. Dette skyldes, at nogle kommercielle produkter er lavet på sirupper og raffinerede sukkerarter. Mens deres tekstur ser ens ud, så er næringsstofkvaliteten ret lav og gør ikke meget godt for dit helbred.

Selvom det koster lidt mere, er det altid bedst at vælge 100% økologisk honning.

Ingredienser

 • 3 1/2 kopper gulerødder (400 g)
 • 5 spiseskefulde økologisk honning (125 g)

Vejledning

 • Først skal du vaske gulerødderne godt, skære dem i små stykker og placere dem i en gryde fyldt med vand.
 • Lad det koge, indtil gulerødderne er bløde.
 • Dernæst fjern gulerødderne og knus dem med en gaffel eller en ske.
 • Derefter sættes puréen i en glasflaske og blandes med de fem spiseskefulde honning.
 • Endelig skal du dække beholderen og lade det sætte sig mindst en dag før indtagelse.

Sådan bruges det

 • Tag 4 eller 5 spiseskefulde dagligt for at reducere slimproduktionen.
 • For at bruge det som en forebyggende behandling kan du tage en spiseskefuld dagligt, helst for sig selv.
 • Hvis du finder sirupen for sød, kan du blande den med en halv kop lunken vand.

Vi anbefaler: Sådan dyrker du gulerødder derhjemme

Husk på:

Dette naturlige middel er ikke til personer med ukontrolleret blodsukker. Honning har tendens til at gøre sådanne forhold værre.

Vi anbefaler det heller ikke til patienter, der behandles med vanddrivende midler. Dette kan øge deres virkninger og forårsage uønskede resultater.

Generelt er det en god mulighed for at øge immunforsvaret hos børn og voksne. Det giver trods alt en masse næringsstoffer sammen med en behagelig smag.

FRA INTERNETTET