Efterlad aldrig disse 8 ting i dit badeværelse

21. august 2017
Da der er mange ting, der er bekvemme at have på badeværelset, så kan det få os til at tro, at det er det ideelle sted at efterlade dem. Men de kan ende med at akkumulere mange farlige bakterier.

Badeværelset lader til at være centrum for vores morgenrutine. Du tror måske, du har meget gode rengøringsvaner og tror at dette værelse er usædvanligt rent og pletfri.

Selv om du har al mulig grund til at tro på dette, er det vigtigt at huske, at dette område af huset har bakterier og farlige toksiner.

Måske siden barndommen har du haft en vane med at efterlade din tandbørste på badeværelset, fordi det virker mere praktisk, men det er ikke en god ide for dit helbred.

Vi vil adressere de 8 ting, som folk har tendens til at efterlade på badeværelset. Bemærk følgende:

1.Tandbørste

Hvis der er et element, som folk efterlader på badeværelset, er det tandbørsten. Det er nemmere bare at gå ind på badeværelser og samle den op. Der er dog risici, især hvis der er andre, der bruger rummet.

Forskere ved University of Quinnipiac, Connecticut, fandt fækalt stof i 60% af tandbørsterne, der blev opbevaret på fælles badeværelser, uanset hvordan de blev opbevaret.

Det betyder, at selvom du har gode vaner, når alt er sagt og gjort, så fremmer du bakteriel vækst.

Du bør ikke glemme, at badeværelset er et meget fugtigt område. Dette forhindrer din tandbørste i at tørre helt mellem brug. Vores anbefaling er, at du sætter din tandbørste i dit værelse eller i en meget tør del af huset.

For at undgå at få din tandbørste gjort snavset, kan du få en beholder. Nogle dækker den helt og andre dækker bare børstehovedet.

Se også: 15 personlige genstande du aldrig bør dele

2. Medicin

Varme og fugt i badeværelset mindsker effektiviteten af ​​medicin. I nogle tilfælde kan de miste deres effektivitet inden udløbsdatoen.

For at opbevare dine lægemidler så husk:

  • Vælg steder, der er rene og tørre. Enhver skuffe i dit værelse er en god ide. Til gengæld præsenterer køkkenet de samme problemer som badeværelset, så det er bedre at undgå det.
  • Opbevar medicin i deres originale emballage. Dette identificerer deres formål. Du kan også kontrollere udløbsdatoen, så du kan undgå at gøre skade eller få din medicin byttet med en andens medicin.
  • Opbevar medicin på et sted, hvor børn ikke kan få fat i det.

3. barberblade

Fugtighed kan få barberbladene til at ruste, selv før de bruges. Den eneste gang du må gemme dem i badeværelset er, når de er i forseglet emballage.

Dette råd gælder også for sakse og andre metalgenstande, der kan oxidere let.

4. Make-up

Opbevare din makeup på badeværelset kan være ubelejligt, og det vil ikke holde længe. Det vil sandsynligvis udløbe før den officielle udløbsdato på emballagen.

Varme og fugtighed nedbryder dine øjenskygger, blush, læbestifter og foundations lidt efter lidt. Bakterier kan også nemt komme ind i makeuppen. Det er bedst at holde din makeup på et tørt sted i dit soveværelse. Et af vores skønheds råd er at opbevare neglelak i køleskabet, så det ikke bliver tykt og tørt.

5. Parfume

Din yndlings parfume kan udvikle en dårligt lugt, hvis du efterlader den på badeværelset i længere tid. Høje temperaturer og damp kan medføre, at duften ændres.

Vores råd er at opbevare parfume på dit værelse i en skuffe, hvor temperaturen er relativ konstant.

6. Kondomer

Har du et sted i dit badeværelse, der er meget diskret og det virker som det perfekte sted at opbevare dine kondomer? Dette er en stor fejltagelse. Det rigtige sted ville være i natbords skuffen.

Eksponeringen for varme og fugtighed kan beskadige kondomer over tid og skabe formindskende effektivitet.

7. Smykker

På samme måde som barberblade kan dine gode smykker og yndlings smykker blive påvirket på grund af fugtigheden i luften.

Imitationsartikler og dem, der er belagt med metal, kan begynde at skifte farve. Sølv vil blive påvirket hurtigst.

Det er ideelt at have en lille boks til smykker. Disse specielle kasser lukkes tæt og har normalt en belægning af ruskind. Formålet med en kasse er at holde støvet væk og lade smykkerne forblive i god stand.

Vi anbefaler: 17 interessante alternative ting, du kan bruge neglelak til

8. Kamme og børster

Børster og kamme, der efterlades i åbenhed, har også en tilbøjelighed til at samle bakterier. Dette er også muligt, hvis du opbevarer dem i en kasse. Dette er ikke godt, hvis de også opbevares i en skuffe, da det kan være fugtigt på badeværelset.

Luftfugtigheden hjælper bakterierne til at vokse og kan også forårsage dannelse af mug i tandbørsten. Opbevare disse ting på dit værelse er den bedste idé.
Som du kan se, er det sikkert ikke den bedste ide at opbevare ting på badeværelset. Hvis du er i tvivl om en genstand, som vi ikke har nævnt, skal du overveje, hvorvidt der kan være et problem med udviklingen af bakterier.

FRA INTERNETTET