Den som virkelig elsker dig tilbyder ro og sikkerhed

25. december 2017
Den person, der elsker dig for dig, forstår hvem du virkelig er, og vil aldrig forsøge at ændre dig. De accepterer dig for alle dine gode sider og alle dine fejl og støtter dig i alle dine bestræbelser. 

Enhver der virkelig elsker dig vil dele deres lykke med dig og vil give dig sikkerhed. Dette er principperne for sund kærlighed.

Vi ved alle, at det ikke altid er let at finde en følelsesmæssig moden person. Det er svært at finde nogen, der giver os en reel følelse af sikkerhed.

Men der er noget, som vi skal være meget klare over fra begyndelsen: det siger sig selv, at vi altid skal forsøge at tilbyde det til andre, som vi selv har brug for. Til gengæld skal vi altid være klare over, hvad vi fortjener – og det betyder at være ærlige overfor os selv og for andre.

Og selvfølgelig er der ingen tvivl om, at følelsesmæssige eller intime relationer kan være yderst komplekse.

De kræver en stor personlig investering, en vilje til at vokse, samt en evne til at tilbyde respekt og lykke, samtidig med at vi tager vare på os selv. Det er langt fra en simpel opskrift!

De forhold, der skiller sig ud, er dem, hvor begge parter føler sig rolige og afslappede nok til at være deres sande jeg. Det kan være en magisk og usædvanlig oplevelse, som tilbyder os stor tilfredshed.

Da det er sådan et komplekst emne, er det værd at reflektere over i et stykke tid.

En, der elsker dig ved, hvordan vedkommende skal lytte til dig

Vi har frem for alt alle brug for at føle, at vi bliver hørt og forstået.

I et intimt forhold skal vi føle, at det, vi tænker, og hvad vi kommunikerer med vores partner, bliver taget alvorligt.

  • Dermed selvfølgelig ikke at sige, at du skal være enig med din partner i hver eneste ting! Men hvad der er vigtigt er, at i ved, hvordan i får hinanden til at føle sig hørt.
  • Det er derfor vigtigt at vide, hvordan man kommunikerer. En simpel sætning, der beskriver, hvad der undertiden er en ekstrem kompleks opgave: at sætte ord på følelser, som vi alle bærer indeni os selv.

Når vi f.eks. ikke er kommunikationseksperter, er det almindeligt at tie stille omkring de små ting, der irriterer os, og vente på den anden person gætter eller fornemmer dem, næsten ved hjælp af magi.

Denne metode giver ikke mening. I stedet skal vi lære at sige, hvad der generer eller bekymrer os i øjeblikket, hvor det generer eller bekymrer os, og ikke vente til, at det allerede er for sent.

En som elsker dig, øger din selvtillid

Når nogen elsker dig er du lykkelig

Hver og en af ​​os fortjener fuld kærlighed, ikke et halvhjertet forhold baseret på ansvarsfraskrivelser som: “I dag elsker jeg dig, men i morgen skal jeg tænke over det. Hvis du vil have mig til at vise dig kærlighed, skal du opføre dig på en bestemt måde. “

Ingen fortjener en kærlighed baseret på usikkerhed eller afpresning. Ingen fortjener en kærlighed, der efterlader dig i frygt for, at den anden person vil forlade dig, hvornår det skulle være.

Intet solidt og modent forhold kan bygges på kviksand.

Moden kærlighed kommer i rummet med ro og ly, hvor du ikke behøver at frygte noget, hvor der ikke er frygt eller tvivl om, hvorvidt vi stadig vil forblive elsket i morgen, eller om vi føler os værdige til respekten for vores partner.

En, der elsker dig, vil støtte dig

Vi alle har behov for at forme vores egen skæbne, for at bevare vores stærkeste kærlighed til os selv og for at bevare en følelse af personlig sikkerhed, der giver os mulighed for at leve sådan, som vi vil og træffe vores egne beslutninger uden at lade andres meninger påvirke os for meget.

Opretholdelse af et stærkt forhold betyder at have en fast forpligtelse og investere alt hver eneste dag ved at stole og værdige den anden person.

Selvfølgelig er det i ethvert forhold vigtigt, at vi føler os støttet.

Det er normalt at være meget opmærksom på, hvad vores partner tænker om os – derfor er kritiske eller foragtelige kommentarer om mål, ønsker eller den måde, vi bruger vores tid på ofte meget smertefulde.

Vi skal huske på at elske nogen er at vide, hvordan man respekterer den anden person, og hvordan man skinner lys på deres personlige projekter. Det beriger forholdet og øger den personlige vækst hos hver person.

En der elsker dig, vil ikke forråde dig

Forrædderi er ikke kærlighed

Det skal selvfølgelig siges, at enhver, der bedrager dig, forræder dig eller lyver for dig dagligt, tilbyder dig en svag kærlighed, der er uværdig for navnet. Du fortjener det ikke, du behøver det ikke, og det gør ikke noget for at værdiggøre dig som person.

En anden ting, vi skal huske på er, at den person, der er i stand til at lyve til en person, som han eller hun – angiveligt – elsker, heller ikke elsker sig selv.

En, der er elsket, skal plejes som om vedkommende var et værdifuldt aktiv, en sart skat, der skal bevogtes med opmærksomhed og omhu.

Hvis du har tilgivet en løgn og løgner, skal du i det mindste være forsigtig, og holde øje med, om adfærden gentager sig.

Tilgivelse kan være godt, men det er vigtigt at huske på, at vi ikke skal tilgive alt. Hvis vi gør det, kan vi bebrejde os selv i fremtiden for skaden, den anden person gjorde på os, fordi vi ikke fastsatte klare og modige grænser.

En, der virkelig elsker dig, elsker dig, for hvem du er – det betyder ikke at forandre dig

Jeg elsker dig for den du er

En, der virkelig elsker dig, vil elske enhver af dine nuancer, dine særheder, dine smukke dyder og endda dine mangler.

  • Vi må aldrig glemme dette enkle princip. Ligesom ingen har ret til at kræve ting, der går imod din identitet og værdier, har du heller ikke ret til at bede din partner om at være noget, som de ikke er.
  • Vi må kræve at blive elsket på en autentisk måde, for hvem vi er, hvordan vi er, for hvad der definerer os og for vores sande essens.

Fald aldrig ind i en falsk rolle bare for at behage en anden person – det eneste, du vil opnå er et tab af selvværd.

Forsøg altid at have disse principper i tankerne, når du tænker på dine intime relationer, og du vil være i stand til at skabe et mere sikkert rum fuld af tilfredshed og opfyldelse for begge parter. Kort sagt, en sund kærlighed.

FRA INTERNETTET