Et naturligt middel til at bremse aldringsprocessen

5. januar 2016
Kvinder har altid været interesserede i at opretholde et ungdommelig udseende på trods af det faktum, at vi alle på et tidspunkt bliver nødt til at acceptere tegnene på aldring. Men bortset fra det, så er kvinder meget opsatte på at bevare deres gode helbred og bremse aldringsprocesserne fordi det er afgørende for at kunne nyde livet til fulde, selv efter man er kommet op i årene.

Eftersom at mange kvinder ønsker at bevare deres ungdommelige udseende og bremse aldringsprocessen, så er der i dag mange teknikker, der kan hjælpe med at forbedre udseendet af vores ansigt og krop samt fremme en general bedre sundhed. Men dette indebærer ofte, at man tyr til meget dyre procedurer eller behandlinger imens der er naturlige alternativer, der også kan hjælpe med at opnå disse langsigtede fordele.

Sådan bevarer du din ungdom

For de fleste kvinder begynder tegnene på aldring i en alder af 30 til 35 år, afhængig af den enkeltes livsstil. Imens nogle af disse tegn er helt normale, så burde andre først komme nogle år senere. Heldigvis har du rig mulighed for at behandle de mest alvorlige og bevare din ungdommelige følelse og udseende, fordi det tager noget tid at udvikle disse alderstegn.
Rødvin

 • Spis sundt: Kosten spiller en vigtig rolle for sundhed og skønhed. En sund kostplan indeholder store mængder af frugt, grøntsager, fuldkorn, magert kød og fisk, og omega-3 fedtsyrer.
 • Få nok søvn: At få nok hvile og at have en god søvn er essentielt for et godt helbred, både fysisk og følelsesmæssigt. Imens du sover revitaliseres cellerne i kroppen, og der udføres vigtige funktioner, som er umulige at udføre i løbet af dagen.
 • Drik et glas rødvin om dagen: Ved at drikke rødvin i moderate mængder giver du din krop antioxidanter, jern, vitamin A, C og B-kompleks vitaminer der, sammen med andre næringsstoffer, vil forbedre dit helbred og opretholde hudens nuværende tilstand.
 • Øg dit vandindtag: At drikke vand er afgørende for at have en sund krop og sind. Du skal holde dine celler hydrerede, så de kan regenerere og udføre deres utallige vigtige funktioner.
 • Undgå indtagelse af for meget alkohol, rygning og stoffer: Disse dårlige vaner kan forkorte dit liv og ødelægge et ungdommelig udseende. Det er bogstavelig talt gift for kroppen, og det fremskynder aldringsprocessen… for ikke at nævne at det forårsager sygdomme.

En opskrift på ungdommelighed

HonningDenne opskrift er lavet af naturlige ingredienser, der udnytter egenskaberne ved hørfrøolie kombineret med hvidløg og citron. Denne behandling for kvinder har utrolige fordele for udseendet og sundheden af hud og hår.

Ingredienser

 • 100 ml hørfrøolie
 • 2 mellemstore citroner
 • 1 stort fed hvidløg
 • 500 gram honning

Forberedelse

 • Skræl ikke hvidløget – put hvidløget og citronerne i en blender. Tilsæt honningen og hørfrøolien, og blend grundigt indtil den er glat.
 • Opbevar blandingen i køleskabet og indtag en spiseskefuld tre gange om dagen, en halv time før dine måltider.

Hvorfor hjælper denne eliksir med at forynge kroppen?

Hørfrøolie indeholder essentielle fedtsyrer som har stor gavn for din hud og dit generelle sundhed. Det indeholder en enorm mængde af omega-3 fedtsyrer, linolsyre (omega-6), oliesyre (omega-9) og palmitin fedtsyrer.

Denne olie er også den største plantekilde af lignaner, et kaftfuldt antioxidant, der kombineret med citron hjælper med at detoxe lever og galdegangene. En sund lever er synonym for et godt overordnet helbred og bevarelse af ungdommen.

På den anden side leverer citroner en betydelig mængde at vitamin C, hvilket styrker immunforsvaret og blodkarrene. Derudover renser hvidløg blodet, bekæmper kolesterol, beskytter hjertet og indeholder massere af antioxidanter der stimulerer den cellulære regeneration.

Denne simple behandling er rig på essentielle næringsstoffer, der fremmer et godt helbred og skønhed. At spise det regelmæssigt kan hjælpe med at forhindre sygdomme, imens det plejer huden indefra.

 

FRA INTERNETTET