En fantastisk salt- og oliebehandling til ledsmerter

Naturlige midler som denne salt- og oliebehandling er meget effektive og langvarige. Bedst af alt, de beskadiger ikke din krop. Lær om en fantastisk salt- og oliebehandling mod ledsmerter!

Flere og flere mennesker oplever ledsmerter. Det skyldes, at vi har lidt tid til fysisk aktivitet, men også på grund af den stigende forventede levealder.

Vi lever længere og bruger derfor vores knogler og muskler mere. Som følge heraf bliver de slidt ned.

Generelt tyr folk til kemisk medicin for at lindre deres symptomer, som ibuprofen eller acetaminophen. Disse lægemidler er skadelige for din mave såvel som din lever. Sidstnævnte kan også blive beskadiget ved at tage produkter for at beskytte din mave.

Naturen har dog givet os andre ressourcer, som kan hjælpe uden at skade andre organer.

I denne artikel introducerer vi dig til en kraftig behandling baseret på salt og olie. Det er fantastisk til osteoporose og andre knogler og muskelproblemer.

Derudover er den lettilgængelig og nem at lave. Alt du behøver er en glasbeholder for at opbevare det og et par minutter til at anvende det.

De vidunderlige egenskaber ved olivenolie

Olivenolie er rig på noget, der hedder polyphenoler, som virker som antioxidanter. Når den gyldne væske kommer i kontakt med din krop, sænker den cellulær aldring.

Det betyder, at det tager længere tid før smerterne træder frem.

Det indeholder også oleocanthal, en forbindelse, som forhindrer enzymer, der afholder betændelse fra at blive aktiveret. Således svarer 3 spiseskefulde olie til en tiendedel af de kemiske anti-inflammatoriske lægemidler.

På samme måde regulerer det stress gennem dets monoumættede fedtsyrer, et vigtigt område for god kardiovaskulær sundhed.

Husk at god blodcirkulation er afgørende for at holde dine organer sunde, da det sikrer, at de får en god ernæring.

De fantastiske egenskaber ved havsalt

Til vores salt- og oliebehandling bruger vi havsalt på grund af dets utrolige fordele.

Til at begynde med indeholder havsalt høje mængder magnesium for at styrke dit væv. Derfor er det en god måde at stoppe deres sammenbrud på, uanset om det er tid eller sygdom, der forsåger sammenbruddet.

Derudover er mineralerne i salt meget gode for dit immunsystem. Som følge heraf vil dine knogler og muskler helbredes hurtigere. Således vil konsekvenserne af en gå-tur, en lang biltur eller at bruge  mange timer, siddende eller stående blive meget mindre.

Som om det ikke var nok, hjælper havsalt også med at forbedre dit kredsløbssystem. Det skyldes, at det faktisk fjerner alt for store mængder salt i dit blod, foruden at sænke dit blodtryk.

Salt- og oliebehandling

Ingredienser

  • 1 kop vand (200 ml)
  • 20 spsk olivenolie (320 g)
  • 10 spiseskefulde salt (100 g)

Forberedelse

  • Først tilsæt 20 spsk olie og 10 spsk salt til vandet.
  • Bland ingredienserne sammen og massér derefter på de berørte områder i 3 minutter.
  • Dette vil være nok til at begynde med, men øg tiden gradvist.
  • Endemålet er at komme op på 20 minutter. Bare rolig, hvis du ikke har tid nok; så er det ikke afgørende. Prøv at komme op på mindst 10 minutter.

Påfør salt- og oliebehandlingen i ca. 10 dage. Du ser hurtige, langvarige resultater. Du bevæger dig lettere, mens din smerte vil falde betydeligt.

Takket være dette traditionelle middel vil du forynge dine celler, forbedre din blodcirkulation og understøtte dit immunsystem.

Nogle mennesker har hud, der bliver rød fra massage og fjernelse af behandlingen.

  • For at undgå dette skal du først tørre blandingen af med et varmt, fugtigt håndklæde.
  • Brug derefter et andet tørt håndklæde med talkumpulver på for at berolige området.

Disse enkle trin vil tage sig af enhver rødme, så du kan fortsætte behandlingen som normalt.

Giv det et forsøg!

Som du kan se, er denne salt- og oliebehandling absolut et forsøg værd. Det er nemt at lave, nemt at anvende, og resultaterne er fantastiske.

Hvis du er en person, der ikke stoler på traditionel medicin, så prøv denne behandling. Der er intet at tabe og så meget at vinde.

Prøv det og fortæl os, hvordan det går!

FRA INTERNETTET