Flare jeans er på vej tilbage

4. september 2018
For virkelig at få disse jeans fra 60'erne til at se gode ud, skal du forstå de grundlæggende regler for at have dem på. Husk nogle af disse tips!

En gang i mellem tager nuværende mode trends elementer fra fortiden og giver dem et nyt twist. Dette er tilfældet med flare jeans, som var meget typiske i 1960’erne. Læs mere om hvorfor flare jeans er på vej tilbage.

Kan du huske, at de også kom tilbage i stil i begyndelsen af ​​årtusindeskiftet? Nu er de kommet tilbage igen. Mode shows i efteråret og vinteren 2017 var så denne stil komme tilbage med nogle få ændringer.

I starten af ​​2018 havde alle butiksvinduer mannequiner med flare jeans. Buksernes høje snit og bredden af ​​støvlen er de samme. De har bare ændret sydetaljerne for at fremhæve figuren.

Flare jeans er på vej tilbage

En kvinde ved at flare jeans er på vej tilbage

Flared jeans – eller bell-bottom jeans – blev skabt af mode designer Mary Quant i 60’erne. Denne designer øgede også mini-nederdelens popularitet i løbet af dette årti, hvilket markerede en historisk trend.

I 70’erne kunne flare jeans findes i alles skabe. Både mænd og kvinder brugte denne stil, så de ikke ville påvirke den daværende trend. Ingen kunne undslippe dette stykke tøj.

Jo bredere flare jeans, jo sejere var den person, der havde dem på. De tog også fuld fordel af levende farver og psykedeliske frimærker. Selv i dag er de stadig et symbol for dristighed og stil.

Selvfølgelig var der også unicolor flare jeans. De var også lavet af jernbanefløjl i stedet for almindeligt jean materiale.

Style din figur

Stilspecialisten hos Macy’s stormagasin, Martha Gil de Montes, mener, at flared jeans giver os en bedre silhuet.

Desuden passer dette stykke tøj også meget godt til toppe, der har stramme ærmer (bluser, trøjer, jakker og skjorter).

Disse bukser er uden tvivl meget praktiske og meget komfortable. Da buksen begynder ved taljen, gør den din figur meget mere udtalt.

Plus, siden de begynder at blive bredere ved knæet, betyder det at du ser højere ud. Denne illusion er endnu mere tydelig hvis du bruger dem med hæle. På den måde vil alle se dine ben som værende længere end de egentlig er.

Nu hvor flare jeans er på vej tilbage, er det vigtigt at du, for virkelig at få disse jeans fra 60’erne til at se gode ud, forstår de grundlæggende regler for at have dem på. Husk nogle af disse tips!

Blær dig med dem

Flare jeans er bredde i enden

Der er to grundlæggende regler for at have flare jeans på, der vil hjælpe dig med at vise tillid og stil.

  1. Du bør altid have dem på dem med høje hæle.
  2. De ser bedre ud med bluser med stramme ærmer.

Hælene skal helst være kile for at sørge for at bukse-enden ikke bliver fanget. Hvis du ikke har høje hæle på med dem, trækker manchetten sig langs gulvet, og de bevæger sig ikke som de skulle.

  • Sko er et vigtigt tilbehør, som vi ikke bør undervurdere.
  • I mellemtiden er trøjen det andet stykke tøj, der tilføjer meget til et godt udseende med flare jeans. Den skal helst have smalle ærmer, der ikke får dit tøj til at ligne, at det fylder for meget. Skjorter med brede ærmer eller med en masse stof, tager fokuset væk fra bukserne og ser ikke godt ud.

Læs også denne artikel:

Intet tøjskab? Intet problem! 7 ideer til at rydde op i dit tøj

Tilpas dem til din krop

Din kropsvægt og højde er en betydelige faktorer, når det kommer til at have flare jeans på. For eksempel er de, der er super brede i bunden, bedst til kvinder med bredere ben.

Denne variation er bred hele vejen fra hofterne, ikke kun fra knæene. Så gør de dine ben ser mindre ud og din figur bliver mere proportioneret.

På den anden side ser det klassiske snit perfekt ud på dem med smalle ben. De kan være stramme, fra dine lår til knæ, og du vil ikke have nogle problemer. Faktisk ser disse bukser rigtig flotte ud på tynde, høje kvinder.

For kvinder, der er kortere og bredere, anbefaler vi flare jeans uden lommer. Lommer i forsiden og bagsiden kan skabe en ugunstig visuel effekt, der fylder dig mere ud.

Af samme grund bør kvinder med udtalte hofter undgå de mønstrede bukser og holde fast i de mørke der passer til din figur.

Tynde jeans eller flare jeans

Tynde jeans har i lang tid været mere moderne

Før du vidste at flare jeans er på vej tilbage, har du sikkert på et tidspunkt forsøgt at reparere et par flare jeans for at lave dem til tynde jeans. Måske smed du selv et af dit yndlingspar ud, fordi de ikke længere var i mode.

Du vil være glad for at vide, at de tynde jeans’ regime nu er afsluttet, og at du kan genoplive din hippy-ånd.

I løbet af de sidste par år er flare jeans trenden blevet overskygget af tynde eller lige jeans. Faktisk virkede alle, der stadig havde flare jeans på, gammeldags.

Flare jeans blev erstattet lidt efter lidt. Som årene gik, blev støvlen strammere og strammere, og alle blev vant til tynde jeans. Sandheden er, at mode kører i cirkler.

Trends kommer og går med jævne mellemrum. Selvom tynde jeans i øjeblikket er i alles garderober, vil flare jeans altid have et særligt sted i folks hjerter, og kommer til at opleve et comeback. Bare vent, flare jeans er på vej tilbage!

FRA INTERNETTET