Hold op med at snorke med de her 7 madvarer

Snorker du? Prøv at tilføje nogle af disse fantastiske sunde fødevarer til din kost!
Hold op med at snorke med de her 7 madvarer

Sidste ændring: 25 august, 2022

Hold op med at snorke med de her 7 madvarer. Snorken er en ubehagelig lyd, der opstår som et resultat af en vanskelighed eller obstruktion i luftvejene.

Hold op med at snorke

Det betragtes som en af ​​de mest irriterende natteforstyrrelser, da dets gentagelse kan forstyrre søvn og forhindre en behagelig hvile.

Selvom de fleste tilfælde af snorken normalt er milde og midlertidige, er der nogle mennesker, der skal gå til lægen på grund af obstruktiv søvnapnø. Denne tilstand består af stærkt åndedrætsbesvær, der forårsager en midlertidig afbrydelse i vejrtrækningen i lidt over 10 sekunder.

Under snorken, når iltniveauet falder, vender vejrtrækningen tilbage til normalen med en højere lyd, hvilket indikerer, at luften forsøger at passere gennem en smal luftvej.

Mens medicinsk intervention er nødvendig i mange tilfælde, er der nogle sunde vaner, som kan bidrage væsentligt til at reducere dette problem.

For eksempel har nogle fødevarer egenskaber og næringsstoffer, der afslapper vejrtrækningen og reducerer chancerne for snorken, mens du hviler.

Hold op med at snorke med de her 7 madvarer, læs mere nedenfor!

1. Tofu

Tofu

Tofu er en fødevare, der kommer fra Østasien. Den er forberedt ved en koaguleringsproces og presning af sojamælk på samme måde som ost er fremstillet af mælk.

Det er kendetegnet ved dets bløde tekstur og hvide cremefarve, foruden dets høje næringsindhold og lave antal kalorier.

Selv om det er kendt som en fødevare til at hjælpe en med at tabe sig på en sund måde, er det også et godt middel mod kontinuerlig snorken.

Dette skyldes, at det afslapper halsen og gør det muligt for din vejrtrækning at være kontinuerlig og let under søvnen.

2. Honning

Værdsat for dets høje indhold af essentielle næringsstoffer og naturlige sukkerarter, er honning en fremragende fødevare til bekæmpelse af mange lidelser, som påvirker søvnkvaliteten.

Da det blødgører halsen og luftvejene, er det ideelt til at forhindre snorken i forbindelse med kongestion.

Desuden stimulerer dets indtagelse produktionen af melatonin, et kemikalie, som fremkalder dyb søvn og reparation.

3. Fed fisk

Fed fisk

Alle former for fed fisk indeholder store mængder af antioxidanter og omega-3 fedtsyrer, hvilket bringer mange sundhedsmæssige fordele, når de absorberes i kroppen.

Spisning af denne type fisk mindst to gange om ugen renser arterierne, reducerer overskydende kolesterol og forhindrer udviklingen af hjertekar sygdomme.

Derudover er det et godt kosttilskud for dem der kæmper mod snorken, da dets naturlige fedt afslapper halsmusklerne og mindsker vejrtrækningsbesvær.

4. Hvidløg

Hvidløg indeholder svovlholdige stoffer, der efter absorbering er afstødt i luftvejene og forhindrer udviklingen af infektioner.

Når det spises råt, har det en anti-inflammatorisk effekt på halsen, hvilket reducerer de irriterende åndedrætslyde, som snorken skaber, når man sover.

5. Olivenolie

Olivenolie

Betragtes som en af de bedste fedtstoffer, som vi kan medtage i vores kost. Olivenolie er et godt middel mod ubehagelig og tilbagevendende snorken.

Det er rig på essentielle fedtsyrer og anti-inflammatoriske forbindelser, der hjælper med at give dig en bedre søvnkvalitet. De gør dette ved at forebygge hindring eller indsnævring af luftvejene.

6. Mandler

Mandler, samt den mandelmælk, du får fra disse, er et godt middel til at bekæmpe irriterende snorken om natten.

De giver betydelige mængder vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer. Indtagelse af disse styrker og beroliger halsvævene, så de ikke påvirkes af vibrationer, når de trækker vejret.

De er også meget mættende og reducerer søvnafbrydelser forbundet med at føle sig sulten.

7. Rosemarin

Rosmarin

Rosemarin er en sund urt, der ud over at få retter til at smage lækre, har kraftige medicinske fordele, der hjælper med at beskytte helbredet.

Dens ekspektorative, anti-inflammatoriske og luftvejs rensende egenskaber letter behandlingen af halsirritation. De mindsker også symptomerne på søvnapnø og almindelig snorken.

Det fremmer også rensning af luftvejene. Dette hjælper dem med at eliminere toksiner og tillader ilt nemt at passere gennem dem.

De ovennævnte fødevarer er ikke en permanent løsning mod snorken. Men regelmæssigt eller daglig indtagelse fa dem hjælper med at reducere dette ubehagelige symptom.

Prøv at kombinere dem i din kost og oplev alle deres fordele.

Hold op med at snorke med de 7 madvarer! Prøv det.

Det kan interessere dig ...
Sådan kan du stoppe din snorken med fem naturmidler
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Sådan kan du stoppe din snorken med fem naturmidler

Når det er tid til at sove, forsøger vi at slappe af og hvile i slutningen af dagen. Her er nogle råd til at stoppe din snorken, så du kan hvile go...  • Hovedbillederettigheder tilhører © wikiHow.com


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.