Opdag de mest erotiske kropsdele ifølge videnskaben!

Forskere i England og Sydafrika har opdaget, at de mest erogene dele af menneskekroppen ikke altid svarer til vores traditionelle overbevisninger. 

Nylige film som Kiki, eller tv-serier som Masters of Sex, har vist, at seksuel nydelse ikke opnås via en enkelt rute. Menneske sex består af meget mere end en penis og en vagina.

Faktisk er det område, der giver os den største fornøjelse hjernen. Dette kan forklare eksistensen af ​​overraskende præferencer eller fetisher, som på ingen måde er en dårlig ting, så længe alle parter er enige om lige vilkår.

I ethvert forhold er der almindelige temaer. Visse elementer kan findes hos de fleste mennesker.

Dette er blevet bekræftet af en undersøgelse, der blev gennemført i 2014 og involverede 800 personer fra England og Afrika syd for Sahara.

Den er vigtig, fordi den indeholdt en multikulturel tilgang, for at teste om kulturelle skikke var en faktor.

Resultaterne af undersøgelsen har bragt nogle uventede faktorer frem i lyset.

 • For et, så gjorde race, oprindelse, alder og seksuel orientering ingen forskel.
 • En anden konklusion, der tiltræk en vis opmærksomhed var, at fødderne ikke blev klassificeret som en af ​​de mest erotiske kropsdele.
 • De kan blive genstand for nogle fetisher og ønsker, men ideen om, at fødderne indeholder neurotransmittere, der giver dig mulighed for at føle stimulation på samme niveau som kønsorganerne, er en komplet myte.
 • Måske ligger forskellene i dette felt mellem fetish og myter. Der er nogle mennesker, der nyder visse former for praksis, mens andre afviser dem. Stadig er kroppens svar det samme.

De mest erotiske kropsdele hos mænd og kvinder

Sex har typisk været en del af det mandlige herredømme. Selv indtil 1990’erne var det almindeligt at høre et argument om, hvorvidt der endda fandtes noget som en kvindelig orgasme.

Det er vigtigt at bemærke, at kvindelig udløsning aldrig blev sat spørgsmålstegn ved – det var deres evne til at opnå orgasme. På den anden side arbejdede mange forskere hårdt for at gøre dette til en anerkendt, dokumenteret kendsgerning.

Senere var der en påstand om, at kvinder har flere erotiske kropsdele. Mens det hos mænd var hovedsageligt henført til penis, testikler og anus, kvinder skulle angiveligt have større muligheder i dette aspekt, og det er faktisk sandt.

Se også: 6 øvelser til fantastisk sex

Det kan være forbløffende, hvor spændt en kvinde bliver, når hun føler berøring af hendes kære hænder bag benene. Det samme gælder for hovedbunden eller underlivet.

Kvinder er anslået at have en betydelig fordel i forhold til mænd, med 10 ekstra erotiske punkter.

De omfatter:

 • Vulva
 • Halsen
 • Brysterne og brystvorterne
 • De indre lår
 • Ørerne

For mænd er de vigtigste steder:

 • Penis
 • Læberne
 • Det indre lårområde
 • Halsen
 • Brystvorterne
 • Perineum
 • Ørerne

Stimulering af nogen af disse zoner vil have en effekt, men det er næppe logisk at forsøge at gøre det på en gang. Alle kan lide at gå langsomt frem.

Af denne grund er det meget effektivt at indføre et kys i et behageligt forspil mellem de to partnere, end at røre dem uden advarsel. Forførelse er afgørende for succes.

Ifølge neurovidenskab er G-punktet i hjernen

Andre undersøgelser inden for neurovidenskab har vist, at sindet er i stand til at seksualisere enhver del af kroppen.

En person kan opleve stor fornøjelse bare ved at mærke, hvordan deres partner kysser deres fingerspidser. En af grundene til dette er det automatiske tankemønster, som denne handling udløser.

Uden at være fuldt ud bevidste om det, frigiver de en masse associeringer, som kulminerer i en erotisk stimulus.

Besøg denne artikel: 12 makeuptips der vil give dig et mere udtryksfuldt udseende

På denne måde er det muligt for nogen at smelte helt, når de mærker kontakten fra deres partner på en bestemt del af deres krop, simpelthen fordi de havde haft en tidlig samtale omkring det.

Forhåndsvisning af den scene der kommer eller forestilling af lysten, kan være meget tilfredsstillende.

I betragtning af denne kendsgerning kan vi konkludere, at fantasien er en af ​​vores mest erotiske aspekter.

Det er din evne til at skabe billeder, der stimulerer og genererer spænding. Så hvis du vil øge dine seksuelle energier, foreslår vi at du tager dig tid til at passe på dit sind og udvide din fantasi.

FRA INTERNETTET