Papayafrøs fem største fordele

· 4. februar 2016
Papaya er en lækker, eksotisk frugt, som har et højt indhold af fiber, calcium, fosfor, jern, papain, thiamin, niacin og forskellige vitaminer. Den er kendt for at kunne kurere dårlig mave og diarre.

Papaya kommer fra Mexico og andre centralamerikanske lande. Da de spanske erobrere ankom, tog de papayafrø med sig fra Sydamerika og andre steder i verden som Malaysia, Filippinerne, Kina, og Hawaii.

Papaya har siden udviklet sig til en populær frugt i mange områder rundt om i verden. Det er fuld af gode egenskaber, og dens lækre smag gør den også fantastisk til desserter, juice eller bare rå. De fleste fjerner de lidt bitre frø og spiser kun frugten, men frøene er faktisk også meget sunde. Læs med her og find ud af, hvad de fem største sundhedsfordele ved papayafrø er.

Beskytter nyrerne

Papayafrø kan forebygge problemer med nyrerne og hjælper også, hvis du allerede har en nyresygdom.

Hjælper med at rense leveren

lever

Leveren er et af de vigtigste organer i kroppen, da den fjerner giftstoffer og dermed forhindrer mange sygdomme. Den har et stort behov for en bred variation af mineraler og vitaminer. Det er bedst at få disse næringsstoffer fra en bred vifte af varieret kost, men papayafrø kunne være del af en sådan kost, da den indeholder mange af de ting, leveren har brug for.

Forbedre tarmenes sundhed

Takket være deres høje mængde af anti-parasitiske enzymer, forbedrer papayafrø tarmenes sundhed. Disse har en ormedræbende alkaloid kaldet carpain, som har evnen til at slippe af med tarmparasitter. I de tilfælde tørres frøene og males. Derefter fortyndes en teskefuld dette pulver i vand og du skal koge det. Eller kan du tilsætte honning og indtage det to til tre gange dagligt.

Beskyt fordøjelsessystemet

mave-tarm

Papayafrø har også stærke anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, der forbedrer fordøjelsessystemets sundhed. Forskellige undersøgelser har vist at papayafrø blandt andet bekæmper smitsomme ting som salmonella og stafylokokker. Vi anbefaler at spise 7 frø tre gange om dagen i dette tilfælde.

Absorberer overskydende fedt og sukker

Papayafrø har også en fedt-forbreændingseffekt i din krop,  fordi de har en evne til at forhindre kroppen i at optage overskydende fedt og sukker, hvilket fremskynder fordøjelsesprocessen og bidrager til vægttab.

Tre enkle tips til at tabe sig ved at spise papayafrø

papayafrø3

En af ​​de ting, der sikkert er mest mærkbart omkring fordelene ved papayafrø er deres evne til at hjælpe dig med at tabe dig. Hvis det er tilfældet, så fortsæt læsningen for at lære de tre tips til at hjælpe dig med at tabe dig ved at spise papayafrø. Før vi nævner dem, minder vi dig om, at det er vigtigt at være tålmodig, fordi resultaterne kommer over tid. Du bør også huske at for at se resultater, skal du spise en sund kost og træne hyppigt.

Trick # 1

Spis 12 papayafrø med grapefrugt-te hver dag på en tom mave. Brug dette middel i 15 dage i træk, og hvil derefter i 15 dage.

Trick # 2

Igen på tom mave, tilsæt 15 papayafrø til et glas grapefrugtsaft og drik det ved at sluge frøene, som om de var piller. Denne saft vil også hjælpe med at bekæmpe overskydende fedt, samt hjælpe dig med en bedre fordøjelse.

Trick # 3

Det sidste tips til at drage fordel af fordelene ved papayafrø består i at tygge et par frø og tilsætte dem i salater eller vinaigrette. Det vil smage krydret, svarende til sennep, så det er bedst at undgå at overdrive det.