Reducer kragetæer med denne naturlige natcreme

Kragetæer er fine linjer, der dannes i hjørnerne af øjnene på grund af ansigtsudtryk, aldring og eksponering mod solen. Træt af disse små rynker? Prøv denne naturlige natcreme!

For at forhindre eller reducere udseendet af kragetæer er det vigtigt at bruge solbeskyttelse samt cremer, der indeholder hudfornyende ingredienser.

De såkaldte kragetæer er fine linjer, der dannes i hjørnerne af øjnene på grund af slid på huden fra konstante ansigtsudtryk og et reduceret niveau af kollagen og elastin.

Disse dukker op som en naturlig del af aldringsprocessen, selv om de også er et resultat af eksponering mod solen og de negative virkninger fra frie radikaler.

Det er endog blevet bevist at stress, dårlig ernæring og visse vaner som rygning eller alkohol drikning har meget at gøre med deres tidlige fremtoning.

Heldigvis er der mange kosmetiske produkter og behandlinger, der bruger næringsstoffer, som beskytter ansigtsområdet og mærkbart reducerer rynker.

En af dem er en natcreme lavet på kun 3 ingredienser, som på grund af deres specielle egenskaber reparerer følsom hud og hjælper den med at blive som ny.

Dernæst fortæller vi dig, hvordan det virker, og hvordan man laver det ved et par enkle trin.

Følg med!

En natcreme til at mindske kragetæer

Denne ansigtscreme til natten er tilberedt med sunde ingredienser herunder vindruekerne olie, E-vitamin kapsler og shea smør.

Det er et 100% økologisk produkt, der i modsætning til kommercielle muligheder ikke koster meget eller har uønskede bivirkninger.

Det skaber sine vigtigste fordele ved dets høje essentielle fedtsyreindhold og antioxidanter, der, når de bliver absorberet, stimulerer hudhelbredelsen, mens det øger niveauerne af collagen og elastin.

Ved at bruge det dagligt undviger du skader forårsaget af frie radikaler og opstrammer samtidig løs hud.

Du vil måske også lide: Fra tør til blød, glat og ung hud

Fordelene ved vindruekerne olie

Vindruekerne olie er et meget populært produkt, når det kommer til hudpleje og foryngelse. Det har mange gode fordele:

 • Det har en høj koncentration af linolsyre, et naturligt stof, der styrker cellemembranerne for at forbedre hudens udseende.
 • Dens antioxidanter reducerer kutan nedbrydning og for tidlige rynker forårsaget af celleskader.
 • Det kan prale af en anti-inflammatorisk effekt, der hjælper med at reducere størrelsen af ​​poser under øjnene samt hævede øjenlåg.
 • Cremen virker som en naturlig fastgørende forbindelse, ideelt til at holde huden tonet, fast og pletfri – inklusiv tidlige rynker.

Regelmæssig anvendelse af det på ansigtsområdet er også en god løsning til utiltrækkende pletter og poser under øjnene.

Fordelene ved E-vitamin

E-vitamin, der findes i mad samt kosttilskud, er en naturlig antioxidant, der mindsker udseendet af ar, pletter og fine linjer. Desuden:

 • Dets regelmæssige brug har en beskyttende virkning mod solens skadelige stråler.
 • Det minimerer tabet af kollagen og elastin.
 • Det virker som et foryngende middel

E-vitamin anbefales stærkt til at mindske kragetæer og andre tegn på aldring, der har tendens til at dukke op for tidligt.

Fordelene ved shea smør

Shea smør er et vegetabilsk fedt med antioxidanter og anti-inflammatoriske egenskaber, der længe har været brugt i skønhedsprodukter.

Nogle betragter det som en oprigtig naturlig hudgenerator, da den nærer huden dybt for at undgå det tidlige udseende af fine smillinjer og pletter.

Det består af blødgørende og genoplivende midler, der efterlader huden sund, tonet og mindre tilbøjelige til at udvikle rynker.

Shea smør indeholder E-vitamin, antioxidant catechin og linolsyre, der sammen stimulerer celle aktiviteten for at skabe et fornyet, ungt ansigt.

Se også: Lav din egen hjemmelavede anti-rynke creme

Forberedelse af nat-cremen

Denne natcremes hemmelighed til gode resultater afhænger af at bruge de mest kvalitative ingredienser, helst organisk.

E-vitamin, shea smør og vindruekerne olie kan sædvanligvis let skaffes på apoteker og i kosmetiske butikker.

Ingredienser

 • 5 1/2 spsk shea smør (70 g)
 • 2 kapsler E-vitamin
 • 2 spiseskefulde olieolie (30 g)
 • 1 lufttæt glasbeholder

Forberedelse

 • Smelt shea smøren i et vandbad. Når det er flydende, blandes indholdet fra de to vitamin E-kapsler og vindruekerne olien.
 • Fjern fra varmen, lad det sætte sig i et par minutter, og inden det størkner, hæld det i den lufttætte glasbeholder.

Sådan bruges det

 • Tag den nødvendige mængde creme og glat det ud på huden omkring dine øjne, inden du går i seng.
 • Gentag hver nat eller mindst 3 gange om ugen.

Husk på, at resultaterne begynder at vise sig efter flere ugers behandling, og at behandlingen skal ledsages af daglig anvendelse af solcreme.

FRA INTERNETTET