Sådan bruger du persille til at behandle urenheder i ansigtet

21. januar 2016
Din hud er en følsom organisme - især huden i dit ansigt - og den reagerer på enhver ændring i miljø eller hormoner. Du kan finde tusindvis af kommercielle ansigtscremer til at behandle tegn på aldring, miljø og stress, men der er en naturlig behandling som du kan finde ved bare at gå i dit køkken. Persille er en fremragende antioxidant og et perfekt middel til at bekæmpe frie radikaler. Det burde være en del af alles skønhedsritual.

 

Hvad enten det er forårsaget af solen eller alderen, så er der ingen der kan lide mørke pletter, skader eller misfarvninger af huden. Hvorfor ikke give de bedste betingelser for dit ansigt uden af skulle bruge en formue på cremer, der kun har midlertidig effekt? Prøv persille, et enkelt og naturligt middel, til at behandle de uattraktive og generende hudskavanker.

Persille-behandlinger imod hudskavanker og misfarvninger

Persille

Hvem har ikke en bums eller to i ansigtet, som de ønsker at kunne få til at forsvinde eller ikke behøvede at skulle skjule? Uanset om det er på din næse, pande, hage eller kind, så er huden i ansigtet en af de mest skrøbelige organismer i kroppen, da den konstant udsættes for miljøet og skadelige elementer såsom sollys, forurenende stoffer, kulde… og for ikke at glemme alderdom.

Du sætter måske stor lid til din yndlings ansigtscreme eller wellness, men der er en enklere måde at opnå et skinnende look. I stedet for at forsøge på helt at fjerne hudskavanker forårsaget af disse faktorer, så bør du være realistisk og forsøge at formindske deres fremtoning til en mere subtil og mindre mærkbar karakter.

1. Hvordan påvirker persille misfarvninger og hudskavanker?

Fregner

Persille, der er rig på vitaminer, er nemt at finde i ethvert supermarked, organisk supermarked eller grønthandler. Udover at virke som en effektiv booster af immunforsvaret, så kan persille hjælpe med at beskytte dig imod frie radikaler, og det er et fremragende antioxidant.

Og hvis det ikke var nok til at overbevise dig om at tilføje persille til din skønhedsrutine, så er den høje koncentration af vitamin C i persille uundværlig for alle. De bruger det til at nære huden, hjælpe med at reducere fremtoningen af ar og stimulere produktionen af kollagen. Det er en lille, men mægtig plante, som du bør tage fra dit køkken og putte ned i den skønhedstaske.

2. Hvordan bruger man persille til at fjerne hudskavanker?

maske

Nedenfor finder du nogle forslag til hvordan, du bruger persille, frisk eller tør, til at skabe den perfekte tilføjelse tin din skønhedsrutine.

1. Tag fem stilke frisk persille og knus dem for at lave en ansigtsmaske. Når du har lavet denne enkle pasta, anvend den direkte på huden i de områder hvor hudskavanker eller mørke pletter er synlige. Lad det sidde i op til 10 minutter og rens med varmt vand. Gentag hver aften før sengetid.

2. Der skal en lidt større indsats til med denne her opskrift, men det er stadig rimeligt nemt at gå til: Den involverer flere ingredienser der har samme gavnlige fordele og hjælper med at fjerne hudskavanker og hydrere den. Du har brug for fem stilke persille, fem dråber citronsaft, olivenolie og tre skiver agurk. Bland indtil at den er jævn og der dannes en pasta. Ved brug af en vatrondel eller vaskeklud, anvend på huden hvor der er behov for behandling. Lad det sidde i 10 minutter og fjern med varmt vand. Anvend hver aften for at få et permanent resultat.

Selvom det kan lyde tidskrævende, så vil du bemærke, at bare ved at tilføje persille til din skønhedsrutine, kan det have en kæmpe effekt på huden. Persille er en af de bedste redskaber til din hudpleje værktøjskasse. Prøv det af, og fortæl os hvordan det virker for dig.

FRA INTERNETTET