Sådan kommer du af med appelsinhud

· 21. februar 2016
For at hjælpe med at reducere appelsinhud anbefales det at undgå at drikke kaffe, sodavand, og alkoholiske drikke; at dyrke motion 3 gange om ugen og drikke masser af vand. Du bør også undgå at gå med stramt tøj.

 

Appelsinhud – som du helt sikkert ved – er et stort problem som er svært at eliminere. Det ses oftere hos kvinder, specielt i sammenhæng med hormonelle ændringer – selvom dette ikke er den eneste årsag. Det kan nemlig også skyldes dårlige madvaner, forstoppelse, og især mangel på motion.

Appelsinhud kan påvirke forskellige dele af kroppen såsom lår, mave og hofter, og give et uønsket udseende, fordi huden får en overflade som minder meget om en appelsinskrald; deraf navnet. For at eliminere dette hudproblem, anvender folk mange teknikker, såsom diætændringer, massager, operationer, produkter der lover mirakuløse ændringer, men i virkeligheden så er der brug for en stor del tålmodighed og rutine i de behandlinger du anvender, for at kunne løse dette problem.

Som supplement til forskellige behandlinger af appelsinhud kan du også følge nogle forslag som kan være enormt effektive til at forbedre overfladen og udseendet på huden. I dette tilfælde kan du inkludere en drik i din rutine for at slippe af med appelsinhud, da den lover at være et fantastisk supplement til behandlingen af denne tilstand som får dele af kroppen til at se skidt ud. Denne anti-appelsinhuds drink, udover at smage fantastisk, er meget simpel at forberede.

Hjemmelavet opskrift til at forbedre udseendet på appelsinhud

Denne drink renser kroppens celler. For at tilberede den, skal du bruge følgende ingredienser:

  • 500 gram aloe vera gel
  • 500 gram honning
  • Seks spiseskefulde whiskey

For at tilberede den behøver du kun at mixe alle ingredienserne godt via en blender eller en mixer, det vigtigste er at alt er blandet godt sammen. Placer herefter drikken i en godt tillukket flaske og sæt den i køkeskabet. Tag en spiseskefuld af blandingen både om morgenen og aftenen hver dag.

Råd der bør overvejes

Det er essentielt at drikke en masse vand dagligt. På denne måde fjernes affaldsstoffer og det fedt, som former appelsinhud, vil begynde at forsvinde.

Reducer dit saltindtag så meget som muligt, for når du indtager salt mad, holder krop på mere vand, hvilket direkte påvirker huden med appelsinhud.

Øg dit indtag af fiberholdige madvarer

Oatmeal-king-of-the-cereals

At spise tilstrækkelige mængder af fiber er meget vigtigt for at hjælpe med at reducere appelsinhud, fordi det hjælper med at eliminere alt det affald som kroppen ikke behøver. Fiber kan findes i müsli, grøntsager og frugter.

Undgå at spise fedt

Fedt er yderst skadeligt for alle aspekter af dit helbred, men i denne specifikke sag har det en kæmpe effekt, da det får affaldsstoffer til at samle sig og derfor øger chancerne for at appelsinhud enten samles eller forøges. hvilket gør det svært at reducere og kontrollere.

Undgå sodavand og alkoholiske drikke så vidt det er muligt

Alcohol1
Disse typer drikke giver ikke blot kroppen masser af affaldsstoffer, men indeholder heller ingen ernæring. Derfor er den bedste løsning helt at lade være med at drikke dem.

Andre madvarer som bør undgås, eller i det mindste bør reduceres i indtag, er fint mel, såsom brød, småkager og andre bagvarer fordi de er meget fedtholdige madvarer som øger appelsinhud.

Undgå overdrevet indtag af kaffe, undgå rygning, skub den dovne livsstil til side og dyrk motion minimum tre gange om ugen. Det er også meget vigtigt at du ikke går med får stramt tøj.

Det anbefales også at gå til et par massagesessioner da dette er godt til at bryde de fedtceller der former appelsinhud. Massagen bør udøves af en person som er trænet og anvender de rette typer creme til at hjælpe med at dræne fedtet som er samlet i huden. Dette bør gøres dagligt for hurtigere og mere effektive resultater.

Husk

Appelsinhud er en hudlidelse som kan påvirke folks selvværd, men hvis du har tålmodighed og er meget konsekvent med behandlingen, kan det kontrolleres i stor grad. Ingen grund til bekymring!