Sådan laver du en mælke- og gelatinemaske til at fjerne hudorme

· 21. januar 2018
Selvom der er kommercielle masker, der kan hjælpe dig med at slippe af med hudorme, giver de naturlige ingredienser i denne opskrift dig flere fordele og er mildere for din hud.

Hudorme forekommer, når din hud producerer for meget olie og akkumulerer døde hudceller. Men du kan heldigvis fjerne hudorme.

De er små blokeringer i dine porer, som bumser. Normalt dukker de op i “T” -zonen i dit ansigt (pande, næse og hage) og på dine kinder.

Forekomsten af hudorme er relateret til mangel på ansigtshygiejne. Men de er mere almindelige hos mennesker, der har hormonelle ubalancer.

Mange gange er de også en reaktion på daglig brug af kosmetik. Selvom det ikke altid er synligt, efterlader makeup normalt kemiske rester på overfladen af ​​din hud.

Under alle omstændigheder er der midler, der hjælper med at slippe af med dem og have et ansigt, der ser blødt og sundt ud.

I denne artikel ønsker vi at dele en opskrift på en gelatine- og mælkemaske. Dens egenskaber hjælper med at slippe af med hudorme, samtidig med, at den giver huden sunde næringsstoffer.

Prøv det!

En gelatine og mælkemaske, der fjerner hudorme

Gelatine- og mælkemasken er et naturligt middel. Den fremmer fjernelse af hudorme, døde hudceller og andre urenheder. Det betyder alt, hvad der er lagret på overfladen af ​​din hud.

Denne maskes kombination af ingredienser fremmer balance i dine svedkirtler ‘aktiviteter. Dette er nøglen til at reducere din svedproduktion.

Den indeholder vitaminer, mineraler og antioxidantstoffer, der fremmer hudens skønhed. Den gør det ved at forhindre tidlig forekomst af rynker og problemer som akne.

Anvende det regelmæssigt, holder din hud glat og hydreret. Dette skyldes, at det fungerer på samme måde som andre eksfolierende produkter, der sælges med det samme mål.

Fordelene ved gelatine

skål med gelatine

Gelatine er en naturlig ingrediens, der normalt bruges til madlavning som base til desserter og fortykning af nogle opskrifter.

Det er kendt for sit høje indhold af essentielle næringsstoffer, især proteiner. Disse giver dig mange sundhedsmæssige fordele.

Hvad nogle mennesker ikke ved, er at det også er gavnligt for din hud. Dette er ikke kun fordi det understøtter hudens regenereringsproces. Derudover hjælper det også med at bevare hudens niveauer af kollagen. Dette forhindrer for tidlige tegn på aldring.

Det har opstrammende, rensende og hydrerende egenskaber. På grund af disse egenskaber toner gelatine din hud, mens det fjerner de urenheder, der forbliver i dine porer.

Dette skyldes i vid udstrækning dens tykke tekstur. Gelatine sætter sig uden at forårsage problemer. Samtidig hjælper det på fjernelsen af hudorme.

Fordelene ved mælk

glas med mælk

Anvendelse af mælk på dit ansigt med jævne mellemrum hjælper dig med at afbalancere pH-værdien af din hud. Plus, det reducerer også den overdrevne produktion af olie og opbygningen af døde hudceller.

Dets høje indhold af mælkesyre, såvel som vitaminer og mineraler hjælper den cellulære regenereringsproces. Plus det renser de blokerede porer.

Mælkens forfriskende virkning er perfekt til at berolige irritation og rødme. Dette gælder især for dem, der har en tendens til at lide af kronisk akne.

Hvordan laver du denne gelatine- og mælkemaske?

kvinde trækker maske af sit ansigt

Det er ret nemt at lave denne gelatine- og mælkemaske. Plus, det er meget billigt, hvis du sammenligner det med de høje priser på de produkter, som de sælger til at bekæmpe hudproblemer.

Det kan anvendes til alle former for hud. Dette skyldes, at det ikke medfører ændringer i din pH-balance eller forårsager overdreven tørhed.

Det kan også bruges som et supplement til peeling behandlinger, fordi det også slipper af med døde hudceller.

Ingredienser

 • 2 spiseskefulde ufarvet gelatine
 • 4 spiseskefulde mælk

Instruktioner

 • Tilsæt den ufarvede gelatine til en mikrobølge-sikker beholder. Bland fire spiseskefulde mælk i gelatinen.
 • Sæt blandingen i mikrobølgeovnen og lad den blive varmet op i 10 til 15 sekunder.
 • Efter denne tid, tjek og se om det er køligt nok til at anvende. Hvis det er, så skal du anvende det.
 • Hvis du vil have blandingen til at være tyndere og lettere at anvende, så skal du tilføje mere mælk.

Brugsvejledning

 • Tag din makeup af. Vask dit ansigt med varmt vand og en neutral sæbe.
 • Spred masken over hele dit ansigt. Fokus på de områder, der er ramt af hudorme.
 • Lad det tørre i 40 minutter og tag det af. Start med kanterne og arbejd dig indad.
 • For at afslutte behandlingen skal du anvende en ansigtscreme eller hydratiserende tonic.
 • Brug det op til tre gange om ugen.

Er du klar til at prøve det? Hvis du begynder at lægge mærke til, at hudorme begynder at fjerne skønheden fra din hud, så lav denne nemme maske. Sig farvel til dem en gang for alle!