Stands hårtab med naturlige hårmasker

18. december 2015
Mange kvinder leder efter et produkt, der vil sørge for, at deres hår forbliver på hovedet og samtidig holder det smukt og sundt. Mange produkter, som findes på markedet i dag, er dog ikke lige så effektive, som de lover, og selv hvis man bruger dem ofte, leverer de simpelthen ikke de forventede resultater.

At standse hårtab og se smuk er ikke en let opgave, og det kræver en god portion tålmodighed. Hår har brug for særlig omsorg og de helt rigtige næringsstoffer for at kunne vokse.

Som vi allerede ved, leverer mange kommercielle produkter ikke de ønskede resultater. I dag vil vi derfor gerne tilbyde dig et par alternative løsninger, som du kan anvende til effektivt at standse hårtab og virkelig se resultater.

Ølgær for sundt hår

Ølgær er et kosttilskud, der tilbyder en lang række fordele for hud, hår og negle og samtidig understøtter din generelle sundhed. Det standser hårtab og fremmer samtidig sund vækst og glans.

På grund af ølgærs indhold af vitaminer, mineraler og protein, styrker og stimulerer det vækst og holder håret sundt med en strålende glans.

Hårtab-Hårmaske-2

Fordelene ved ølgær skyldes i høj grad dets indhold af B-vitaminer som folinsyre, riboflavin, niacin, thiamin og B6, som alle er afgørende for hårvækst. Desuden indeholder det calcium, kobber, chrom og jern, der hjælper med at bevare hårets naturlige farve og samtidig forhindrer skader og hårtab.

Ølgær er også fantastisk til at give håret volumen og glans. Du skal blot drysse det vådt hår med, lade det virke i 5 minutter og derefter vaske efter med shampoo.

Gærmaske Nr. 1

Fordi ølgær er så godt for håret, kommer det formentlig ikke som nogen overraskelse, at det kan anvendes som en maske for at forebygge og stoppe hårtab og samtidig fremme sund hårvækst.

Denne potente maske kan anvendes i alle hårtyper og er ideel til reparation af skader forårsaget af sol, varme, kemiske produkter og forurening.

Vi vil i denne maske kombinere ølgærrets styrke med de gavnlige egenskaber, som findes i honning, der, som du nok allerede ved, er et fantastisk middel til at fugte og glatte håret.

Ingredienser

  • 3 spsk pulveriseret ølgær
  • 5 spsk honning

Hvordan laver jeg den?

Bland ingredienserne godt, indtil de danner en pasta, og påfør i hele håret og hovedbunden. Lad det virke i 10 minutter og skyld derefter med varmt vand.

Gærmaske Nr. 2

Hårtab-Hårmaske-3

Denne maske kan bruges som en naturlig balsam, der ikke kun styrker dit hår, men også vil afholde det fra at falde ud. Samtidig fugter og glatter den håret, og får det til at skinne af sundhed.

Ingredienser

  • 1 dl olivenolie
  • 4 spsk ølgær

Hvordan laver jeg den?

Bland ingredienserne, indtil du får en cremet struktur, anvend i vådt hår og lad det virke i 10 minutter. Gæren vil pleje hårets follikler, hvilket styrker selve håret, mens olivenolien vil forsegle keratinfibre og spaltede spidser.

Gærmaske Nr. 3

Denne maske er fantastisk til at styrke håret og stimulere vækst. Anvend den to gange om ugen for de bedste resultater og for at holde dit hår super sundt.

Ingredienser

  • 1 spsk ølgær
  • 2 æggeblommer
  • 4 dråber eddike
  • 1 spiseskefuld honning

Hvordan laver jeg den?

Bland alle ingredienser og anvend masken i håret og hovedbunden. Dæk håret med en badehætte eller en pose og lad det virke i 20 minutter. Skyl derefter grundigt.

FRA INTERNETTET