Tab dig med denne kanel-og laurbærbladte

Har du problemer med at smide de ekstra kilo, uanset hvor meget du træner og er på diæt? Prøv lidt kanel og laurbærblad te for at fremme et sundt vægttab og skabe en bedre fordøjelse.

Dårlige spisevaner og fysisk inaktivitet er blevet de primære fjender i forbindelse med at opretholde en sund vægt og opnå fysisk og mental velvære.

Mange mennesker bekæmper disse vanskeligheder, da de er opmærksomme på at være overvægtige eller lide af fedme kan påvirke kroppen på flere måder end bare at ændre deres figur.

Bekæmpelse af akkumuleret fedt er ikke en simpel opgave og kræver faktisk flere og konstante bestræbelser for at fjerne det fuldstændigt.

Problemet er, at meget få mennesker har tålmodigheden til at vente på resultaterne. De søger efter genveje og følger strenge diæter eller kostplaner, der kan påvirke deres helbred.

På grund af dette anbefaler ernæringseksperter og eksperter at vedtage en sund, kalorie-kontrolleret kost, der omfatter alle fødevaregrupper.

Derudover kan du forbruge naturlige kosttilskud, som stimulerer dit stofskifte og hjælper med at smide kilo lettere på grund af deres egenskaber.

I dagens artikel ønsker vi at anbefale en sund kanel og laurbærblad te, kendt for dets vanddrivende og rensende egenskaber.

Nedenfor vil vi fortælle alt om fordelene i detaljer og vise dig, hvordan man laver det derhjemme.

Kanel og laurbærblad te til at smide fedt

Kanel og laurbærblad te er en meget populær naturlig drik, der fremmer et sundt vægttab på grund af dets ernæringsmæssige sammensætning.

Begge ingredienser har fordøjelses- og afgiftende egenskaber. Når de indtages regelmæssigt, hjælper de med at smide de overskydende kilo.

Selvom det ikke er et “mirakel” vægttabs produkt, opnår de, der bruger det i deres kost, meget gode resultater, når de forsøger at slanke sig.

Da vi ikke ønsker at, du skal tvivle på dets egenskaber, så lad os tage et kig på nogle af fordelene ved disse to ingredienser i detaljer.

Fordelene ved kanel

Kanel er et krydderi, der er værdsat for dets mange kulinariske, medicinske og hjemmeanvendelser.

Den indeholder æterisk olie, antioxidanter og næringsstoffer, som fremmer vores stofskifte, så det øger derved energiforbruget og fremmer vægttab.

Indtagelse af dette krydderi er nyttigt til regulering af blodsukkerniveauet, da det fremmer brugen af sukker som energikilde for kroppen.

Da dets forbindelser er afgiftende og vanddrivende, fremmer de blodrensning for at eliminere toksiner og væsker optimalt.

Fordele ved laurbærblade

Laurbærtræet, der producerer laurbærblade, er en medicinsk og aromatisk plante. Laurbær er blevet brugt i mange år som en hjælp til at slanke sig og fjerne overskydende fedt.

Det har fordøjelsesegenskaber, der fremmer fjernelsen af tilbageholdte affaldsprodukter. Dette forhindrer dem i at generere inflammatoriske reaktioner eller sygdomme.

Denne plante indeholder vanddrivende stoffer, der stimulerer udstødning af væsker, der bevares i legemsvævet, hvilket er relateret til vægttabsvanskeligheder.

Forbrug af laurbærblade reducerer også stress og angst, to følelsesmæssige tilstande, der ofte er relateret til vægtforøgelse.

Desuden slanker deres aktive forbindelser underlivet, bekæmper ophobning af luft i maven og reducerer gentagende fordøjelsesbesvær.

De bekæmper også forstoppelse og forbedrer næringsstofabsorberingsprocessen under fordøjelsen.

Sådan laver du kanel og laurbærblad te

Du kan stimulere vægttab med denne sunde naturlige te. Derudover vil denne te også give dig mulighed for at klare flere typiske fordøjelsesproblemer. Det er en win-win situation!

Forberedelsen af ​​denne te er ret simpel og tager ikke så meget tid. Du kan opbevare det i køleskabet for at drikke det flere gange om ugen, da det ikke forårsager uønskede reaktioner.

Selvfølgelig er det vigtigt at afklare, at dets virkninger kun opnås, hvis du også følger en afbalanceret kost og laver fysisk træning.

Ingredienser

  • 1 liter vand
  • 1 tsk kanelpulver (5 g)
  • 6 Laurbærblade
  • 1 spiseskefuld honning (25 g) (valgfrit)

Metode

  • Først bring én liter vand til kog og tilsæt én teskefuld med kanel og laurbærblade, når det når kogepunktet.
  • Sænk varmen og lad blandingen simre i 5 minutter.
  • Herefter fjernes blandingen fra varmen. Lad det stå, indtil det når en behagelig temperatur.
  • Når du er klar til at forbruge det, sigt blandingen og server den derefter i et glas.
  • Drik dit første glas på tom mave og fordel resten af ​​dine glas over hele ​​dagen.

Har du prøvet denne fantastiske te? Forbered det der hjemme og medtag det i din kost for at skabe vægttab på ingen tid.

FRA INTERNETTET