6 ting, du bør undgå om sommeren

Sommeren er mange menneskers yndlingstid på året. I denne artikel giver vi dig de bedste sommertips, så du får mest muligt ud af ferien og denne sjove årstid.
6 ting, du bør undgå om sommeren

Sidste ændring: 10 oktober, 2021

Sommeren er en vidunderlig tid på året. Det er en tid til lykke og fester. Folk tager normalt på ferie på et tidspunkt og er generelt mere afslappede og ubekymrede. Der er dog flere ting, du bør undgå om sommeren for at nyde den fuldt ud og ikke lide under de høje temperaturer.

Ankomsten af denne årstid indebærer en ændring i rutinerne: Dagen er længere, du lægger ferieplaner, og temperaturen stiger. Dette bringer kjoler, afklippede bukser, løsere tøj og badedragter frem. Du skal dog tage visse forholdsregler, når du tackler varmen, så du kan nyde den og samtidig passe på dit helbred.

1. Ting, du skal undgå om sommeren: At glemme solcremen

Påføring af solcreme er en vane i forbindelse med egenomsorg, som du aldrig bør glemme, selv om vinteren. Sommeren er dog den tid, hvor din hud har mest brug for beskyttelse.

American Academy of Dermatology anslår, at mindst 1 ud af 5 amerikanere vil udvikle hudkræft i løbet af deres liv. Den bemærker også, at de fleste mennesker kun anvender 25-50% af den anbefalede mængde solcreme.

En anden almindelig fejl er at glemme at anvende solcreme på områder som hals, skuldre, hænder, ovenpå fødder og ører. Det er følsomme områder, som udsættes for solen, men ikke så ofte som ansigtet.

2. Dette skal du undgå om sommeren: Ikke at få nok væske

I løbet af sommeren er det vigtigt at maksimere hydreringen for at beskytte dit helbred, især på de varmeste dage. Du skal dog også huske på, at ikke alle drikkevarer hydrerer kroppen på samme måde.

Selv om et par øl eller et glas kølig vin er fristende muligheder i denne sæson, er det vigtigt ikke at glemme vand. Det er den sundeste væske og den mest effektive. Alkohol kan faktisk dehydrere og opnå den modsatte effekt.

3. Ting, man skal undgå om sommeren: At stoppe med at motionere

Ferie er faktisk en tid til at hvile og nyde fritiden. Mange mennesker har dog en tendens til at opgive sunde spisevaner og motion helt og holdent. Det er en dårlig ting, fordi det vil være meget sværere at starte op igen senere.

Kvinde løber på trappe

Der findes dog et meget effektivt og simpelt trick, der fuldstændig afhjælper dette ubehag: Brug deodorant på dine lår for at undgå sved og irritation i dette område.

Hold dig hydreret

Vi har allerede nævnt, at manglende hydrering er en af de ting, du bør undgå om sommeren. Faktisk bør du hydrere dig ofte og grundigt.

Det handler dog ikke kun om at drikke vand. Det er vigtigt at pleje din hud mere end på andre årstider og at spise frugt og grøntsager, der er rige på vand og fibre.

Spis med måde på buffeter

Hvis du er på ferie og befinder dig foran en buffet, kan det være svært ikke at tage en masse mad. Men ved at gøre det kan du spilde store mængder mad eller overspise.

I dette tilfælde bør du udvælge maden med hovedet og ikke med øjnene. Vær rationel og tænk over, hvad du virkelig har lyst til at spise. Husk på din mavevolumen. Du ønsker ikke at komme hjem med overvægt og helbredsproblemer.

Hav aloe vera klar

Den bedste naturlige allierede til at kurere solskoldning er aloe vera! Den hjælper med at køle huden og fremskynde helingsprocessen. Du kan opbevare massen i et glas i køleskabet.

Frisk aloe vera

Pas på dårlig lugt

Sommervarmen kan få dig til at svede overdrevet meget, og det er meget irriterende, når sveden lugter dårligt. For at bekæmpe dette skal du prøve at være ekstra forsigtig, når du vasker i armhulerne for at undgå spredning af bakterier, der forårsager dette problem.

Du kan eksfoliere dem mindst en gang om ugen. Ligeledes er en rensning med bagepulver og citron meget nyttig. Du skal blot lave en pasta med disse to ingredienser og lade den sidde i 10 minutter. Vask den derefter af og brug din sædvanlige deodorant.

Pas på dit mentale helbred!

I denne artikel har vi talt om 6 ting, du bør undgå at gøre om sommeren, og nogle tricks til at overleve sæsonen. Der er dog et andet grundlæggende aspekt, som du skal passe på, nemlig dit mentale helbred. Da du får mere fritid, kan du overveje at begynde at udøve meditation eller yoga.

Husk, at din krop er vidunderlig, og du bør ikke holde dig fra stranden eller poolen af frygt for at gå i bikini. Der er ting, du bør undgå at gøre om sommeren, men sørg for at nyde livet, og sammenlign dig ikke med andre!

Det kan interessere dig ...
8 tips til at arrangere en sommerfest
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
8 tips til at arrangere en sommerfest

Hvad skal du være opmærksom på, når du vil arrangere en sommerfest? I denne artikel vil vi give dig nogle af vores bedste tips!