Annoncepolitik

Bedre Livsstil s mission er at være en pålidelig kilde til informationer om sundhed og velvære. Vi er dedikeret til at tilbyde dig pålideligt og praktisk indhold, der er udviklet under strikse redaktionelle og medicinske vejledninger for at garantere nøjagtighed, relevans og præcision.

Bedre Livsstil ser finansieret gennem salget af annoncer på hjemmesiden og på sociale netværk, hvor redaktionel autonomi altid prioriteres, hvilket betyder, at vores kriterier ikke er påvirket på nogen måde af denne finansielle mekanisme.

I nogle tilfælde kan Bedre Livsstil have et samarbejde med sponsorer for at reklamere for deres virksomhed, produkt eller ydelse. Dette indhold er altid mærket som “sponsoreret”, og denne information er tydeligt angivet i starten af disse artikler.

Dette er de specifikke vejledninger, som vi følger med hensyn til de typer af annoncer, som vi accepterer:

1. Vi støtter ikke nogen annoncerede produkter eller ydelser

Selvom visse produkter eller mærker vises på vores side i form af annoncer, bør det under ingen omstændigheder ses som støtte af produktet, ydelsen eller virksomheden, der reklameres for. Evalueringen af produkter og ydelser er udelukkende redaktionens ansvar, uden at tage hensyn til et eventuelt samarbejde, der måtte eksistere med de virksomheder, der distribuerer dem.

2. Vi skelner tydeligt mellem reklamer og redaktionelt indhold

Vi opretholder altid en klar skelnen mellem annoncer og redaktionelt indhold. Alle artikler af Bedre Livsstil er klart og utvetydigt identificeret som sådan.

3. Visse typer af annoncer vil ikke blive accepteret.

Annoncer må ikke indeholde svigagtigt, vildledende eller stødende materiale, herunder materiale, der misrepræsenterer, latterliggør eller angriber en person eller gruppe på grundlag af alder, hudfarve, national oprindelse, race, religion, køn, seksuel orientering eller handicap.

Annoncer må ikke indeholde ærekrænkende, injurierende eller truende information. Annoncer må ikke forbindes med skydevåben, pornografi, stoffer, politiske kampagner eller simulering af nyheder eller en nødsituation. Enhver annonce, der kan misforstås som redaktionelt indhold, vil blive mærket som reklame.

4. Vi screener annoncer

Bedre Livsstil har ene og alene retten til at bestemme, hvilke typer annoncer, der vil blive accepteret og vist på hjemmesiden, og forbeholder sig retten til at afvise, annullere eller trække enhver annonce tilbage til enhver tid, når indholdet eller formålet med disse er i modstrid med Bedre Livsstils politikker. I tilfælde af tilbagetrækning af en annonce vil annoncøren straks blive underrettet med angivelse af begrundelsen for beslutningen.

5. Vi skelner tydeligt mellem sponsoreret og ikke-sponsoreret indhold

Bedre Livsstil opsøger sponsorater fra forskningsorganisationer, producenter og andre pålidelige og troværdige tjenesteudbydere. Sponsoreret indhold har økonomiske fordele for Bedre Livsstil, men gavner også vores brugere ved at give dem opdateret information om de ydelser eller produkter, der tilbydes af disse organisationer.

Enhver artikel sponsoreret af en annoncør er underlagt vores redaktionelle politik og er underlagt gennemgang af vores redaktion. Når indhold leveres eller påvirkes af en organisation, markeres det derudover som sponsoreret, så brugeren er passende informeret.

6. Affiliate marketing

Som en del af processen med at udvikle artikler kan vores redaktionsteam inkludere links til relevante produkter, som de mener kan være nyttige for vores læsere. Selvom alle produkter er valgt uafhængigt, vil vi gerne have dig til at være opmærksom på, at Bedre Livsstil kan modtage kommission, hvis du køber en vare på siden ved hjælp af det link, vi leverer.

I tilfælde, hvor Bedre Livsstil modtager kommission, når brugere køber eller abonnerer på produktet eller ydelsen, vil siden indeholde følgende tekst: Denne artikel foreslår objektivt og uafhængigt produkter og ydelser, der kan være interessante for læserne. Når brugeren foretager et køb via de specifikke links, der vises i denne artikel, kan Bedre Livsstil muligvis modtage kommission.