Bedre Livsstil

er det mest læste digitale magasin om sundhed og god livsstil på dansk.

På vores website finder du indhold på en bred vifte af emner: sygdomme og behandlinger, naturmedicin, kost og opskrifter, psykologi, relationer, moderskab og livsstil. Alt det er udviklet af vores team af sundhedsspecialister ved hjælp af videnskabelig forskning, farmaceutiske opdagelser og alle de nyeste oplysninger på hvert område.

Med vores artikler, videoer, infografikker, interviews og rapporter, professionelt og stringent produceret af vores team, er vi blevet ledere i at dele information om sundhed.

Vores team

Rubén Zaballos

CEO

Gema Sánchez

Editor-in-Chief

Alberto Turrión

Marketing

Takket være vores management teams arbejde er Bedre Livsstil tilgængelig på 23 sprog, støttet af 300 fagfolk, der garanterer vores kvalitetsstandarder og læses i mere end 60 lande.

Vores følgere

Belønningen for vores engagement er vores mere end 46.000 følgere, der læser vores artikler på Facebook. De motiverer os til at forbedre os og vokse hver dag.

Hos Bedre Livsstil er vi engagerede til læring og information af høj kvalitet. For at opnå dette er vi afhængige af fagfolk på forskellige områder, især i forhold til sundhedspleje, medicinske og sundhedsmæssige opdagelser, psykologi, skønhed og livsstil.


Endvidere understøttes Bedre Livsstil af MContigo-mærket, en garanti for kvalitet som en førende virksomhed indenfor digitalt indhold, der er ansvarlig for udviklingen af ​​over 80 hjemmesider verden over, med mere end 100 millioner besøg hver måned.

Andre publikationer på dansk af MContigo er:

Kontakt os

Kunne du tænke dig en medicinsk konsultation?

Vi tilbyder en personaliseret konsultation på vores hjemmeside. Du kan dog bruge vores Health directory, hvor du vil finde indhold udarbejdet af sundhedspersonale. Hvis du mener, at du er i en alvorlig situation, skal du ringe til nødtjenesterne.

Har du et forretningsforslag til os? Vil du tilbyde os et produkt eller en tjeneste?

Send venligst en e-mail til vores udviklings- og udvidelses team.

Kunne du tænke dig, at anvende vores indhold?

Send venligst en e-mail til vores juridiske team.

Kunne du tænke dig, at annoncere på vores website?

Kontakt venligst vores PR afdeling.

Kontorer

C/ Concejo 13
Salamanca, Spanien
CP: 37002