About Us

Hvem er vi

Vi ønsker at give dig svarene på alle de spørgsmål, du måtte have om sygdomme, behandlinger, psykisk sundhed, ernæring, livet som et par, forældreskab, hjemmet og meget mere.

I 10 år – og med hjælp fra et fuldkomment team af skribenter, redaktører og sundhedsprofessionelle – har vi stræbet efter at opbygge et komplet bibliotek med mere end 8.000 artikler med information, der er interessant, opbakket af evidens og mest af alt nemt at forstå. At have det godt og være ved godt helbred er et alment mål blandt folk.

Dermed er der et behov for at lære om gode vaner og have adgang til ressourcer til at forbedre sin livsstil. I denne proces opstår der selvfølgelig en masse tvivl. Hos Bedre Livsstil arbejder vi hele tiden på at støtte, inspirere og vejlede vores brugere.

Vores fællesskab

Foruden at modtage mere end 160.000 månedlige besøg på vores hjemmeside, strækker vores fællesskab sig også tiI forskellige sociale medier. Vi har mere end 68.000 følgere på Facebook. Du kan også finde os på Pinterest.

Vores værdier

Som en virksomhed, der fremmer sundhed og velvære i et fællesskab med millioner af læsere, er vi hos Bedre Livsstil opmærksomme på, hvilken indflydelse vores indhold har. Af denne grund påtager vi os forpligtelsen og ansvaret for at skabe positive ændringer ikke kun hos vores brugere, men også på et miljømæssigt og socialt plan. Uden at negligere fagligheden arbejder vores team baseret på empati, respekt for forskellighed og inklusion. Vi ønsker at styrke alle mennesker, så de kan påtage sig en aktiv rolle i at håndtere deres helbred og alt, der er forbundet med det.

Redaktionel forpligtelse
Redaktionel forpligtelse

Vores forpligtelse er at levere indhold af høj redaktionel kvalitet. Vi skaber artikler baseret på stringent forskning og forenkler komplekse emner, så alle kan forstå dem.

Garanteret kvalitet
Garanteret kvalitet

Informationerne, du vil finde her, er opbakket af troværdige studier og referencer, der kan findes i links og bibliografien. Derudover er emnerne opdaterede regelmæssigt, når der sker ny udvikling.

Verificeret af eksperter
Verificeret af eksperter

Hver artikel er udviklet, kontrolleret og verificeret af professionelle indenfor hvert område. Vi har et komplet team bestående af journalister, redaktører, læger, ernæringseksperter, psykologer, tandlæger og andre samarbejdspartnere.

Indhold passende til dets vigtighed

Vi har strenge kriterier for skabelsen af vores artikler. Vi søger ikke blot at informere, men at skabe en forbindelse med vores brugere. Derfor tager vi hånd om hver detalje: Lige fra forskningsprocessen, til eksperternes mening indenfor hvert emne, til implementeringen af et sprog, der er tilgængeligt, forståeligt og inkluderende.

Search

Vores indhold er baseret på beviser og professionelle kriterier med dedikationen til at dele nøjagtige og pålidelige informationer.

Search

Vores medicinske artikler gennemgår en kontrolproces med sundhedsprofessionelle for at sikre informationernes nøjagtighed.

Search

Vi inkorporerer flere stemmer, identiteter og perspektiver for at sikre mangfoldigt og inkluderende indhold.

Vores team af eksperter

Det er klart for os, at emner om sundhed og velvære ikke bør tages let på. Derfor bekræfter vi vores dedikation til at dele informationer af højeste kvalitet ved at integrere professionelle fra forskellige sundhedsområder i vores redaktionelle team. Læger, ernæringseksperter, farmaceuter, psykologer, psykoterapeuter, trænere, biologer og eksperter indenfor andre områder slutter sig til os for at støtte os i vores mål om at vejlede dig med nøjagtigt, pålideligt og evidensbaseret indhold.

Saúl Sánchez Arias
Saúl Sánchez Arias

Ernæringsekspert og diætist

Valeria Sabater
Valeria Sabater

psykolog

Eliana Delgado Villanueva
Eliana Delgado Villanueva

Oversætter, tolk og ernæringsekspert

Maria Patricia Pinero Corredor
Maria Patricia Pinero Corredor

Ernæringsekspert og professor ved universitetet i Zulia

Leonardo Biolatto
Leonardo Biolatto

Speciallæge i medicinsk revision og familiemedicin- og ambulant medicin

Elena Sanz
Elena Sanz

Psykolog

Perfil Ruben

Skriv til os

Din mening er meget vigtig for os! Hvis du har nogen spørgsmål, kommentarer eller forslag, kan du kontakte vores redaktionelle team via email.