Medicinsk team

Bedre Livsstil består af et medicinsk team specialiseret i forskellige områder, der arbejder på at garantere kvaliteten, sandheden og den videnskabelige nøjagtighed af vores indhold for at kunne opfylde vores primære formål: Hjælpe med at forbedre vores læseres sundhed, velvære og livskvalitet.

Medic Team

Gennem vores strenge udvælgelsesproces sikrer vi os, at hver enkelt fagperson, der er en del af vores team, har tilstrækkelig træning og rigelig erhvervserfaring, der giver mulighed for at validere og bekræfte, at informationerne i vores artikler opfylder kvalitetsstandarderne. Derfor har vores medicinske team omfattende og varieret sundhedserfaring, både indenfor research samt i private og offentlige klinikker.

Vores team af eksperter verificerer informationerne i alle vores artikler for at sikre kvaliteten.

Før hver udgivelse evaluerer det medicinske team hver artikel for at sikre, at informationerne er nøjagtige, opdaterede og opbakket af videnskabelig forskning. Alt indhold bliver gennemgået løbende for at sikre, at læserne af Bedre Livsstil modtager informationer af høj kvalitet, der er tilpasset til de nyeste opdagelser og forskning indenfor sundhedsområdet.

 

Associated professionals

Thumb Author Ainhoa Balado

Ainhoa Balado

Fysioterapeut

Diplom i fysioterapi. Ainhoa Balado har udført sine færdigheder på forskellige hospitaler og klinikker i Spanien og Frankrig. Hun har fungeret som direktør for centre knyttet til hendes område og skabt hypopressive mave-workshops for sportscentre.

Thumb Author José Padilla

Klinisk psykolog med speciale i uddannelse og filosofisk praksis. Han har arbejdet som klinisk psykolog for patienter diagnosticeret med skizofreni i forbindelse med design af modeller, strategier og programmer, der sigter mod at forbedre patienternes og deres familiers velbefindende. Han er aktiv forsker ved Pontificia Universidad Javeriana, et universitet, hvor han også er ved at tage en mastergrad i uddannelse.

Thumb Author Angie Paola Pardo Ramos

Fysioterapeut med fokus på idrætsrehabilitering, ortopædi og alternative behandlingsformer. Angie Pardo arbejder som sportsfysioterapeut i flere sportsgrene på professionelt niveau, hendes speciale er post-kirurgisk restitution og opmuntring til skadesforebyggende programmer.

Thumb Author Raquel Aldana

Raquel Aldana

Psykolog og professor ved det internationale universitet i La Rioja og det pavelige universitet i Salamanca

Generel sundhedspsykolog med speciale i følelsesmæssig uddannelse og tredje generations terapier. Hun har arbejdet som redaktør og indholdsrådgiver i forskellige medier, koordinator for konferencen om følelsespsykologi og anden træning, samt skaber af et program, der søger at fremme unges beskæftigelsesegnethed. Hun er direktør for Raquel Aldana-Psychology.

Thumb Author Laura Ruiz Mitjana

Uddannet i psykologi. Laura Ruiz Mitjana har specialiseret sig i neuroudviklingsforstyrrelser (autisme og intellektuelle handicap). I øjeblikket arbejder hun som børne- og ungdomspsykolog og plejer unge og voksne med udviklingshæmning og tilhørende psykiske lidelser.

Thumb Author Nataly Reyes Calderon

Han er studerende på 5. år i medicin ved det autonome universitet i Barcelona på Vall d'Hebrón Hospital. Han udfører i øjeblikket sin hospitalspraksis på det samme hospital. Han deltog i SWI-MicroMón-projektet ved det autonome universitet i Barcelona (UAB).

Thumb Author Marcela Caffulli

Marcela Caffulli

Børnelæge

Børnelæge med stor erhvervserfaring. Han har specialiseret sig i neuropædiatri og børns neuroudvikling. Det er en del af Argentine Society of Pediatrics, en enhed, som det udvikler projekter, programmer, workshops og opsøgende indsats med i hele landet. Hans arbejde som børnelæge bringer ham også til den digitale kontekst i samarbejde med sundheds- og medicinmagasiner og -platforme.

Thumb Author Andrés Felipe Cardona

Andrés Felipe Cardona

lærer og uddannet i idræt

Uddannet i idræt og sport. Han har arbejdet som svømme- og idrætslærer for ældre voksne. I et par år har han kombineret disse aktiviteter med at skrive, redigere og rette indhold relateret til sundhed og fysisk velvære.

Thumb Author Loreto Martín

Kandidat i psykologi. Loreto Martín har arbejdet som coterapeut på forskellige klinikker og arbejdet som psykolog i blandt andet angstlidelser, depression, selvmordstanker, følelsesmæssig afhængighed, selvsikkerhed.

Thumb Author Cesar Paul González

Biolog med speciale i genetik og molekylærbiologi. Han har arbejdet som videnskabelig formidler, som samarbejdspartner i miljøpåvirkningsmanifester, som laboratorieassistent og som lærer og vejleder. Han har fokuseret på den sociale påvirkning af viden om biologi, med det formål, at disse materialiseres i en anvendelig og nyttig fordel for mennesker.

Thumb Author Grecia Morillo

Grecia Morillo er medicinsk kirurg og arbejder i øjeblikket på et sundhedscenter i sit hjemland. Hun har også erfaring som indholdsskribent med temaer om velvære, livsstil og lignende for forskellige digitale medier.

Thumb Author Sara Ramo González

Hun har en uddannelse i psykologi fra Jaume I University, en uddannelse i neurofeedback og biofeedback og et speciale i generel sundhedspsykologi og klinisk anvendelse af EMDR-terapi.

Thumb Author Karina Valeria Atchian

Hun er uddannet læge fra University of Buenos Aires og børnelæge fra Juan P. Garrahan Pediatric Hospital. Derudover gennemførte hun en postgraduate grad i klinisk forskning fra University Institute School of Medicine på det italienske hospital.

Thumb Author Minerva Camero Albella

Minerva Camero Albella

Ernæringsekspert

Hun har en uddannelse i ernæring og diætetik fra Central University of Venezuela og er en universitetsprofessor akkrediteret af José María Vargas University. Specialist i online kostterapi og pleje til patienter med fedmekirurgi og som vibrationscoach.

Thumb Author Fabiola Marín Aguilar

Fabiola Marín Aguilar

Farmaceut og læge i Sundhedsvidenskab

Hun har en uddannelse i farmaci fra University of Seville, en mastergrad i Pharmaceutical Care and Healthcare Pharmacy fra University of Sevilla og en doktorgrad i sundhedsvidenskab fra University of Sevilla. Hun har undervist på universitetet.

Thumb Author Alicia Escaño Hidalgo

Psykolog med speciale i evaluering og behandling. Alicia Escaño Hidalgo har arbejdet som medicinsk direktør for anerkendelsesmedicinske centre og arbejder som psykoterapeut i sin egen private praksis.

Thumb Author Maria Marin Garcia

Maria Marin Garcia

sygeplejerske

Hun er sygeplejerske, der er uddannet fra University of Castilla-La Mancha, i Spanien, og studerer i øjeblikket specialet Community Nursing og Mental Health og arbejder som sygeplejerske på Santa Creu i Sant Pau Hospital i Barcelona.

Thumb Author Galo Flores

Læge. Galo Flores har mere end 15 års erfaring med udvikling af redaktionelt indhold til den latinamerikanske region inden for områderne klinisk medicin, lægeuddannelse og anbefalinger til patienter.

Thumb Author María Muñoz Navarro

Hun er en biolog uddannet fra University of Malaga med en mastergrad i forskning og fremskridt i mikrobiologi fra University of Granada. Derudover har hun titlen som kunstig inseminator af husdyr udstedt af University of Mendel, Tjekkiet.

Thumb Author Ariadna Álvarez Martínez

Uddannet i human ernæring og diætetik og i traditionel kinesisk medicin. Hun har arbejdet inden for det professionelle område som selvstændig diætist ved at tilbyde integreret ernæringsrådgivning, personlige diætbehandlinger ledsaget af orientalsk ernæring og akupunktur.

Thumb Author Verónica Melero Álvarez

Verónica Melero Álvarez

Ernæringsekspert

Uddannet i human og diætetisk ernæring ved Complutense University of Madrid og Master i personlig ernæring og samfundsernæring ved universitetet i Valencia. Ekspert i klinisk ernæring og medstifter af bloggen 'Psiconutrición Madrid'.

Thumb Author Laura Fernández Sánchez

Laura Fernández Sánchez

Psykolog og diætist

Uddannet i psykologi og højere tekniker i diætetik. Laura Fernández Sánchez er dedikeret til forebyggelse af spiseforstyrrelser i forskellige foreninger og fonde.

Thumb Author Silvia Álava Sordo

Hun har en uddannelse i klinisk og sundhedspsykologi og er specialist i klinisk og pædagogisk psykologi og i psykoterapi (EFPA European Certificate). Hun er akkrediteret som almen sundhedspsykolog, er universitetsprofessor, underviser, videnskabsformidler og forfatter.

Thumb Author Raquel Marín

Raquel Marín

biokemiker

Biokemiker, professor i fysiologi og videnskabsformidler. Raquel Marín har dedikeret en stor del af sit liv til videnskabelig forskning, især til hjernesygdomme i aldring og neurosunde næringsstoffer.

Thumb Author Sara Cañamero

Sara Cañamero

Obstetrisk-Gynækologisk Sygeplejerske

Professionel i sygepleje med speciale i Obstetrisk-Gynækologisk Sygepleje (jordemoder). Hun har erfaring som pædiatrisk sygeplejerske og koordinator af rehabiliteringsprogrammer. På samme måde har hun arbejdet som redaktør på forskellige trykte og digitale medier.

Thumb Author María Belén del Río

María Belén del Río

Biolog, læge, master i ernæring og ekspert i naturopati og naturterapier

Uddannet med en grad i biologi fra University of Jaén og i medicin fra University of Lleida. Master i klinisk ernæring fra University of Granada, med titel som ekspert i naturopati og naturlige terapier fra Miguel Hernández University.

Thumb Author Gabriel Alejandro Rojo Pittatore

Han har en uddannelse i tandpleje fra National University of La Plata, Buenos Aires, en mastergrad i parodontologi og implantater og en doktorgrad fra University of Buenos Aires, Argentina. Han arbejder i øjeblikket på en privat klinik hos Dental Rojo Pitattore.

Thumb Author Silvia Martín Repullo

Hun er uddannet i farmaci fra universitetet i Alcalá, har en grad i medicinsk genetik fra universitetet i Valencia og tager en kandidat i kreativ skrivning fra det internationale universitet i Valencia sammen med Grupo Planeta.

Thumb Author Ghina Safadi

Ghina Safadi

Ernæringsekspert

Hun er uddannet i ernæring og diætetik fra Complutense University of Madrid, har gennemført postgraduate studier i kropssammensætningsoptimering fra det spanske akademi for ernæring og diætetik og i fedmekirurgi, som hun i øjeblikket studerer på samme universitet.

Thumb Author Renata Sylwia Kosierb Fernández

Hun har en bachelor i fødevarevidenskab og -teknologi og et diplom i human ernæring og diætetik fra Warszawa College of Agricultural Engineers (Warsaw University of Life Sciences WULS-SGGW), Fakultet for Human Ernæring og Forbrugervidenskab.

Thumb Author Marta Jiménez

Marta Jiménez

Ernæringsekspert og diætist

Uddannet i human ernæring og diætetik. I Soria, Spanien, tilbyder hun en ernæringskonsultation, hvor hun udvikler træningsprogrammer, en ernæringsmæssig tilgang til forskellige sygdomme, vægttab og -øgning for forskellige befolkningsgrupper og genetiske tests.

Thumb Author Alejandro Duarte

Alejandro Duarte

bioteknolog

Bachelor i bioteknologi. Alejandro Duarte har omfattende viden inden for cellulær og molekylær biologi, har også været en del af forskellige forskerhold og har arbejdet som SEO-redaktør af artikler om videnskabelige emner med speciale i medicin og sundhed.

Thumb Author Sofía Quintana Alonso

Sofía Quintana Alonso

Fysioterapeut, journalist og master i ernæring

Hun har en grad i journalistik fra det autonome universitet i Barcelona og i fysioterapi fra Hogeschool van Amsterdam, specialist i neurologi og bækkenbund og en kandidatgrad i human ernæring.

Thumb Author Franciele Rohor de Souza

Franciele Rohor de Souza er farmaceut med erfaring fra et hospitalsapotek og lokale apoteksnetværk. På samme måde har hun arbejdet som freelance spansk-til-portugisisk oversætter for sundhedsrelaterede artikler.

Thumb Author Leidy Mora Molina

Leidy Mora Molina

sygeplejerske

Bachelor i sygepleje. Leidy Mora har arbejdet som hæmoterapeut i Blodbanken og specialist i Cardiovascular Tissue Bank. Hun har også arbejdet som universitetsprofessor inden for hæmoterapi og biokemi.

Thumb Author Lourdes Martínez

Lourdes Martínez

Farmaceut og ernæringsspecialist

Hun er uddannet i farmaci fra University of Sevilla, Spanien. I de sidste fire år har hun fortsat sin faglige uddannelse med forskellige kurser og specialiseringer. I øjeblikket studerer hun en doktorgrad i molekylærbiologi, biomedicin og klinisk forskning.

Thumb Author Sara Viruega

Sara Viruega

Farmaceut

Hun er uddannet i farmaci fra University of Salamanca, har en universitetsekspertgrad i kosmetik og dermofarmaci fra UNED og har taget en bred vifte af kurser, der styrker hendes faglige viden.

Thumb Author Sergio Alonso Castrillejo

Han er uddannet i farmaci fra University of Salamanca og har en mastergrad i videnskabelig kultur og innovation fra University of Oviedo. Han var vinderen af prisen for det bedste forskningsarbejde, der blev tildelt af Official College of Pharmacists i Salamanca.

Thumb Author Saúl Sánchez Arias

Saúl Sánchez Arias

Ernæringsekspert og diætist

Uddannet i human ernæring og diætetik. Saúl Sánchez Arias arbejder i øjeblikket som en klinisk ernæringsekspert med ansvar for at udvikle personlige planer for atleter med specifikke krav. Han holder også foredrag og workshops for fodboldtrænere og -spillere om sunde kostvaner og arbejder som sundheds- og ernæringsredaktør for forskellige medier.

Thumb Author Elena Sanz

Elena Sanz

Psykolog

Psykolog fra Complutense University of Madrid med en dobbelt mastergrad i klinisk og sundhedspsykologi og den anden i kognitiv-adfærdsmæssig psykoterapi, begge fra Higher Institute of Psychological Studies (ISEP). Hun arbejder som klinisk psykolog med fire års erfaring.

Thumb Author José Gerardo Rosciano Paganelli

José Gerardo Rosciano Paganelli

Læge og speciallæge i almen kirurgi

Uddannet i generel medicin fra Central University of Venezuela, en institution, hvor han også afsluttede en postgraduate grad i almen kirurgi. Han er i øjeblikket medlem af bestyrelsen for Forskningskoordineringen af Det Medicinske Fakultet ved UCV og en primær læge ved Fuente de San Luis Health Center.

Thumb Author Elisa Morales Lupayante

Elisa Morales Lupayante

Idrætspædagog og ernæringsekspert

Bachelor i idrætspædagogik. Hun har arbejdet som specialist i fysisk aktivitet og sundhed, personlig træner, ernæringsekspert, redaktør og massageterapeut. I de senere år har hun opbygget en karriere som professionel skribent for forskellige digitale medier.

Thumb Author Diego Pereira

Medicinsk praktikant, som har samarbejdet med lokale NGO'er om forskellige humanitære sundhedsprojekter i landdistrikter. Freelance skribent og kurator af tekster relateret til sundhed og forbedring af livskvalitet.

Thumb Author Karla Henríquez

Læge i æstetisk medicin. Hun arbejder i en privat praksis, hvor hun tager hensyn til holistiske aspekter for at forbedre sine patienters helbred. Hun samarbejder også med en række digitale medier om at lave artikler om æstetik, hudpleje og aldring.

Thumb Author Carlos Fabián Avila

Medicinsk kirurg med speciale i sportsmedicin og æstetiske behandlinger. Han har gennemført flere kandidatuddannelser og postgraduat kurser, han har også udforsket en facet som formidler. Han udøver i øjeblikket sit erhverv i en privat praksis.

Thumb Author Daniel Baldó Vela

Daniel Baldó Vela

Sygeplejerske

Sygeplejerske og sportsernæringsekspert. Han er medlem af den videnskabelige komité for sammenslutningen af ernærings- og diætetiske sygeplejersker og medlem af det spanske selskab for klinisk ernæring og metabolisme. Han har været foredragsholder ved konferencer og udviklet forskningsprojekter. Derudover er han stiftende direktør for Plan D.

Thumb Author Eliana Delgado Villanueva

Eliana Delgado Villanueva

Oversætter, tolk og ernæringsekspert

Oversætter og tolk fra Universidad Femenina del Sagrado Corazón. Hun arbejder som freelanceoversætter, tolk, redaktør og korrekturlæser. Hun har specialiseret sig i blandt andet medicinske tekster, forskningsresuméer, magasiner og didaktiske vejledninger.

Thumb Author Maria Alejandra Morgado Cusati

Filosof uddannet ved Central University of Venezuela (UCV) og sidsteårsstuderende i dynamisk klinisk psykologi ved samme universitet. Hun har taget et kursus i psykoanalytisk psykoterapi for børn og unge ved Venezuelan Association of Psychoanalysis (ASOVEP). Hun arbejder som universitetsprofessor og redaktør for digitale medier.

Thumb Author Anna Vilarrasa

Anna Vilarrasa

Ernæringsekspert og diætist

Ernæringsekspert og diætist med speciale i fytoterapi, spædbørnsernæring, vegansk kost og vegetarisk kost. Hun arbejder som klinisk ernæringsekspert, både for private og virksomheder. Hun kombinerer dette arbejde med at skrive artikler om sundhed, balanceret kost og livsstil generelt.

Thumb Author Maria del Carmen Hernandez

Maria del Carmen Hernandez

Læge, hudlæge og speciallæge i æstetisk medicin

Hudlæge med speciale i æstetisk medicin. Mere end 8 års erfaring i branchen. Hun udøver sit fag i en privat praksis og kombinerer det med en informativt arbejde. Hun har deltaget i konferencer, udviklet workshops og arbejdet med kommunale projekter i sin region.

Thumb Author Gilberto Adaulfo Sánchez Abreu

Almen kirurgisk læge. Han har arbejdet som læge, SEO-analytiker, indholdsredaktør og medicinsk oversætter.

Thumb Author Elisa Martin Cano

Læge fra universitetet i Granada og i gang med speciale i familie- og samfundsmedicin. Hun har været på uofficielle praktikophold på flere hospitaler og sundhedscentre i Granada, hun har også deltaget som frivillig i dyrebeskyttelsesprogrammer. Hun arbejder som formidler med at skrive og redigere indhold relateret til sundhed.

Thumb Author María Irene Benavides Guillém

María Irene Benavides Guillem er en læge, der har arbejdet inden for plejeområdet for forskellige sundhedstjenester, især inden for neonatal og pædiatrisk kritisk pleje. Hun er også grundlægger og leder af flere forskningsgrupper, såvel som indholdsskaber, redaktør og skribent.

Thumb Author Samuel Antonio Sánchez Amador

Samuel Antonio Sánchez Amador

Biolog og Master i zoologi

Uddannet i biologi ved University of Alcalá de Henares og Master i zoologi fra Complutense University of Madrid. Han har specialiseret sig inden for områder som parasitologi, epidemiologi og mikrobiologi. På nuværende tidspunkt er han dedikeret fuld tid til videnskabelig formidling, især inden for emner som genopretning af miljøet og anvendt økologi.

Thumb Author Andrés Carrillo

Bachelor i psykologi. Andrés Carrillo har erfaring som hospitals- og pædagogisk psykolog og som privat behandler. Han er også dedikeret til formidling af psykologi som en videnskab gennem skrivning af artikler om mental sundhed og neurovidenskab. Han er i øjeblikket i gang med et postgraduate studie i klinisk psykologi.

Thumb Author Bernardo Peña

Bernardo Peña

Psykolog, kandidatgrad i klinisk, juridisk og retsmedicinsk psykologi

Psykolog med speciale i retspsykologi og klinisk psykologi. Han er professor på kandidatuddannelsen i retsmedicinsk psykologi ved Isabel I Universitetet. Han er forfatter til flere forskningsartikler samt bøger om psykologi. Han udforsker en facet som formidler gennem skrivning og redigering af artikler relateret til hans uddannelsesområde.

Thumb Author Maricela Jiménez López

Maricela Jiménez López

Læge, speciallæge i almen kirurgi og master i translationel medicin

Læge med speciale i almen og fordøjelseskirurgi, også i translationel forskning i solid organtransplantation. Hun er registreret hos den mexicanske forening for almen kirurgi og praktiserer i øjeblikket som læge ved det catalanske institut for sundhed. Hun er uddannet i medicin fra University of Salamanca.

Thumb Author Nelton Abdon Ramos Rojas

Nelton Abdon Ramos Rojas

Læge og anæstesiolog, ekspert i perioperativ smertebehandling

Uddannet som bachelor i medicin og specialiseret i anæstesiologi fra University of Los Andes (ULA). Har mere end 15 års erfaring i bariatrisk anæstesiologi. Han har arbejdet som kirurg, leder af en operationsstue og som formidler.

Thumb Author Eva María Rodríguez

Eva María Rodríguez

Fitness- og yogainstruktør

Diplomuddannelse i pædagogik med speciale i idræt. Eva María Rodríguez har erfaring som fitness- og yogainstruktør, fritids- og spinninginstruktør, samt skaber af digital indhold. Hun har udviklet en karriere på mere end 10 år som professionel tekstforfatter, hun har også specialiseret sig i digital markedsføring og webudvikling.

Thumb Author Jael Garrido Dominguez

Han er doktor i medicin fra det teknologiske institut i Santo Domingo og har et diplom i social sikring fra samme institut. Han har specialiseret sig i folkesundhed og forskning og har arbejdet med forskellige institutioner og projekter relateret til kræft. Han er i øjeblikket forskningslæge hos Affinis.

Thumb Author Víctor Díez

Víctor Díez

Fysioterapeut

Fysioterapeut med omfattende uddannelse og erfaring i behandling og genoptræning af motoriske lidelser. Han har en mastergrad i human ernæring og diætetik fra det autonome universitet i Madrid, samt en række diplomer, specialiseringer og kurser. Han er direktør for Víctor Díez Clinic, og samarbejder også som formidler og foredragsholder ved foredrag og konferencer.

Thumb Author Marcelo R. Ceberio

Marcelo R. Ceberio

Psykolog, læge og master i familieterapi og i psykoimmunoendokrinologi

Psykolog med stor akademisk og professionel erfaring. Han er forfatter til mere end 40 bøger og et dusin forskningsartikler. Han har været universitetsprofessor, underviser, kandidatprojektkoordinator, klinisk psykolog, akademisk direktør, beboerkoordinator og forsker blandt mange andre stillinger. Han har specialiseret sig i familieterapi og psykoimmunoendokrinologi.

Thumb Author Rocío Gil Redondo

Speciallæge i dermatologi. Rocío Gil Redondo har arbejdet som hudlæge på forskellige hospitaler. Hun bruger sin tid på informerende projekter, herunder foredrag og konferencer om sundhed, hudpleje og velvære på skoler og institutioner.

Thumb Author Alejandra Menassa

Speciallæge i intern medicin og psykoanalyse. Alejandra Menassa har undervist, udgivet bøger og forskningsartikler om psykosomatiske sygdomme, deltaget i nationale og internationale kongresser og arbejdet som forfatter for forskellige medier, bl.a.

Thumb Author Mariana Sánchez Huergo

Mariana Sánchez Huergo

Ernæringsekspert

Bachelor i klinisk ernæring og diætetik. Mariana Sánchez Huergo har erfaring med at undervise i kurser for statsansatte om ernæring, sund livsstil og fremme af fysisk aktivitet. Hun har deltaget i akademiske oplæg til forebyggelse og behandling af kroniske ikke-smitsomme sygdomme.

Thumb Author Manuel Antonio Fernández

Manuel Antonio Fernández

Læge og speciallæge i pædiatrisk neurologi

Uddannet i medicin fra University of Cádiz og specialist i pædiatrisk neurologi ved Virgen del Rocío Universitetshospitalet i Sevilla. Han har gennemført flere kandidatuddannelser relateret til sundhed og virksomhedsledelse. Han er i øjeblikket direktør for Andalusian Institute of Pediatric Neurology (INANP) og direktør for mastergraden i Neuropaediatrics and Neurodevelopment ved CEU Cardenal Herrera University.

Thumb Author Carlos Ríos

Carlos Ríos

Ernæringsekspert

Diætist og ernæringsekspert fra Pablo de Olavide University. Carlos Ríos er kendt for at være skaberen af realfooding-bevægelsen og for sin promovering af en sund kost baseret på indtagelse af rigtige fødevarer, ikke ultra-forarbejdede. Han har udgivet flere bøger om det og er populær på sine sociale netværk, hvor han har millioner af følgere.

Thumb Author Michelle Torres

Michelle Torres

Fysioterapeut

Bachelor i fysioterapi. Michelle Torres har klinisk erfaring inden for muskuloskeletal, sports- og neurologisk fysioterapi, hvormed hun søger at hjælpe patienten i sin rehabiliteringsproces gennem uddannelse. Hun arbejder også som formidler gennem skrivning og redigering af indhold relateret til sundhed.

Thumb Author Mario Benedetti Arzuza

Bachelor i almen medicin. Han har specialiseret sig i epidemiologi og medicinsk ret. Han har videregående studier i Sundhedsadministration og Direktion og Ledelse i Digital Sundhed. Han er stifter og administrerende direktør for Sustainable Hospital Development og har ti års erfaring som medicinsk koordinator, sundhedspolitisk rådgiver, sundhedskvalitetschef og medicinsk revisor.

Thumb Author Alejandro Rodríguez

Psykolog med speciale i socialpsykologi og coaching for par. Alejandro Rodríguez er skaberen og direktøren for hjemmesiden for personlig udvikling Tu Mejor Mismo, og har arbejdet som indholdsskaber til flere sider, der falder ind under spektret af hans faglige område. Han har også uddannelse i webudvikling og digital markedsføring og er forfatter til to bøger udgivet gennem Amazon.

Thumb Author Irene Nora Melamed

Læge. Universitetsprofessor, koordinator af en blog dedikeret til træning i forbindelse med sundhed og ungdom, samt foredragsholder om medicinske problemstillinger i nationale og internationale sammenhænge.

Thumb Author Valeria Sabater

Kandidatgrad i psykologi fra University of Valencia. Hun har omfattende akademisk uddannelse inden for neurokreativitet, psykopædagogik og følelsesmæssig intelligens. Hun har arbejdet som klinisk psykolog og som pædagogisk psykolog, en facet, der supplerer hendes karriere som forfatter. Hun har udgivet flere bøger, som er blevet anerkendt med priser og litterære konkurrencer.

Thumb Author Maria Fatima Seppi Vinuales

Maria Fatima Seppi Vinuales

Journalist og psykolog

Uddannet i social kommunikation og psykologi. María Fátima Seppi Vinuales har arbejdserfaring inden for kommunikation og presse i forskellige virksomheder og organisationer. I dag arbejder hun som klinisk psykolog med speciale i individuel systemisk og familieterapi.

Thumb Author Mariel Mendoza

Medicinsk kirurg uddannet fra Central University of Venezuela. Hun har deltaget i forskellige NGO-programmer, der søger at tjene landdistrikter i hendes land. Hun har været foredragsholder ved konferencer og er certificeret i grundlæggende livsstøtte af American Heart Association. Hun arbejder i dag som læge på akutafdelingen.

Thumb Author Iván Losada

Iván Losada

Kiropraktor

Han studerede medicin ved det medicinske fakultet ved University of Salamanca. Samler erfaring i behandling af psykiske og følelsesmæssige lidelser. Han er kiropraktor og direktør for Institut for Stresshåndtering.

Thumb Author Abel Verdejo

Abel Verdejo

Fysioterapeut

Han er fysioterapeut fra Miguel Hernández-universitetet i Alicante og universitetet i Sevilla, uddannet i fysisk aktivitet og idrætsvidenskab ved Pablo de Olavide-universitetet i Sevilla og en mastergrad i fysisk aktivitet og livskvalitet for voksne og ældre fra universitetet i Sevilla.

Thumb Author José Lapenta

Læge. José Lapenta har erfaring som pædiatrisk sonograf og er i øjeblikket i gang med sit andet år på postgraduate studiet med speciale i børnepleje og pædiatri. Han har også arbejdet som skribent og redaktør for forskellige portaler med relation til hans område.

Thumb Author Leonardo Biolatto

Leonardo Biolatto

Speciallæge i medicinsk revision og familiemedicin- og ambulant medicin

Speciallæge i medicinsk revision og i familie- og ambulatoriemedicin. Leonardo Biolatto har arbejdet som forfatter og ekstern anmelder af videnskabelige artikler og har udført folkesundhedsprojekter med fokus på at forbedre livskvaliteten i landdistrikterne.

Thumb Author Vanesa Evangelina Buffa

Tandlæge specialiseret i at fremme mundsundheden hos børn og unge, især i skolemiljøet. Vanesa Evangelina Buffa har erfaring som lektor, almen tandlæge og medicinsk forfatter.

Thumb Author Florencia Villafañe

Florencia Villafañe

Ernæringsekspert

Ernæringsekspert fra National University of Córdoba, Argentina. Hun har taget forskellige kurser, der har udvidet hendes viden om ernæring indenfor fysisk aktivitet og sport, mad og ernæring i cerebral parese og vegansk og vegetarisk mad. Hun er også facilitator af workshops om ernæring og redaktør for digitale platforme om forskellige sundhedsområder.

Thumb Author María Cantos

María Cantos

Jordemoder og sygeplejerske med speciale i Mental Sundhed

Sygeplejerske med speciale i mental sundhed. Hun arbejder i øjeblikket som leder af jordemodertjenester hos Cantos Kujawa & Asociados, en del af supportteamet på Quirón Universitetshospitalet i Madrid og specialist i mental sundhed på Dr. Lafora Hospitalet i Madrid.

Thumb Author Isbelia Esther Farías López

Uddannet i filosofi. Isbelia Esther Farías López studerer Orientering i Sexologi, forsker inden for filosofi, taler ved forskellige konferencer om filosofi og uddannelse, kurator for kunstneriske udstillinger og redaktør.

Thumb Author Montse Armero

Grad i psykologi. Montse Armero har arbejdet som direktør for afdelingen for psykoterapi for børn, unge og voksne. Ligeledes som psykopædagogisk rådgiver og underviser på forskellige uddannelsescentre. Hun har mere end 20 års erfaring som klinisk psykolog, hvilket hun i dag praktiserer i en privat praksis.

Thumb Author Maria Patricia Pinero Corredor

Maria Patricia Pinero Corredor

Ernæringsekspert og professor ved universitetet i Zulia

Bachelor i ernæring og diætetik. María Patricia Pinero Corredor har mere end 25 års erfaring som fuldtids-professor og aktiv forsker inden for fødevarevidenskab. På samme måde skiller hun sig ud ved at stifte, koordinere og facilitere forskellige kurser relateret til sit område.

Thumb Author Marta Guzmán

Marta Guzmán

Ernæringsekspert og diætist

Ernæringsekspert med speciale i psykoernæring og sportsernæring. Hun har stor erfaring med at holde workshops for at hjælpe den udsatte befolkning med at få en sund kost. Hun har arbejdet for adskillige klinikker og online platforme i et informativt aspekt.