6 måder at forbrænde 600 kalorier om dagen

For at tabe dig, skal du øge din fysiske aktivitet og reducere dit kalorieindtag, hvilket vil sige, at du skal forbrænde flere kalorier, end du indtager.
6 måder at forbrænde 600 kalorier om dagen

Sidste ændring: 26 august, 2022

Masser af mennesker ønsker at tabe sig, og de ved, at det kræver en masse disciplin og engagement, især når det gælder kost og motion. Der er mange forskellige måder at tabe lidt vægt hver dag, uden at sulte dig selv eller følge en streng kur, som kan have alvorlige negative konsekvenser for dit helbred. Læs med og lær hvor du kan forbrænde 600 kalorier om dagen!

Nøglen her, er at forstå, at du har brug for, at reducere antallet af kalorier du indtager og øge din fysiske aktivitet, så du kan forbrænde 600 kalorier per dag.

Hvorfor skal du forsøge at forbrænde 600 kalorier om dagen?

At forbrænde 600 kalorier om dagen er et let opnåeligt mål, som kræver minimal indsats på en enkelt dag. Der er mange forskellige måder at opnå dette, endda imens du udfører dine daglige aktiviteter i hjemmet eller på arbejdet.

For at slippe af med de ekstra 600 kalorier, kan du gøre en række øvelser og følge nogle af disse anbefalinger, som vil hjælpe dig med at øge din krops evne til at forbrænde kalorier. Ved at fjerne 3500 kalorier om ugen, taber du et halvt kilo, uden at skulle følge en streng diæt. Selvfølgelig skal du leve en sundere livsstil og begynde at træne, for at kunne nå dette mål.

Hvordan kan du forbrænde 600 kalorier om dagen?

Du kan nemt forbrænde 600 kalorier om dagen og slippe for mavefedtet

Som vi allerede har antydet, så er det ikke så svært at forbrænde 600 kalorier om dagen, og du kan opnå det gennem dine daglige aktiviteter eller ved hjælp af enkle øvelser, som du måske endda vil nyde.

Skridt for at forbrænde de 600 kalorier

 • Skridt 1: For det første forbrænder du flere kalorier ved at stå end ved at sidde. Så hvis du er midt i en simpel aktivitet, som at tale i telefon, stå op. Læg tøj sammen stående. Det lyder måske ubetydeligt, men sagens kerne er, at du bidrager til mere kalorieforbrænding.
 • Skridt 2: Hvis du ønsker at forbrænde kalorier, så har du brug for en daglig træningsrutine. Men for at forbedre dine resultater og nå dit mål, skal du øge din intensitet og muligvis den tid, som du træner. For eksempel, hvis du går 30 minutter hver dag, så løb i stedet. I stedet for 100 kalorier, vil du have forbrændt 200. Du kan også skifte dine øvelser og kombinere kardiovaskulære aktiviteter med styrketræning.
 • Skridt 3: Igennem hele din dag kan du motionere og forbrænde flere kalorier, uden at skulle afsætte en masse tid til en særlig aktivitet. Overvej at bruge trappen i stedet for elevatoren, for eksempel. Og mens du børster tænder, tag tiden til at lave lidt squats. Du kan også lave dine øvelser, mens du ser dit foretrukne TV-program.
 • Skridt 4: Udover at lave mere kardio, så tilføj nogle øvelser med håndvægte, hvilket er meget mere krævende. Styrketræning hjælper med at tone kroppen, og du vil forbrænde flere kalorier.
 • Skridt 5: Endelig, vælg en sportsgren at dyrke, som vil hjælpe dig opnå dit mål om at forbrænde 600 kalorier dagligt. Du kan spille tennis, fodbold, svømme eller hvad du end synes om.

Traditionelle øvelser til at forbrænde fedt

3-gå

Disse øvelser er den bedste måde at forbrænde 600 kalorier eller mere hver dag. Der er intet behov for at tilmelde sig et fitnesscenter, for at opnå dine mål – bare ved at gøre disse simple øvelser derhjemme, vil du se resultater i løbet af et par uger.

 • Jogge på løbebånd i en time forbrænder op til 675 kalorier
 • Løbe på løbebånd i en time forbrænder op til 986 kalorier
 • Hoppe sjippetov i en time forbrænder op til 730 kalorier
 • At lave 20 minutters mavebøjninger forbrænder op til 200 kalorier
 • At gå i en time forbrænder op til 200 kalorier 
 • 30 minutters cykling om dagen vil hjælpe dig med at forbrænde mere end 200 kalorier

Og husk!

Som tilføjelse til ovenstående anbefalinger for at forbrænde ekstra kalorier dagligt, så bør du også følge en kostplan, som er rig på frugt, grøntsager, fuldkorn og vand. Hvis det er muligt, bør du minimere dit kalorieindtag, da de fleste kostplaner overskrider det anbefalede antal kalorier per person. 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Burrup R., Tucker LA., Cheminant JDL., Bailey BW., Strength training and body composition in middle age women. J Sports Med Phys Fitness, 2018. 58 (1-2): 82-91.
 • Wewege M., Berg R., Ward RE., Keech A., The effects of high intensity interval training vs moderate intensity continuous training on body composition in overweight and obese adults: a systematic review and meta analysis. Obes Rev, 2017. 18 (6): 635-646.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.