Kost

Kosten bør være sund og passende til dit mål: at tabe dig, udfylde en ernæringsmæssig mangel, sænke dit kolesterol og triglycerider, forbedre din fordøjelse, reducere inflammation osv. Her giver vi dig de idéer, du behøver, og vi hjælper dig med at finde den rette kost, der passer til dig.

En sund kost til sorbitolintolerance

Har du nogensinde følt ubehag i mavetarmkanalen, luft i maven eller diarré efter at have spist nogle frugter, sukkerfri produkter eller have tygget tyggegummi? Hvis det er tilfældet, kan du lide af sorbitolintolerance. Læs med for at lære, hvordan du kan følge…

Dette bør du vide om pegan kost

Grundlaget for pegan kost er indtaget af plantebaserede fødevarer. Det er i bund og grund en kombination af paleo kost og en vegansk kost. Paleo kost er den, der angiveligt følger spisevanerne, som vores forfædre havde under palæolitikum.

Hvad er vandopløselige vitaminer?

Vitaminer er nødvendige næringsstoffer for, at kroppen kan fungere ordentligt. Overordnet set, er der både fedtopløselige og vandopløselige vitaminer, afhængig af, hvor de opløses, som deres navn antyder. Ulig nogle mineraler, handler de i meget små mængder.