Kost

Kosten bør være sund og passende til dit mål: at tabe dig, udfylde en ernæringsmæssig mangel, sænke dit kolesterol og triglycerider, forbedre din fordøjelse, reducere inflammation osv. Her giver vi dig de idéer, du behøver, og vi hjælper dig med at finde den rette kost, der passer til dig.

Hvad er vandopløselige vitaminer?

Vitaminer er nødvendige næringsstoffer for, at kroppen kan fungere ordentligt. Overordnet set, er der både fedtopløselige og vandopløselige vitaminer, afhængig af, hvor de opløses, som deres navn antyder. Ulig nogle mineraler, handler de i meget små mængder.

Farlige diæter og deres advarselstegn

Farlige diæter til at tabe sig hurtigt uden noget videnskabeligt grundlag er at finde overalt i disse dage. I stedet for at hjælpe dig, kan disse diæter med en “magisk ingrediens” dog føre til alvorlige sundhedsmæssige problemer.

Find ud af, om brød er fedende

Et spørgsmål, som ofte dukker op, er, hvor vidt brød er fedende eller ej. Det er værd at nævne, at der ikke er nogen fedende eller slankende fødevarer. Det vigtige er at opretholde en kaloriebalance.

Du kan spise godt uden at spise kød

Både vegetarisme og veganisme er sociale tendenser forbundet med kost. De handler om at følge en kost uden at spise kød af forskellige årsager, såsom dyremishandling eller helbredsproblemer.

Forbliv fit og slank gennem sommeren

For at forblive fit og slank gennem sommeren, er det vigtigt, at man forbliver fysisk aktiv. Lad os ikke glemme, at vores kost skal inkludere friske fødevarer, såsom frugter og grøntsager, hvilket også hjælper os med at holde os hydrerede…