Hemmeligheden bag naturligt strålende øjne

For at slappe øjnene og hele ansigtet af i almindelighed, skal du lave alle former for sjove ansigter i spejlet i to minutter og afslutte med en massage til at lindre spændinger.
Hemmeligheden bag naturligt strålende øjne
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Sidste ændring: 30 juli, 2023

 Der er mange ting, der påvirker udseendet af vores øjne, som for eksempel når vores øjne er tørre eller irriterede, når rynker ses eller når musklerne i ansigtet er anspændt. I denne artikel, vil vi vise dig, hvordan du naturligt kan behandle og forebygge disse problemer, samt et par skønhedstips til lysende og strålende øjne.

Tørre eller irriterede øjne

Når øjnene mister deres klarhed skyldes det ofte tørhed eller irritation, som kan behandles naturligt med sund kost, som indeholder de rette vitaminer. Hvis dine øjne er tørre eller irriterede, så tjek nogle af disse tips:

 • Medtag flere fødevarer som hørfrø og koldtvandsfisk, som laks og tun, i din kost. Disse fødevarer er rige på vigtige fedtsyrer.
 • Spis flere avocados; de er fyldt med sunde fedtstoffer.
 • lav mad med madolie af høj kvalitet, som oliven og kokosnøddeolier, som ikke ødelægges af opvarmning.
 • Drik naturlige safter, som æble og gulerod.
 • Drik mindst 8 glas vand om dagen, hvoraf to bør være om formiddagen.
 • Undgå for meget salt.
gulerodsjuice

Vi kan også hydrere vore øjne med hjemmelavede øjendråber lavet af ghee, ved at dryppe en lille dråbe i hvert øje om morgenen. Denne ghee bør ikke anvendes til madlavning og man bør holde øje med at den ikke bliver forurenet.

Tag dig af de fine linier omkring øjnene

Øjenkrogene er meget sarte områder af huden, hvor rynkerne ofte først vises. Eller hvor virkningerne af dårlig ernæring vises som poser eller mørke rande under øjnene. Hvis vi ikke gør noget, vil forekomsten af ​​fine linjer og rynker kun blive værre. Udover at undgå de forkerte fødevarer og vaner som tobak, kan vi anvende følgende vegetabilske olier til blid massage i området:

 • Jojoba: Ideel til blandede hudtyper
 • Kokosnød: Den mindst fedtede og som lettest absorberes, især god til fedtet hud
 • Hyben: Regenererende til tør, ældet hud
 • Mandel: For alle hudtyper

Hvordan kan jeg massere mit ansigt?

Fra den indre kant af øjenbrynet, begynder du at massere blidt i langsomme, cirkulære bevægelser til yderkanten af ​​panden, derefter fortsætter du omkring øjet til hvor du startede.

Skønhedsbehandling

Naturligt strålende øjne: Afslapning for øjnene

Øjnene er omgivet af muskler, der kan blive spændt ligesom andre dele af kroppen, når vi lider under stress eller oplever en vanskelig følelsesmæssig situation. Men vi kan lære at slappe af i vores ansigt af gennem blid massage. Du kan også bare lave grimasser. Det er en fantastisk måde til at afspænde ansigtsmusklerne. Gør for eksempel sådan:

 • Bevæg din kæbe ved at åbne og lukke munden
 • Pust dine kinder op
 • Vrik med din næse
 • Luk øjnene så hårdt som du kan
 • Rynk panden

Efter to minutter, vil dit ansigt være helt afslappet, og du vil være i stand til at trække vejret dybt, og forestille dig at den luft du indånder er ved at nå alle dele af dit ansigt.

Folk, der har problemer med synet bør regelmæssigt få det kontrolleret. Hvis du bærer briller eller linser, der ikke har den rigtige styrke kan det føre til at øjet stammer og til spændinger i ansigtet.

Naturligt strålende øjne: Lange, hele øjenvipper

Øjenvipperne giver, ud over at beskytte vores øjne mod sollys og alle typer af fremmede partikler, et attraktivt, feminint aspekt til dit udseende. Hvis vi vil have længere og tykkere øjenvipper, kan vi drage fordel af et gammelt råd. Castorolie,som du bør smøre på dine øjenvipper hver aften inden du går i seng. Den nemmeste måde at anvende olien på er at bruge en gammel mascarabørste, men en øjenbryns pensel vil også virke.

Du skal være standhaftig med anvendelsen for at få synlige resultater.

Formning af øjenbryn

De fleste kvinder plukker deres øjenbryn, men de fleste har aldrig været til en specialist for at få dem  formet rigtigt til deres ansigtstype. Med blot små ændringer ved voksning af øjenbrynene, kan vi forme øjenbrynene og understrege det udseende, vi ønsker.

Det er slet ikke så svært at få naturligt strålende øjne.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Javadi MA, Feizi S. Dry eye syndrome. Journal of Ophthalmic and Vision Research. 2011.
 • Al Mahmood AM, Al-Swailem SA. Essential fatty acids in the treatment of dry eye syndrome: A myth or reality? Saudi J Ophthalmol. 2014;
 • Demmig-Adams B, Adams RB. Eye nutrition in context: Mechanisms, implementation, and future directions. Nutrients. 2013.
 • Vrcek I, Ozgur O, Nakra T. Infraorbital dark circles: A review of the pathogenesis, evaluation and treatment. In: Journal of Cutaneous and Aesthetic Surgery. 2016.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.