En guide til at forføre din partner

Forførelse af din partner er ikke en nem opgave. I stedet skal du holde forholdet levende for at undgå ligegyldighed og et ensartet forhold.
En guide til at forføre din partner
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 09 august, 2022

Forførelse af din partner er en menneskelig færdighed, som normalt foregår i de indledende faser af et forhold. I begyndelsen er begge partnere mere sårbare over for at falde i den romantiske magi og blive fængslet af den anden. I denne artikel giver vi dig en guide til at forføre din partner!

Du bør vide, at selv om det er almindeligt i de første faser, behøver det ikke nødvendigvis altid at være sådan. Faktisk er udførelse af det modsatte nøglen til at finde den perfekte balance mellem lidenskab og rutine.

I romantiske forhold er disse små spil, berøringer og synlige tegn på indsats en tendens, der forsvinder med tiden. Hav det ikke skidt, hvis du på et tidspunkt tænker på, hvordan tingene går.

I dag bringer vi dig nogle råd, som du måske vil anvende på dit forhold for at genoplive og holde flammen i live mellem dig og din partner.

Husk at holde ideerne friske, gøre en indsats og vær opmærksom på detaljerne for at fange en vis opmærksomhed alt sammen starter fra samme sted: din holdning.

Det er netop derfor, vi præsenterer vores 5 forslag til genoplevelse af lidenskaben og lysten i din partner. For at få ilden igen, er en positiv holdning et must.

Råd til at forføre din partner og holde flammen i live

1. Glem alt om rutiner

Lykkeligt par

Rutiner er uden tvivl et af forholdets værste fjender.

Vi taler dog ikke om arbejdsrutiner eller de daglige opgaver, du skal lave. Vi taler om forholdsrutiner: altid gøre det samme, spise på samme restauranter, bruge de samme sex positioner og så videre.

Allerede at vide, hvad din partner vil gøre på forhånd, er både skræmmende og beklageligt for mange.

Der er ingen tvivl om det: vi skal være innovative i disse tilfælde.

Se også denne artikel efter “En guide til at forføre din partner”:

6 vaner, der forbedrer måden, du møder livet på

2. Vær alene, bare du og jeg

I denne skal du vide, at selv om børn med størst sandsynlighed har gjort kvalitetstiden kompliceret, bør det ikke være en undskyldning for ikke at forsøge.

Du kan også tilfældigt forføre din bedre halvdel ved at skabe en passende atmosfære for din partner.

Planlæg en dato mindst en eller to gange om ugen, eller en gang hver anden uge, bare til at have det sjovt og nyde hinandens selskab.

Familie, arbejde og ansvar er vigtige, men i som par er også vigtige.

3. Forfør, uanset hvilken dag det er

Par hygger sig

“I dag er vores årsdag, så jeg vil købe blomster og elske med ham/hende.”

Men er det virkelig din eneste undskyldning for at gøre disse ting ?!

At huske vigtige datoer og tage sig af detaljer er vidunderligt. Men hvis det er den eneste gnist, der er tilbage, bliver handlingen i form af at huske bare en trist erindring om lykkeligere tider.

Dybest set er dette råd til for at minde dig om, at du har nogen, der er helt forelsket i dig lige ved din side. Gør en indsats og bliv ikke doven med forførelsen!

Ved at gøre det, vil din partner være mere modtagelig og være bedre til alle opgaver (såvel som i sengen).

4. Selv om det kan synes indlysende – eksperimenter!

Der er ingen bedre forførelse end at prøve nye oplevelser sammen.

Du behøver ikke at rejse til eksotiske destinationer, spise ude hver dag eller planlægge dyre ture hver uge for at ændre dit forhold.

  • Forførelse er en holdning og en væremåde, der afhænger meget af, hvordan du omgås med partner.
  • Åben op for muligheden for at eksperimentere nye og enkle ting sammen.

Vi anbefaler, at du læser denne artikel efter “En guide til at forføre din partner”:

Sand kærlighed er ligeglad med rynker

5. Udtryk dig selv: Sig, hvad du føler!

Par der har udendoers middag med vin - Laer at forfoere din partner

En del af tabet af forførelse og lidenskab har at gøre med, hvordan vi stopper med at vise vores kærlighed til vores særlige person over tid.

Vi falder i en slags lukket cirkel, svækket for enhver form for kommunikation.

Kramme, kysse, kærtegne, komplementere, udveksle varme ord … Disse er alle detaljer, der nærer og styrker et forhold. De tillader forførelsen i altid at løbe frit og at minde os om, hvad der bringer os sammen som et par.

Undertryk aldrig, hvad du bør dele med din partner. Hvis du bevarer denne form for fjerntliggende og interpersonelle holdning, vil du kun komplicere dit forhold yderligere.

Det bedste er at kommunikere og sige, hvad du vil sige til din partner. Ved at gøre det, vil i altid nå en fælles konklusion.

Det kan interessere dig ...
Hvorfor lider vi af brystsmerter
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Hvorfor lider vi af brystsmerter

Hvorfor lider vi af brystsmerter? Hjertet er det organ, der arbejder mest i menneskekroppen. Det slår cirka 115.000 gange om dagen, 80 gange pr. Mi...  • Baranowski, Andreas & Vitouch, Oliver. (2011). The Science of Seduction: Teaching seduction techniques and evaluating their effectiveness.
  • Greene, Robert (2019). El arte de la seducción. Barcelona, España: Editorial Oceano.
  • Santos-Iglesias, Pablo; Sierra, Juan Carlos (2010). El papel de la asertividad sexual en la sexualidad humana: una revisión sistemática. International Journal of Clinical and Health Psychology. 10(3): 553-577.
  • Rathus, Spencer; Nevid, Jeffrey; Fichner-Rathus, Lois (2005). Sexualidad humana (6ª Ed.). México: Pearson Prentice Hall

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.