Livsstil

I denne sektion finder du de seneste trends inden for mode og boligindretning, tips til at få det meste ud af dit hjem, unikke idéer til dit køkken, soveværelset… Hvis du elsker at genbruge, eller hvis du leder efter idéer til, hvordan man skaber en have eller giver terrassen et personligt strejf, så er denne sektion noget for dig.

6 fordele ved kanel til planter

Kanel er en fantastisk allieret til havearbejde, når det kommer til at beskytte planter fra skadedyr og plager. Det har ikke blot en anti-svampe effekt, men det forsyner også jordbunden med næringsstoffer. Som om det ikke var nok, holder den…

Skønne ideer til at bruge gamle stofrester

Du har sikkert nogle gamle stykker stof liggende derhjemme. Det kan være rester fra gamle syprojekter, gammelt tøj, klude, håndklæder eller gardiner. Men vidste du, at der er utallige muligheder for at bruge gamle stofrester?

8 opfindsomme forslag til genbrugsmøbler

Genbrugsmøbler er smukke og meget praktiske. Du kan skabe opfindsomme kunstværker, der vil forskønne dine rum, ved at lægge noget tid og indsats i genbrug. Vi giver dig nogle forslag til genbrugsmøbler.