Livsstil

I denne sektion finder du de seneste trends inden for mode og boligindretning, tips til at få det meste ud af dit hjem, unikke idéer til dit køkken, soveværelset… Hvis du elsker at genbruge, eller hvis du leder efter idéer til, hvordan man skaber en have eller giver terrassen et personligt strejf, så er denne sektion noget for dig.

Skønne ideer til at bruge gamle stofrester

Du har sikkert nogle gamle stykker stof liggende derhjemme. Det kan være rester fra gamle syprojekter, gammelt tøj, klude, håndklæder eller gardiner. Men vidste du, at der er utallige muligheder for at bruge gamle stofrester?

8 opfindsomme forslag til genbrugsmøbler

Genbrugsmøbler er smukke og meget praktiske. Du kan skabe opfindsomme kunstværker, der vil forskønne dine rum, ved at lægge noget tid og indsats i genbrug. Vi giver dig nogle forslag til genbrugsmøbler.

Sådan kan du overvinde vandskræk

Er du meget vandskræk? Så hold op med at være frustreret og bekæmp det. Prøv nogle øvelser, som vi foreslår her. Få råd fra en svømmetræner til, hvordan du kan mestre nogle grundlæggende færdigheder til at overvinde vandskræk.

Slip af med skimmelsvamp på badeværelset

Det er desværre et ret almindeligt problem at få skimmelsvamp på badeværelset, fordi der er så fugtigt i dette rum. Det opstår desuden lettere, hvis der ingen ventilation er. Hvis dette er tilfældet for dig, har du brug for at lære…

Sådan får du ren luft i dit hjem

Luft er motoren til dine lunger. Åndedræt er synonymt med liv og velvære, men forurening fjerner renheden fra luften. Hvis du vil indånde virkelig ren luft, fortæller vi i dag, hvordan du renser bakterier i din luft og  fjerner de skadelige forurenende stoffer…