Sundhed

Sundhed betyder forebyggelse, viden og behandling. I denne sektion giver vi dig information om menneskekroppen, og hvordan organerne fungerer, forstyrrelser og sygdomme, behandlinger mod hver af dem, samt førstehjælp, du bør kende til.

6 tegn på hypothyroidisme

Din skjoldbruskkirtlen findes i din hals, foran dine luftrør. Det er et lille organ, der ligner en sommerfugl. Den udfører en meget vigtig funktion for din krop. Det kan være svært at genkende de skjulte tegn på hypothyroidisme.

8 regler du skal følge, hvis du vil kurere åreknuder

Behandlingen for at kurere åreknuder bør omfatte en række sunde vaner, der understøtter et bedre blodomløb i kroppen. Selvom der er mange procedurer og kosmetiske produkter, der giver dig mulighed for at minimere dem, bør du følge nogle grundlæggende “regler”,…

3 tips alle med levercirrose skal følge

Levercirrose er en kronisk, uhelbredelig leversygdom, som kan påvirke en persons livskvalitet. Følgende tips kan dog hjælpe dig med at håndtere tilstanden og gøre det meget enklere og lettere at leve med den.

Lær symptomerne på hjertestop at kende

Dit helbred er noget, som du bør tage alvorligt. Det er meget vigtigt at kende symptomerne på hjertestop, så du ved, hvordan man skal handle, hvis det nogensinde sker for dig. Hvis du lærer symptomerne at kende, kan du også…

Nærende fødevarer hvis du har leukæmi

Leukæmi er en kræftform der findes i de væv, der udgør blod, knoglemarv og lymfesystemet. Der er mange forskellige former af denne kræft. Nogle er mere almindelige hos børn, og andre rammer voksne. Læs med her hvis du har leukæmi.

6 tegn på en inflammeret lever

Inflammeret lever, også kendt som hepatomegali eller leverbetændelse, er en tilstand, der opstår, når din lever forstørres. Derudover kommer det med en lang række symptomer.

Ti ting, du skal vide om væskeophobning

Ødemer er ofte ikke kroniske eller farlige, men det kan i nogle tilfælde skyldes alvorlige sygdomme. Det er derfor vigtigt at gå til lægen, hvis du lider af væskeophobning. I denne artikel vil vi snakke om ti ting, du skal…

Sådan slipper du af med candidiasis

Både forebyggelse og medicin er de bedste måder til at behandle candidiasis på. Generelt set vil du se positive resultater relativt hurtigt. Men lidelsen kommer ofte tilbage, især når du ikke har adresseret de relaterede faktorer.