Sundhed

Sundhed betyder forebyggelse, viden og behandling. I denne sektion giver vi dig information om menneskekroppen, og hvordan organerne fungerer, forstyrrelser og sygdomme, behandlinger mod hver af dem, samt førstehjælp, du bør kende til.

Mundbind: Alt, du skal vide om dem

Mundbind er beskyttelsesudstyr, man kan bruge til forskellige formål. De beskytter eksempelvis mod eksponering af forurenende stoffer gennem luftvejene. De er fremstillet af et filtrerende materiale, og de har som regel en klips eller næseadapter og gummielastikker eller fastgørelsessnore.

Undgå coronavirus, når du handler

Coronavirus pandemien har forstyrret hvert aspekt af vores liv. Vi bliver nu faktisk nødt til at tale om, hvordan man kan undgå coronavirus, når man handler. Du bliver nødt til at anskaffe dig mad og du kan ikke undgå at…

Amnesi: Symptomer og forebyggelse

De første symptomer på amnesi er et delvist eller totalt tab af hukommelsen. Mere teknisk kan vi sige, at dette er en hukommelsesfunktionsforstyrrelse, hvor en person er ude af stand til at bevare eller huske nogle af deres tidligere opbevarede informationer.

Demens (Svær neurokognitiv lidelse)

Demens, også kendt som svær neurokognitiv lidelse, er en tilstand, der involverer skade på neuroner og et fald i hjernens funktion. Over tid vil en person, der er berørt af det, miste sin autonomi, selv i de mest simple opgaver.