Sundhed

Sundhed betyder forebyggelse, viden og behandling. I denne sektion giver vi dig information om menneskekroppen, og hvordan organerne fungerer, forstyrrelser og sygdomme, behandlinger mod hver af dem, samt førstehjælp, du bør kende til.

Aortadissektion: Hvad det er og hvad der forårsager det

Aortadissektion bliver anset en en medicinsk nødsituation, der kræver øjeblikkelig medicinsk intervention. Årsagen til, at det er så vigtigt at behandle det så hurtigt som muligt, er den høje dødelighedsrate. Hvis du ønsker at vide mere om symptomerne, årsagerne og forebyggelsen…

Knærehabilitering efter en meniskoperation

Knærehabilitering efter en meniskoperation er en proces, der kan forlænges et par uger, afhængigt af patientens helbred og typen af skade, de har. Dets primære formål er at hjælpe med at genvinde funktionalitet i leddet, da ledbrusken skal tilpasse sig livet…

Slidgigt: Hvorfor forårsager det knæsmerter?

Slidgigt, eller artrose, er en systematisk, degenerativ sygdom, der kan påvirke ethvert led. Det manifesterer sig ofte grundet slid i den beskyttende brusk, der findes i enderne af knoglerne. Når det opstår i knæene, forårsager slidgigt knæsmerter.

Årsager til migræne samt symptomer og behandling

En stor del af befolkningen døjer regelmæssigt med migræne. Denne neurologiske lidelse påvirker deres livskvalitet voldsomt. Det kan påvirke deres humør, samtidig med at det kan føre til depression og isolering. I denne artikel fortæller vi dig mere om årsager…

Yoga til at kontrollere højt blodtryk

Yoga hjælper dig ikke bare med at holde dig i form. Det vil også balancere dit nervesystem og kontrollere højt blodtryk, angst, depression og stress. I denne artikel giver vi dig et andet perspektiv på yoga, nemlig yoga til at…

Sådan kan du behandle tandbylder

Tandbylder er en ret gængs medicinsk tilstand og de kan opstå i enhver alder. Det er vigtigt at håndtere og behandle tandbylder så hurtigt som muligt for at undgå komplikationer.

Fire gode fødevarer til øjnene

Vidste du, at gulerødder er rige på antioxidanter, A-vitaminer og lutein? Alle disse næringsstoffer kan være godt for dine øjne og derfor er gulerødder et eksempel på gode fødevarer til øjnene.

Fem midler til at lindre kradsen i halsen

At have kradsen i halsen er ubehageligt og kan forhindre almindelige foretagender såsom at spise. Selvom det normalt er et mildt og sporadisk symptom, bør du behandle det hurtigt for at undgå komplikationer og lindre kradsen i halsen.

7 måder at forbedre dårligt blodomløb i benene på

Forskellige faktorer, herunder alder, påvirker dit blodomløb. Når du bliver ældre, kan du føle og se effekten af ​​dårligt blodomløb i benene. For eksempel er tunge ben, åreknuder og cellulite alle tegn på dårligt blodomløb. Derfor er det ikke kun et spørgsmål…

De forskellige symptomer på bihulebetændelse

Symptomer på bihulebetændelse kan være mange ting fra allergier og forkølelse, knoglefremspring i næsen til afvigende septum. Bihulebetændelse er en fuldstændig helbredelig sygdom, især hvis den opdages tidligt. Ikke desto mindre forårsager det smerter, vejrtrækningsbesvær og andre former for ubehag.

Stamcelletransplantation kunne udrydde hiv

Et stort skridt er blevet gjort i behandlingen af HIV.  En gruppe spanske forskere har formået at nedsætte HIV-virusbelastningen til tidligere uopdagelige niveauer hos seks patienter. På lang sigt kan det udrydde HIV.

Fem vaner, der kan forværre gastritis

Gastritis er en smertefuld tilstand præget af betændelse eller hævelse i maven. I nogle tilfælde er gastritis forårsaget af en infektion, medicin, stress eller en autoimmun reaktion. Men vidste du, at der er visse vaner, der kan forværre gastritis?