5 tricks til at lægge tøj sammen og have mere plads i din garderobe

God organisation er afgørende for at opnå et ordentligt skab, hvor vi kan finde det tøj, vi har brug for uden at bruge mere tid end nødvendigt.
5 tricks til at lægge tøj sammen og have mere plads i din garderobe

Sidste ændring: 22 december, 2022

For at bruge pladsen i dit skab meget bedre er det vigtigt at vide, hvordan man kan lægge tøj sammen korrekt. Her er 5 tricks til at lægge tøj sammen og have mere plads i din garderobe.

Problemet begynder, når vi opsamler tøj, som vi ikke bruger. Så bliver alting uorganiseret, hvilket gør det vanskeligt at opretholde orden.

I dag vil vi anbefale en liste over ideer og tips, så arbejdet bliver lettere for dig. På denne måde kan du lægge dit tøj ordentligt sammen og få mere plads i dit skab.

Tips til at organisere og få mere plads i din garderobe

1. Rul dine trøjer sammen

Sammenrullede troejer

Hvis du ruller dine trøjer, i stedet for at folde dem i rektangler, så sparer du meget plads i din garderobe, og du kan opbevare flere ting.

Husk, at denne beklædningsgenstand generelt ikke krøller.

2. Hæng tørklæder eller hovedtørklæder på bøjler

Ved at gøre det på denne måde finder du dem lettere og de optager mindre plads. Trods alt er tørklæder og hovedtørklæder fine og sarte.

De er lettere at se, når de hænger på bøjler, således bliver det lettere at identificere dem!

3. Put alle stykker sengetøj sammen i et pudebetræk, når du lægger dit sengetøj sammen

Dette er en god ide, da det bliver meget pænt og nydeligt foldet sammen.

På den måde sørger du for, at alt er passer sammen for hvert sæt sengetøj.

4. Brug små bokse til at organisere dit undertøj

Bokse til undertoej

Derudover kan du også erhverve nogle rum inddeler. På denne måde adskiller du sættene og undgå at bruge tid hver dag på at søge efter en bestemt bh eller et bestemt stykke undertøj.

Du kan også udnytte dem til at have strømper eller strømpebukser i et af rummene. Det er en fantastisk måde at gøre dit liv lettere på!

5. Køb en garderobe med sektioner

Et organiseret skab er meget mere effektivt og funktionelt og mindsker irritationen hver dag, når du skal lægge tøj dit tøj sammen.

Når alt kommer til alt, hvem vil gerne åbne deres skab og finde en forfærdelig bunke af tøj, sko, accessories og andet ? Dette kan øge din angst og gøre det endnu sværere at finde, hvad du har brug for. Plus, det er spild af tid og energi.

Opretholdelse af et organiseret skab kræver planlægning og strategi.

Du er nødt til at etablere gode vaner og opretholde orden, således sammenlægning af dit tøj bliver et effektivt stykke arbejde, og du derved får meget mere plads til rådighed i dit skab.

Andre ideer til at få mere skabsplads

  • Fjern tøj og genstande, som du ikke bruger: For at gøre dit liv lettere, er det vigtigt at slippe af med sko, accessories og andre genstande, der optager plads, som du ikke behøver længere. Det er en god ide at donere det for på den måde at få en masse plads i skabet.
  • Tilføjelse af hylder kan øge pladsen til dine accessories eller sko, og gør det nemmere at opretholde orden, og på den måde bliver det meget hurtigere og lettere at finde dem.
  • Brug kroge og bøjler: Det hjælper med at organisere tingene bedre, og når tøj hænger på bøjler, optager det mindre plads end, når det er foldet.
Toej på boejle
  • Placer sko i kasser: Vælg kasser, der hænger bag døren. Ellers kan de fylde mere end halvdelen af ​​dit skab. Du kan også placere dem i kasser under sengen. Når du tager skoene ud, sparer du mere plads, de bliver bedre passet på og de bliver lettere at finde.
  • Sæt tasker og kufferter på de øverste hylder. Gør også dette med punge og høje hæle, som optager meget plads, hvis du lægger dem i bunden af skabet.
  • Læg kun sæsonbestemt tøj i skabet: Hav det andet i kasser og hold dem lukket. På den måde undgår du at optage plads med tøj, som du ikke vil bruge.

Bliv organiseret, få mere plads i din garderobe!

Det er vigtigt at dedikere din tid og have et grundlæggende organisationsniveau. Du vil bemærke, at indsatsen ikke behøver at være så stor, og belønningen er enorm.

Tænk bare på, at når du skal kigge efter en beklædningsgenstand, vil du nemt finde den, og du vil ikke lede i timer og rode gennem hele skabet uden held.

Glem dog ikke, at noget tøj er mere følsomt eller har brug for særlig pleje.

Hvis det krøller meget eller forbliver sammenkrøllet, er det svært for det at se godt ud senere hen. Det bliver strukket ud, det bliver deformt, det får en muggen lugt i skabet… Alt på grund af, det ikke blev lagt korrekt sammen.

Hvis du følger tipsene, vil du tage hånd om dit tøj, din tegnebog, din tid og din plads.

At have alt organiseret og på plads gør dit liv lettere, og du vil ikke spilde tid hver gang du leder efter noget i dit skab!

Kender du andre tricks til at få mere plads i din garderobe?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.