De 5 mest sexede positioner for ham

Med disse seksuelle stillinger er nydelsen forstærket, mens hans erektion bliver forbedret, og der er mere kontrol over situationen
De 5 mest sexede positioner for ham

Sidste ændring: 26 august, 2022

Når det kommer til sex, har vi alle vores forskellige præferencer og smag. Men som kvinder, så foretrækker mænd de sex stillinger, der giver dem en større følelse af nydelse. I denne artikel vil vi gennemgå de 5 mest sexede positioner for ham.

Et af de vigtigste aspekter, der skal tages i betragtning, er, at de er mere visuelle. Dette betyder, at de ud over fysisk stimulation også er begejstrede for at observere kroppen, bevægelserne og attituderne, som deres partner har under sex.

Desuden vil mange gerne være dominerende i situationen og føle, at de har kontrol. De holder øje med, hvor dybt de kan trænge ind, og vaginaens fornemmelser med hver bevægelse.

At kende disse stillinger på forhånd hjælper ikke kun manden med at nyde det mere, men vil også forbedre hans erektion og evne til at kontrollere sædafgangen (hvis det ønskes).

På grund af dette gennemgår vi 5 stillinger, der passer til ham, i artiklen nedenfor.

1. Underkastelse

Kvinde der sidder paa sin fyr

Selvom de ikke kan benægte at de elsker at dominere, så føler de fleste mænd også meget spænding, når deres partner tager initiativet og tager fuldstændig kontrol over situationen.

Det er derfor, at en stilling som underkastelse er en, som de nyder under sex. Den er perfekt til at være til kvindens nåde  og nyde fornøjelsen af ​​hendes hofters bevægelse.

Hvordan gør man det

 • Manden skal ligge på ryggen, og kvinden skal sidde på sin oprejste penis, men med ryggen til ham.
 • Fra denne position kan hun sætte rytmen efter hendes smag, og samtidig kan han ledsage hendes bevægelse ved at holde hendes hofter.
 • Da begge kan have deres hænder fri, kan de stimulere hinandens erogene zoner.

Anbefalet læsning efter “De 5 mest sexede positioner for ham”:

5 tips til et bedre sexliv

2. Trapez

Det er ikke en af ​​de nemmeste stillinger at udføre. På grund af den udfordring, den repræsenterer, og på grund af dybden af ​​indtrængningen er det dog ofte en af ​​menneskets foretrukne.

Det kræver mere dygtighed og balance end andre stillinger, men den giver dig mulighed for at bevare øjenkontakt med din partner.

Hvordan gør man det

 • Kvinden skal ligge på ryggen, afslappet, mens manden trækker hende med armene mod kroppen for at starte indtrængningen.
 • Manden har kontrol og vil derfor sætte tempoet, som spændingen øges.
 • Tanken er at øge bevægelsens intensitet og styrke for at nyde et mere lidenskabeligt seksuelt forhold.

3. Drage

Par der har sex

Drage positionen kan bringe den mandlige ophidselse til dets højeste niveau. Det betyder, at han kan have den følelse af dominans, som han så godt kan lide og også variere rytmen, hvilket sænker sædafgangen.

Den konstante kontakt med balderne og gnidningen af ​​hans testikler vil øge fornemmelsen og gøre oplevelsen mere fantastisk.

Hvordan gør man det

 • Kvinden bør ligge nedad med en pude under skambenet. Dette er for at løfte hendes lår og bøje hendes krop for at få en dybere penetration.
 • Derefter kommer manden på hendes ryg, holder hendes hænder (som kan være over hovedet) og indtager den samme stilling.
 • Når i position, bør vaginal penetration bagfra anvende cirkulære bevægelser for at variere rytmen.

4. Ben på skuldrene

Visuel kontakt i denne position er uundgåelig. Af denne grund er det en af ​​de mest behagelige for mænd.

På grund af løftningen af ​​kvindens hofte er penetration dybere. Han kan også bevare kontrol og føle sig dominerende.

Hvordan gør man det

 • Kvinden forbliver liggende og lægger benene over skuldrene.
 • Under indtrængen læner manden sig fremad for at komme i kontakt med hendes lår og nå den ønskede dybde.

Læs også denne artikel efter “De 5 mest sexede positioner for ham”:

5 tips til et bedre sexliv

5. Lotus

Par kysser - sexede positioner

Lotus er en anden stilling, hvor kvinden kan have kontrol. For manden er det meget spændende, for udover at nyde bevægelsen, kan han mærke kvindens bryster på brystet og tage fat i hendes balder.

Hvordan gør man det

 • Manden sidder på korsbenet mens hun sidder på hans stive penis og krammer hans torso med benene.
 • Kvinden bevæger hendes hofter og holder rytmen.

Klar til at prøve disse positioner? Husk at forny dine forhold og nå maksimal glæde, det er dog vigtigt at have god kommunikation med din partner.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Hatzimouratidis, K., Amar, E., Eardley, I., Giuliano, F., Hatzichristou, D., Montorsi, F., … Wespes, E. (2010). Guidelines on Male Sexual Dysfunction: Erectile Dysfunction and Premature Ejaculation. European Urology. https://doi.org/10.1016/j.eururo.2010.02.020
 • Hertenstein, M. J., & Keltner, D. (2011). Gender and the Communication of Emotion Via Touch. Sex Roles. https://doi.org/10.1007/s11199-010-9842-y
 • Yoo, H., Bartle-Haring, S., Day, R. D., & Gangamma, R. (2014). Couple communication, emotional and sexual intimacy, and relationship satisfaction. Journal of Sex and Marital Therapy. https://doi.org/10.1080/0092623X.2012.751072
 • Jones, A. C., Robinson, W. D., & Seedall, R. B. (2018). The Role of Sexual Communication in Couples’ Sexual Outcomes: A Dyadic Path Analysis. Journal of Marital and Family Therapy44(4), 606–623. https://doi.org/10.1111/jmft.12282
 • Reis LO, Cartapatti M, Marmiroli R, de Oliveira Júnior EJ, Saade RD, Fregonesi A. Mechanisms predisposing penile fracture and long-term outcomes on erectile and voiding functions. Adv Urol. 2014;2014:768158.
 • Sandfort, T. G. M. (2005). Sexual orientation and gender: Stereotypes and beyond. Archives of Sexual Behavior. https://doi.org/10.1007/s10508-005-7907-8

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.