Hvordan du hjælper hende til at få orgasme

Kvinders seksualitet har været et tavst emne i årevis. Fordom og manglende information er hovedårsagerne til, at en kvinde ikke når orgasme
Hvordan du hjælper hende til at få orgasme
Isbelia Esther Farías López

Written and verified by filosof Isbelia Esther Farías López.

Last update: 09 august, 2022

I denne artikel vil vi snakke om hvordan du hjælper hende til at få orgasme. Ved du hvad det græske ord kleitoris betyder? Det betyder: Lille bjerg. Hvad vi ved af, så kommer klitoris faktisk fra ordet kleitoris. Med andre ord er det et organ, der kan bringe stor glæde til en kvinde.

Klitoris består af hundredvis af nerveender og blodkar, der ikke er relateret til urinsystemet.

Men dermed ikke at sige, at kvinder kun kan nå en kvindelig orgasme ved at få deres klitoris stimuleret. Hele kroppen spiller faktisk en rolle i processen.

Hvordan hjælper du hende til at få orgasme

Orgasmer kræver stød, kys og massage før vaginal penetration.

Definition af den kvindelige orgasme

Kvinde der ligger i sit undertoej

Medicinsk defineres en orgasme som en seksuel respons af en eksplosiv udledning af neuromuskulær spænding.

Men selv om mange tror, ​​at orgasmer kun er resultatet af genital stimulation, kan de også ske ved ikke-genital stimulering.

Hvordan kan du tage hende derhen?

For det første skal du vide, at hver kvinde er forskellig. Der er nogle kvinder, der kan lide at prøve nye ting, og der er andre, der ikke kan lide at forlade deres komfort zone.

I bund og grund er en jævn, blid tilgang lige så gyldig som en mere intens afhængig af sagen. Der er to former for tilgange:

 • Direkte: Sæt pres direkte på kirtlen.
 • Indirekte: kærtegn rundt om kroppen og masser forskellige områder af kroppen.

Det, vi anbefaler mest, er at kombinere dem begge. Både en kvinde og hendes partner bør kende og udforske hendes krop, fordi det er den eneste måde at finde ud af, hvilke teknikker, positioner og hvilket intensitetsniveau der fungerer bedst.

Vi vil gerne minde om, at kvinder har brug for smøring for at undgå uønskede konsekvenser. Til ekstra smøring giver spyt eller specielle smøremidler fine muligheder.

Du bør undgå olie, fordi det kan skade latex kondomer.

Brug hjernekraft

Kvinde der faar orgasme

Mange mennesker er bange for at lege ved hjælp af en indirekte tilgang, men de er ikke klar over, at hjernen også betragtes som et seksuelt organ.

Erotiske fantasier kan hjælpe dig med at nå høje seksuelle højder.

I metaforiske udtryk betyder det, at sindet omdanner sig til en erogen zone, hvor ord kan fungere som en kåd hånd.

Ræsonnementet? Amygdala kan stimuleres. Amygdala er den del af hjernen, hvor frygt, følelser og fornøjelse opbevares. Så det viser sig, at sød hvisken er et absolut must.

Hvad sker der, når hun bliver ophidset?

Så snart en kvinde kommer i en ophidset tilstand, pumper blodet igennem hele erektilvævet.

Derfor øges kirtlen i størrelse. Majora og minora labia hærdes og udvides indtil de ydre kønsorganer og vagina smører området.

Under denne proces transporterer blodet kemiske stoffer til hjernen, som overfører følelsen af ​​nydelse.

Hvordan kan du vide, om en kvinde når en kvindelig orgasme? Bekkenbundens muskler trækkes sammen, hvilket resulterer i ufrivillige sammentrækninger. Hertil kommer, at hjerterytme, vejrtrækning og blodtryk alt går hurtigere.

Det er på det tidspunkt, hvor tusindvis af hormoner og kemiske stoffer frigives til blodgennemstrømning. I modsætning til mænd kan kvinder stadig stimuleres bagefter og kan opleve flere orgasmer.

Grundlæggende tricks til at hun kan få orgasme

Kvindelig haand der klemmer sengetoejet
 • Glem aldrig forspil. Du kan aldrig kærtegne for meget, og du bør sigte efter at se, hvordan zonen reagerer på forskellige former for stimulering.
 • Bryd rutinen. selv det at udskifte stedet, hvor du har sex, kan du genoplive passionen.
 • Erotisk legetøj er en god idé til at udforske kroppen, mens i har sex.
 • Brug af smøremidler hjælper penetrationen.
 • Hvad er din partners fantasi? Tror du, at du kunne få det til at ske? Det er vigtigt at tale om det.

Som opsummering, så handler det om at udforske og ikke gå direkte til kønsorganerne. Besøg hele kvindens krop, fra fødderne til hovedet, for at øge blodgennemstrømningen og følsomheden.

Nøglen er at starte langsomt og gradvist øge tempoet. • Uribe Arcila, J. F., Quintero Tobón, M. T., & Gómez Gómez, M. (2015). Orgasmo femenino: Definición y fingimiento. Urologia Colombiana. https://doi.org/10.1016/j.uroco.2015.03.001
 • Valdés, M., Sapién, J., & Córdoba, D. (2004). Significados de satisfacción sexual en hombres y mujeres de la zona metropolitana. Psicología y Ciencia Social.
 • Guillem Salazar, F., & Pons Salvador, G. (2000). El orgasmo femenino, ¿adaptación o subproducto de la evolución? Gazeta de Antropología. https://doi.org/10.1111/j.1442-2042.2009.02405.x
 • Navarro Abal, Y., & Torrico Linares, E. (2005). Trastorno orgásmico femenino. FUENTE: PSIQUIATRÍA NOTICIAS.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.