Hjemmelavet ansigtsmaske mod rynker med æble, vindruer og aloe vera

Leder du efter en naturlig hjemmelavet ansigtsmaske mod rynker? Led ikke længere. Vores opskrift med æble, vindrue og aloe vera har det hele!
Hjemmelavet ansigtsmaske mod rynker med æble, vindruer og aloe vera
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Sidste ændring: 26 august, 2022

Vores hud bliver hver dag udsat for en masse, der skader den og får den til at ældes, for eksempel solens stråler, forurening, alkohol og forarbejdet mad. Hvis du gerne vil give din hud en god behandling, så skulle du prøve at lave en hjemmelavet ansigtsmaske mod rynker. Vi har den helt rigtige opskrift til dig i denne artikel.

Din hud mister sin kvalitet med tiden. Det er dog stadig mere almindeligt for kvinder at begynde at bemærke fine linjer og små rynker på deres ansigter, når de stadig er unge.

Problemet er, at mange ikke ved, hvordan man skal reagere på dette og ignorere nogle vigtige plejemuligheder for at forhindre dem i at udvikle sig yderligere.

Selv om den kosmetiske industri giver et bredt udvalg af kosmetiske produkter for at forynge og beskytte huden, så har alle ikke råd til dem.

Heldigvis er der 100% naturlige alternativer, der er billige og giver fremragende resultater uden uønskede bivirkninger.

Blandt de muligheder du har til rådighed er denne interessante hjemmelavede ansigtsmaske. Den er lavet på æble, vindrue og aloe vera, hvis egenskaber kombinerer dybdegående næring til din hud, mens du reducerer eventuelle pletter.

Hjemmelavet ansigtsmaske med æble, vindrue og aloe vera

Hjemmelavede ansigtsmasker er blevet en af ​​de bedste muligheder for at beskytte, nære og genoplive hudens udseende.

Lavet med økologiske ingredienser og fri for aggressive kemikalier, er disse sunde og overkommelige alternativer til forebyggelse af rynker.

I dagens artikel ønsker vi at foreslå denne opskrift lavet på fugtighedsgivende og næringsrige ingredienser, der vil reducere fine rynker, alders pletter og andre synlige pletter.

Fordelene ved æbler

Groenne aebler

Æbler er en frugt, der skiller sig ud for deres høje indhold af vand og fytokemikalier, to væsentlige forbindelser når det kommer til pleje og foryngelse af din hud.

Deres aktuelle anvendelse reducerer tilstedeværelsen af døde celler og skaber en beskyttende barriere mod de negative virkninger fra frie radikaler.

Derudover er æble en fugtighedsgivende ingrediens, der passer til alle hudtyper.

Fordelene ved vindruer

Antioxidanterne og C-vitamin i vindruer spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af din hud mod de skadelige virkninger fra frie radikaler.

De indeholder resveratrol, E-vitamin og mineraler, der stimulerer cellulær aktivitet for at mindske virkningerne af for tidlig aldring.

Fordelene ved aloe vera

Aloe vera

Gelen inde i aloe vera-plantens blade er et af de bedste naturlige midler til hudpleje.

Aloe har et højt indhold af vand, antioxidanter og andre vigtige næringsstoffer, som understøtter cellulær reparation og hudforyngelse.

Det anbefales til behandling af forbrændinger, akne og andre hudforhold, der kan fremskynde aldringsprocessen.

Aloe vera virker også som en fantastisk naturlig fugtighedscreme, der hjælper med at regulere din huds pH-værdi og bekæmper overdreven tørhed.

Sådan laver man en hjemmelavet ansigtsmaske med æble, vindrue og aloe vera

Hjemmelavet ansigtsmaske mod rynker

Forberedelsen af ​​denne hjemmelavede maske er meget enkel og tager ikke meget tid.

Det er vigtigt at huske på, at alle dine ingredienser skal være 100% økologiske, fordi andre former måske ikke har de samme mængder af næringsstoffer. Når du laver en hjemmelavet ansigtsmaske, er det bedst hvis den er naturlig.

Husk også, at virkningerne ikke ses umiddelbart – det kræver regelmæssig anvendelse for at opnå de bedste resultater.

Ingredienser

 • 1 grønt æble
 • ¾ kop vindruer (100 g)
 • ½ kop aloe vera (100 g)

Instruktioner

 • Skær æblet i flere stykker, fjern kernerne og læg stykkerne i blenderen. Derefter blendes de med skrællen på, indtil du får en puree.
 • Vask druerne og skær dem i mindre stykker.
 • Tilsæt dem til en blender sammen med aloe vera gelen.
 • Blend indtil du har en tyk og homogen pasta.
 • Hæld det derefter i en glasbeholder og opbevar det i køleskabet.

Sådan påfører du det

 • Om natten, efter at du har fjernet alt din makeup, spred et tyndt lag af denne maske over hele dit ansigt, nakke og bryst.
 • Dæk de områder, du vil behandle, og lad det stå i 20 til 30 minutter.
 • Skyl derefter med varmt vand og tør din hud med en blød klud.
 • Opbevar det resterende produkt i køleskabet i op til tre dage.
 • Gentag denne behandling tre gange om ugen, som minimum.

Husk på, at selvom disse ingredienser ikke typisk forårsager bivirkninger, er det altid bedst at lave en lille test på et af områderne i dit ansigt eller på din hals først.

På denne måde kan du være helt sikker på, at alle ingredienserne passer til din hudtype.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Portugal-Cohen, Meital & Ish-Shalom, Eliran & Mallon, Ruben & Corral, Patricia & Michoux, Franck & Ma’or, Ze’evi. (2018). Apple of Sodom ( Calatropis procera ) Callus Extract, a Novel Skincare Active and Its Biological Activity in Skin Models When Combined with Dead Sea Water. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications. 08. 73-91. 10.4236/jcdsa.2018.82010.
 • Hendrawati, Tri & A Nugrahani, R & Utomo, Setyawan & Ramadhan, Anwar. (2018). Formulation process making of Aloe vera mask with variable percentage of Aloe vera gel extract. IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. 403. 012013. 10.1088/1757-899X/403/1/012013.
 • Surjushe, Amar et al. “Aloe vera: a short review” Indian journal of dermatologyvol. 53,4 (2008): 163-6.
 • En-Qin Xia, Gui-Fang Deng, Ya-Jun Guo y Hua-Bin Li. (2010). Biological activities of polyphenols from grapes. International journal of Molecular Sciences. 11, 622-646. [Online] Avaiable at: http://images.biomedsearch.com/20386657/ijms-11-00622.pdf?AWSAccessKeyId=AKIAIBOKHYOLP4MBMRGQ&Expires=1547337600&Signature=aOs%2FzyX5mq40evj8%2FU%2BSFh56CWY%3D

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.