Hvordan du stimulerer din partners brystvorter

Når det drejer sig om at stimulere din partners brystvorter, er kommunikationen nøglen, da i altid skal have fælles samtykke når det kommer til intimitet
Hvordan du stimulerer din partners brystvorter

Sidste ændring: 26 august, 2022

Korrekt stimulering af brystvorterne kan være en virkelig behagelig oplevelse. Det er trods alt et ultrafølsomt område, der indeholder mange nerveender, der kan hjælpe dig med at opnå en orgasme. I denne artikel fortæller vi hvordan du stimulerer din partners brystvorter!

Selvom stimuleringsniveauet kan variere med alder, hormoner eller størrelse og formen af brysterne, er de næsten garanteret til at frigøre adskillige følelser, hvis de behandles rigtigt.

Den fejl, mange mennesker laver er, at de ikke sætter pris på deres følsomhed, behandler dem groft, bidder i dem og forårsager smerte.

Selvfølgelig varierer præferencegraden fra person til person, men generelt er det bedst at behandle dem nænsomt, langsomt og med forskellige teknikker.

Kender du den rigtige måde at stimulere dem på? Da der kan være meget tvivl, når det kommer til dette, deler vi nogle grundlæggende tips i denne artikel.

Stimuler din partners brystvorter med bløde kærtegn

Kvinde med store bryser i bh

Således du ikke giver dem en smertefuld oplevelse, når du rører på din partners brystvorter, er det bedst at starte med bløde kærtegn uden at klemme eller bide.

Et løst slag eller bevægelse med fingrene, tungen eller en blød genstand vil give dem behagelige fornemmelser, som gradvis opbygger deres spændingsniveau.

Kys og bevægelser med tungen

Tungen har hovedrollen i dette forspil. Dens tekstur og energi kan hjælpe med at frigive stærke fornemmelser, der øge følelsen af nydelsen.

Hvis du får mest ud af tungen i et så følsomt område som brystvorterne, opbygger det spænding, hvilket igen tilskynder smøring af en kvindes intime område.

  • Nænsomme bevægelser i en cirkulær bevægelse op og ned fungerer perfekt.
  • Det vigtigste er at undgå at suge eller slikke groft, som er langt fra at være behageligt og endda kan være ubehageligt eller smertefuldt.

Fart

Par der har sex

For at begynde at stimulere brystvorterne anbefales det, at du starter blødt, uanset hvilken bevægelse eller del af kroppen du bruger.

Som tingene skrider frem, kan du prøve forskellige hastigheder, lige så meget med bevægelsen af dine fingre som med din tunge.

Massage

Der er mange måder at massere din partners bryster og brystvorter på i løbet af sexet. Det hele afhænger af øjeblikket, og endnu vigtigere af din partners præferencer.

Det skal gøres let og delikat næsten altid. Men som tingene bliver mere spændende, kan det gøres med mere kraft uden at blive for grov.

  • Til at begynde med kan du massere brystvorten med fingerspidserne.
  • Derefter kan du ved hjælp af cirkulære bevægelser udvide det til brystets fulde kontur.
  • Brugen af smøremidler, cremer eller olier kan bidrage til at gøre oplevelsen endnu mere fornøjelig.

Lette klem

Kvinde der har sex

På dette tidspunkt afhænger det hele af præferencer. Det er vigtigt at “eksperimentere” og frem for alt have god kommunikation med din partner, så oplevelsen er behagelig og ikke smertefuld.

Klem eller forsigtigt vridning af brystvorten kan være meget behageligt, når du har nået et vist niveau spænding under forspillet.

  • Hvis hun er enig i det, kan du prøve et let twist med fingrene eller et mildt bid.
  • Intensiteten kan øges, hvis hun er enig i det, eller hvis du gør det godt, at hun ser ud til at være komfortabel ved det.

Massage med kønsorganerne

Massering af brystvorterne med kønsorganerne er lidt mere dristig end det, vi tidligere har nævnt, men mange par gør det, og det er meget effektivt.

Kontakt mellem spidsen af penis og brystvorterne kan få begge mennesker til at skælve på en ubeskrivelig måde. Mange mænd formår også at opnå en orgasme bare ved at “lege” sådan.

Temperatur

Kvinde med isterning i munden

At prøve forskellige temperaturer kan være nyttig til stimulering af brystvorterne og for at komme ud af din normale seksuelle rutine.

Denne teknik kan producere intense fornemmelser, som kan hjælpe en kvinde med at nå et klimaks.

  • En simpel metode består i omhyggeligt at glide en lille isterning over brystvorterne. Dette kan gøres mellem to fingre, eller endnu bedre, med munden.
  • Du kan også prøve varme olier eller ethvert stof med en anden temperatur.
  • Det vigtige er at være forsigtig, især med varme midler, eftersom du selvfølgelig ikke ønsker at skabe en skade.

Er du spændt på at prøve alt dette? Hvis du ikke allerede kendte disse tricks, skal du prøve dem næste gang du er intim med din partner.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.