Utrolige naturlige måder til at slippe af med hudpletter

Yoghurt desinficerer og blødgør porerne, agurker er rige på E-vitamin, og tomater indeholder lycopen. Alle disse ingredienser er gode for din hudpleje.
Utrolige naturlige måder til at slippe af med hudpletter

Skrevet af Lorena González

Sidste ændring: 26 august, 2022

Sommetider kan hudpletter være irriterende og utiltalende. I denne artikel giver vi dig nogle utrolige naturlige måder til at slippe af med hudpletter.

Med de følgende utrolige naturlige metoder kan du hurtigt slippe af med dem.

Vær opmærksom på dem og prøv dem!

1. Rismel creme mod hudpletter

Rismel

Denne første metode bruger en creme lavet af rismel.

Ingredienser

Forberedelse

Bland rismelet med brintoverilten, indtil du får en glat pasta. Tilsæt resten af ​​ingredienserne og bland godt, indtil de er godt integreret i pastaen.

Brugsvejledning

Den første ting du skal gøre nu, når du har lavet cremen, er at anvende den jævnt over de områder, hvor du har hudpletter. For eksempel, hvis pletterne er på din arm, så påfør cremen over hele armen.

Lad det virke i 30 minutter. Skyl med rigeligt med vand, og tør derefter dig selv og fugt med en fugtighedscreme. Gentag dette en eller to gange om ugen.

Anbefalet læsning efter “Utrolige naturlige måder til at slippe af med hudpletter”:

Fem naturlige remedier til at behandle psoriasis topisk

2. Appelsin og Citron creme

Ingredienser

  • 3 spsk. appelsinjuice
  • 2 spsk. honning
  • 1 citron
  • 1 spsk. sukker

Forberedelse

Kom alle ingredienserne undtagen citronen i en skål og bland dem godt. Skær derefter citronen over i to, kom den den i blandingen og lad den stå der et par minutter.

Brugsvejledning

Tag en smule af blandingen og spred den over det område, du vil rense. Lad det virke i 5 minutter, og vask derefter området godt med vand og tør efter.

Fugt din hud med lidt fugtighedscreme og gentag disse trin to gange om ugen.

3. Mælk og peberrod

Maelk og peberrod

Ved at blande ingredienser som mælk og peberrod ender du med det perfekte produkt til din hud. For eksempel kan dette bruges til at behandle hudpletter på grund af en ændring i pigmenteringen af huden.

For at lave dette blandes mælk og peberrod. Læg løsningen på noget vat, dyp den og anvend den over de områder, hvor du har mærker og pletter.

For at sikre at det fungerer godt, lad det virke hele natten og skyl det af den næste dag.

4. Yoghurt

Yoghurt kan også være en af de bedste ingredienser til naturligt at slippe af med mærker på din hud. Det har evnen til at rengøre, desinficere og blødgøre dine porer.

Alt dette hjælper på regenereringen og holder din hud hydreret. For at anvende det, skal du bare bruge det som enhver anden ansigtsmaske.

Vask først dit ansigt, tør det forsigtigt og spred til yoghurt over dit ansigt med fingrene. Lad det virke i 15 til 20 minutter og fjern det med varmt vand.

Gør dette regelmæssigt, og du vil være sikker på at lægge mærke til, at din hud gradvist forbedres.

5. Agurk

Agurk paa oejnene - slippe af med hudpletter

Agurk er en anden stor ingrediens til hudpleje. Det har et højt vandindhold og indeholder E-vitamin og mange naturlige olier.

Hvis du anvender det som en ansigtsmaske, vil du opdage, at det er fantastisk til blødgøring af huden og til at komme af med pletter og rynker.

Alt du skal gøre er at skrælle den, fjerne frøene og blende det, indtil det danner en pasta. Påfør det på dit ansigt, lad det virke i 20 minutter, og din hud vil føles som ny.

Læs også denne artikel efter “Utrolige naturlige måder til at slippe af med hudpletter”:

De 10 bedste æteriske olier til huden

6. Tomater

Tomater er en anden fantastisk ingrediens til at tage sig af din hud. Saften indeholder en stor mængde vigtige næringsstoffer, som er gode for huden, såsom vitamin A, C og proteiner.

De er også rige på lycopen, som modvirker virkningen fra frie radikaler.

For at bruge det, skal du blot blande en spiseskefuld citronsaft med tomatsaft og anvende den ved hjælp af lidt vat. Du vil være sikker på at bemærke forskellen.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.