Pedro Pascal og hans træningsrutine til at holde sig i form i "The Last of Us"

Pedro Pascals rutine for at blive Joe, hovedpersonen i "The last of us", kan kopieres derhjemme, find ud af hvordan og hold trit med ham!
Pedro Pascal og hans træningsrutine til at holde sig i form i "The Last of Us"
Leonardo Biolatto

Bedømt og godkendt af læge Leonardo Biolatto.

Sidste ændring: 17 juni, 2023

Pedro Pascal er nu “internettets far” takket være sin rolle som Joel i “The last of us“. Der spiller han en fjendtlig mand, men med et beskyttende instinkt, der har stjålet hjerter. Ud over denne utrolige rolle har Pascal tiltrukket sig opmærksomhed, fordi hans fysiske forandring er tydelig i udviklingen af plottet.

De, der har fulgt hans arbejde gennem Narcos, The Mandalorian, Game of Thrones og Kingsman blandt andre produktioner, ved udmærket, at skuespilleren giver alt i hver eneste rolle. Hans seneste succes er ingen undtagelse. Alt dette er på trods af, at Pascal allerede er 48 år gammel.

Læs videre for at få detaljer om hans træningsrutine. Især fordi du kan praktisere den derhjemme, hvis du ønsker at følge i den chilenske skuespillers fodspor.

Pedro Pascal og hans fysiske engagement i hver eneste rolle

Før vi går i detaljer med Pedro Pascals træningsrutine, er det værd at fremhæve hans engagement i hver eneste rolle, han påtager sig. I The last of us måtte han dog gøre en større indsats, da han selv spiller actionscenerne. Dette var ikke tilfældet i The Mandalorian, hvor de scener, som vi elsker så meget ved Mando, spilles af en dobbeltgænger.

Til at spille Joel henvendte den chilenske skuespiller sig til den kendte kendis-træner David Higgins. Han arbejdede første gang sammen med ham på Kingsman: The Golden Circle.

Eksperten udformede rutinen for Pedro med karakteren i tankerne samt hans begrænsninger. Tænk på, at den anerkendte “internet-far” er 48 år gammel.

Så hvis du er på Pascals alder og af frygt ikke dyrker nogen fysisk aktivitet, skal du vide, at det ikke er godt for dit helbred at holde dig i ro. Eksperter siger, at voksne, der er fysisk aktive regelmæssigt, lever sundere og har en lavere risiko for dødelighed af alle årsager.

Pedro Pascal er endnu ikke en ældre borger. Men de sundhedsvalg, han træffer nu, vil få betydning i de kommende år. Og efter hvad vi kan se, vil de have en positiv indvirkning.

Forskning viser, at motion har evnen til at modulere aldring. Det betyder, at dit fysiske engagement vil fortsætte med at betale sig i lang tid.

Pedro Pascal på den røde løber
Pedro Pascal viste en utrolig figur og smidighed i sin seneste produktion takket være sin træningsrutine.

Rutinen, som Pedro Pascal fulgte, og som du kan følge derhjemme

I betragtning af Pedro Pascals særlige helbredsforhold og specifikke behov for at spille Joel, har David Higgins udviklet en særlig rutine til ham. Den består af kropsvægt- og mobilitetsøvelser med fokus på kroppens kerne.

Inden vi fortæller, hvilke øvelser der gjorde Pascal til den sparsomme, men tilbedte Joel, skal det understreges, at hans resultater også skyldes hans mentale dedikation. Ifølge hans træner skulle han ofte opfordres til at fortsætte for ikke at besvime.

1. Skyggeboksning

Skyggeboksning består i at udføre en række slag i luften, mens man holder kroppen i bevægelse, ved hjælp af bokseteknikker. Navnet kommer af, at det ser ud til, at man kæmper mod sin egen skygge, mens man udfører øvelsen.

Professionelle i boksning udfører skyggeboksning som opvarmning og for at øve deres bedste slag.

Skyggeboksning er en øvelse med stor effekt, der bidrager til at forbedre udøvernes aerobe kapacitet. Samtidig styrker den åndedrætsorganerne. Ifølge det, man ved, udfører Pascal 5 sessioner af denne øvelse. Hver session varer 60 sekunder.

2. Sjipning

Sjipning er en kardiovaskulær øvelse, som også indgår i Pedro Pascals træningsrutine. Der er forskellige måder at udføre den på:

  • Der findes forskellige måder at sjippe på.
  • Med begge fødder samlet, den ene foran den anden.
  • Kombineret, hvor to korte hop og et højere hop udføres på to forskellige tidspunkter.
  • Høje hop med knæløft.
  • Samlede og spredte ben.

I virkeligheden kan kombinationerne være så enkle eller komplekse, som udøveren foretrækker. Undersøgelser har bekræftet, at inddragelse af denne kardiovaskulære øvelse i en træningsrutine forbedrer koordination, hurtighed og smidighed. Den øger også den kardiorespiratoriske udholdenhed.

Det er en fremragende måde at varme op på, inden man begynder på styrkeøvelser. Pedro Pascal udfører 5 sessioner med 50 gentagelser.

3. Armbøjninger

Armbøjninger består af at ligge på maven, hvile på fødderne, med håndfladerne fladt på gulvet, ryggen ret og armene helt strakte. Nakken skal altid være i en neutral stilling. Derefter bøjes armene, så albuerne næsten klæbes til kroppen, og kroppen sænkes næsten i niveau med jorden.

Disse øvelser påvirker direkte skulderbæltet (skulderblad og kraveben) og muskler som pectoralis major, pectoralis minor, deltoideus, serratus anterior og nøglebenet. Afhængigt af afstanden mellem hænderne vil der være mere eller mindre triceps-aktivering.

Ud over at styrke brystet og de øvre ekstremiteter forbedrer armbøjninger også styrken af kernemusklerne. Pascal udfører dem i 5 sæt af 20 gentagelser hver.

4. Squats

To personer squatter
Squats er en øvelse, der ikke kan udelades i en rutine for at styrke underkroppen.

Squats fokuserer på underkroppen og styrker muskler som lår, kalve og balder. Deres virkning går dog videre end det, og de gavner ryggen og mavemusklerne.

Der er forskellige måder at udføre denne øvelse på, men den enkleste består af følgende:

  1. Stå med spredte ben og hold balancen. Ryggen skal forblive lige, men uden at lægge pres på ryggen.
  2. Bøj i knæene, indtil balderne sænkes, som om du vil sætte dig på en stol, der ikke findes.
  3. For at få ekstra støtte til at holde balancen kan du strække armene fremad.
  4. Vend tilbage til den oprindelige position og gentag øvelsen.

Undersøgelser viser, at squats er en basisøvelse, der er med til at udvikle styrke i de nedre muskler og større motorik, uanset om der er tale om en atlet eller amatør. Den rutine, som Pedro Pascal udfører, omfatter 5 sæt med 15 gentagelser.

5. Pull ups, som de udføres af Pedro Pascal

Hvis vi hæver niveauet af de øvelser, som Pedro udfører, lidt højere, finder vi pull ups. Han udfører 5 sessioner af 10 gentagelser. Mængden er mindre, netop på grund af den kompleksitet, de kræver.

Udførelsen består i at løfte sin egen kropsvægt ved hjælp af en vægtstang. Hvis du vil prøve det derhjemme, skal du vide, at du skal have en solid struktur.

Nu står du foran stangen, tager du fat i den med spredte arme og håndfladerne fremadrettet. Derefter hænger du i armene for at trække din krop opad. Din hage skal være over stangen.

Der findes en række variationer, der har til formål at træne andre områder af kroppen. En af dem er hængende benløft. Denne øvelse indgår også i Pascals rutine, hvor han laver 3 sæt af 20 gentagelser.

Der anvendes samme teknik som ovenstående, men med den forskel at benene løftes, lige eller bøjet. Selv om den styrker armene, fokuserer den på at styrke mavemusklerne.

Er du klar til at følge i Pedro Pascals fodspor?

Hvis der er noget at fremhæve ved den træningsrutine, som Pedro Pascal fulgte for at være klar til The Last of Us, er det, at den kan udføres hvor som helst og ikke nødvendigvis i fitnesscenteret. Skuespillerens træner var præcis i at påpege, at når han havde brug for at træne, selv på optagedage, kunne han bruge calisthenics. Det vil sige brugen af ens egen kropsvægt som et redskab.

De øvelser, vi beskriver for dig, involverer ikke brug af eksterne genstande, såsom vægte eller maskiner. Så hvis du allerede har besluttet dig for at følge i Pascals fodspor, ved du, hvor du skal begynde. Husk blot, at det er vigtigt at få vejledning af en professionel og at supplere processen med en sund kost.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.