Ti praktiske fif til at organisere dit tøjskab

Når vi organiserer vores skabe, bruger vi normalt meget tid på sætte ting i Orden. Men under hensyntagen til nogle enkle tips kan vi optimere pladsen og gøre denne opgave lettere.
Ti praktiske fif til at organisere dit tøjskab

Sidste ændring: 25 august, 2022

Der er ikke noget bedre end at kunne finde dit tøj hurtigt, når du har travlt. Men på grund af mange daglige krav finder vi nogle gange et rod i skabet, der gør denne opgave vanskelig for os. Det mest frustrerende er, når du bruger tid på at organisere dit tøjskab og senere indse, at disse bestræbelser var forgæves, fordi alt går galt igen. Problemet er, at vi ignorerer tricks til at optimere pladsen og ender med at overfylde skufferne.

Hvordan kan du arrangere og organisere dit tøjskab uden at bruge meget tid på det?

Tro det eller ej, selvom du tror du ikke har plads, så er der tricks, der gør det lettere.

I denne artikel ønsker vi at dele de 10 bedste tips til at holde dit skab organiseret.

De bedste tips til at arrangere og organisere dit tøjskab

Når vi går til at arrangere og organisere tøjet i vores skab, adskiller vi sædvanligvis tøjet efter kategori. Men disse foranstaltninger er ikke altid nok.

Hvad kan vi ellers gøre?

Læs også: Farvens psykologi: Det siger dit tøj om dig

1.- Brug cirkulære beholdere

Nogle cirkulære beholdere, enten tin eller plast, kan være nyttige til at adskille de små accessories, der gør, at skabet ser rodet ud.

Du kan lægge dem i skuffer og opbevare tørklæder, halsklude eller bælter i dem.

2.- Rul dine skjorter sammen

Foldning af skjorter eller sætte dem på bøjler er ikke altid den bedste mulighed til at få alt til at se pænt ud.

En simpel måde at imødekomme dette på er ved at lave små ruller og adskille dem i henhold til farven, for eksempel.

3.- Pladser tingene lodret

Ordentlig skuffe

Den tidligere indstilling tiltrækker undertiden ikke opmærksomhed, når man arrangerer og organiserer tøj i skabet. Derfor er det en anden god mulighed for at opbevare dine skjorter.

En meget enkel mulighed, som også optimerer pladsen er at folde dem lodret i skufferne.

4.- Sæt tørklæder på kroge

Tøj kroge er et perfekt element til at få mere plads, når du organiserer din garderobe.

I dette tilfælde bruger du dem til at hænge tørklæder og andre lange accessories, da det får det til at se organiseret ud og forhindrer dem i at blive sammenflettet.

5.- Brug bøjler med farvet gevind

Tilpasningen af ​​bøjler til tøj er et meget nyttigt trick, når vi vil have alt til at være ordentligt. Ved at dække dem med farvede tråde eller bånd, kan du sortere dit tøj i kategorier.

6.- Sæt en udvidelig stang op

Der er udvidelige stænger til rådighed, der tilpasser sig meget let inde i skabet. Ved at udnytte disse frie rum er det således muligt at tilføje mere plads til at holde tingene organiserede.

7.- Hæng jeans på gardin kroge

Kroge på badeværelset kan genbruges som tilbehør til at ordne og organisere tøj i garderobeskabet. Tro det eller ej, dette lille element kan være nyttigt til at hænge jeans og bukser på.

8.- Brug en sodavandsåbner

I starten kan denne ide lyde lidt underlig. Den er dog ret nyttig til at optimere pladsen, når den begynder at blive fyldt op.

  • Det består af at sætte åben fra ​​en dåsesodavand på en bøjle og derefter indsætte en anden bøjle.
Klædeskab

9.- Hæng dine støvler op

Støvler er en meget speciel type fodtøj. Men de optager sædvanligvis meget plads, når de opbevares i skabet.

For at opbevare dem uden at beskadige dem, skal du simpelthen købe nogle fine kroge, der tillader dem at blive hængt op.

10.- Sæt undertøj i kasser

Små papkasser, eller endda trækasser, kan være nyttige til sortering af undertøj uden problemer. Når du introducerer disse tilføjelser til skuffer i en garderobe, kan du lave flere rum til forskellige beklædningsgenstande.

Du skal sikre, at de passer godt ind i møblerne, så du kan lukke den uden problemer. Hvis du foretrækker det, kan du bruge dem til at opbevare skjorter, tørklæder eller andet småt tilbehør.

Du kan være interesseret: Prøv at lave disse 7 sjove ting med gamle kasser

Nogle sidste tanker

I nogle tilfælde, efter at du har anvendt disse tips til at ordne og organisere dit tøjskab, kan du indse, at du stadig ikke har nok plads til at opbevare alt. Derfor lærer du om andre alternativer til at organisere dit tøj.

Hvis dette sker for dig, så tøv ikke med at bruge:

  • Væghylder
  • Bokse til hængende tøj
  • Hylder til sko
  • Skuffer, der passer under sengen.
  • Trækasse inddeler

Har du prøvet disse tips? Hvis du bruger for meget tid på at organisere dit tøjskab eller kigge efter det tøj, du vil have på, så tøv ikke med at sætte dem i praksis. Hvis du har andre lignende ideer, så glem ikke at dele dem med os!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Ballesteros, J., Ramón, & Martinez, A. (2005). Intoxicaciones agudas en el hogar; exposiciones por inhalación. Información Terapéutica Del Sistema Nacional de Salud.
  • Cabezas, J. (2014). Guía de limpieza y desinfección en el hogar. https://doi.org/10.1016/j.xphs.2015.11.028
  • Lozada-Urbano, M., Rivera, R., Miranda, D., Gallegos-Vergara, C., Reyes-Villegas, M. Y., & Xirinachs-Salazar, Y. (2014). Validation of a scale to assess contamination at home, study in rural Peru. Archivos de Medicina. https://doi.org/10.3823/1228

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.