6 tips til at få dine øjne til at se større ud

Et af de mest almindelige makeup tips er kun at fokusere på et enkelt område af dit ansigt. Hvis du ønsker dine øjne som fokuspunkt, så husk ikke at gøre for meget ud af dine læber.
6 tips til at få dine øjne til at se større ud

Sidste ændring: 07 august, 2019

Træthed, mørke rander under dine øjne eller endda de rynker du kan se under kanten på dine øjne er med sikkerhed din største fjende når det gælder smuke, attraktive øjne. Det bliver endnu værre, hvis du samtidigt har små øjne. I denne artikel vil vi give dig 6 tips til at få dine øjne til at se større ud.

Hvad kan vi gøre? Du kan anvende simple make up tips og naturlige behandlinger for at få dine øjne til at se større ud. Derudover vil vi lære dig hvordan du tager dig af denne del af dit ansigt så du ser langt sundere ud. Har du lyst til at læse med?

Sådan dækker du mørke poser

Kvinde der holder en ske under sit oeje

Huden vi har under øjenene er yderst tynd og delikat. Når vi ikke sover godt, når vi er trætte eller når vi har et helbredsmæssigt problem, så sker der en ophobning af vand, affaldsstoffer og fedt som kan ses. Det er meget irriterende at stå op om morgenen og se disse mørke eller lilla cirkler som er svære at rette op på.

Mange kvinder tyer i dette tilfælde til make up. Er det en god idé? Det er en god resourse, men der er ikke løsningen. Det er altid bedst først at forsøge sig med en hjemmeopskrift. På den måde undgår vi en overdreven stor samling af make up. Her er et par naturlige opskrifter du kan anvende, for at få dine øjne til at se større ud:

1. Kold ske behandling og kamille behandling

Det er super let. Når du vågner op og opdager de irriterende mørke rander i spejlet, så tag to små teskeer og læg dem i fryseren. Gå herefter ud og tilbered en infusion af kamille: 150 ml vand og 2 poser kamille. Når det begynder at koge, så sluk for varmen og lad det stå lidt.

Det næste trin? Når der er gået 15 minutter, kan du tage skeerne ud af fryseren og lægge dem på dine mørke rander i mindst 30 sekunder. Så kan du fjerne dem og lægge en vatrondel dyppet i kamillete under dine øjne. Det er super simpelt: Det handler blot om at skifte fra den kolde ske til kamille behandlingen. Denne kold-varm behandling vil reaktivere cirkulationen og lindre hævelsen under dine øjne. Det er yderst effektivt.

Anbefalet læsning efter “6 tips til at få dine øjne til at se større ud”:

5 tricks til at gøre dine øjenbryn tykkere med naturlige produkter

2. Definer dine øjenbryn

Kvinde der definerer sine oejenbryn
For at have øjne der ser større ud, er det også nødvendigt at du tager dig af formen på dine øjenbryn. Disse indrammer dine øjne og kan give os et meget elegant udseende. Som du allerede ved, så er det i øjeblikket meget fashionabelt at have tykke øjenbryn, men det betyder ikke at vi ikke skal tage os af dem.

3. Vigtigheden af øjenskygge

Kvinde med oejenskygge

Se på ovenstående billede. De har anvendt 2 eller 3 forskellige farver for at gøre øjnene større. Hemmeligheden bag denne smukke effekt er at anvende lyse farver i området under øjenbrynet. En nude farve er meget flatterende, da den giver rækkevidde til området og hele looket.

Efter dette anvender vi en farve som er en smule mørkere til det ydre hjørne af øjet, og former det i en opadgående vinkel, ligesom du kan se på billedet. På øjenlågets område anvendes der også en nude øjenskygge, men en som skinner mere. Dette vik give lys til dit look.

4. Hvid eyeliner til det indre øje

Kvinde der definerer sit oeje - faa dine oejne

Det skuffer aldrig. Anvend en hvid eyeliner på den indre øjenlinje og det er det bedste trick du kan anvende i din daglige rutine for at få større øjne. Den giver et yderst attraktivt udseende, uanset om resten af din make up passer til dag eller nat. Sørg for at den hvide eyeliner aldrig mangler i dit make up kit!

5. At få længere og tykkere øjenvipper

Kvinde med lange oejenvipper - faa dine oejne

Længere og tykkere øjenvipper kan også få dine øjne til at se større ud. Hvordan gør man det? Du påfører passende make up og anvender nogle simple tricks.

Læs også denne artikel efter “6 tips til at få dine øjne til at se større ud”:

Falder dine øjenvipper af? Sådan løser du problemet

Behandling med ricinusolie

Hver nat bør du påføre denne simple ricinusolie behandling. Tag en vatrondel og dryp to dråber ricinusolie på den og fugt herefter dine øjenvipper med den, via en lille massage. Hvis du ønsker, kan du kombinere det med oliven eller mandelolie, som også giver gode resultater. Det øger væksten og giver pleje til dine øjenvipper.

Makeup tips til tykkere øjenvipper

Mascara er essentielt for at få dine øjne til at se større ud. Påfør det altid opad, og start fra roden. Sørg for at adskille hver vippe godt. Når du har påført et tyndt lag, kan du drysse en smule talkum pulver på. Dette trick giver dine øjenvipper mere vigør, skønhed og tykkelse. Herefter kan du påføre endnu et lag mascara.

Næste trin? Den sorte eyeliner. Husk at det altid er bedre at anvende en flydende liner end en blyant. Når du er klar til at påføre den, så gør det følgende: tegn en linje som er en smule tykkere på bunden af øjenlåget og med en tykkere linje for at forlænge hjørnerne på øjet. Du vil få et dragende og fantastisk resultat.

6. Subtile læber der forskønner dit look

Kvinde med makeup - faa dine oejne
For at konkludere: Husk altid at for at få dine øjne til at se mere attraktive ud, skal du sørge for at din læbestift er subtil og diskret. På den måde går opmærksomheden til dine øjne. Vælg en blød tone – en pink eller en nude. De giver et attraktivt finish og får på denne måde dine øjne til at se større ud.

Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.