Behandlinger og forebyggelse af hæmorider

Når du lider af hæmorider, er leveren ofte overbelastet på grund af overspisning, hvilket virker som en udløser til andre problemer. Mælkebøtte er en rensende medicinsk plante, som fjerner akkumulerede giftstoffer fra leveren og nyrene.
Behandlinger og forebyggelse af hæmorider
Gilberto Adaulfo Sánchez Abreu

Bedømt og godkendt af kirurg Gilberto Adaulfo Sánchez Abreu.

Sidste ændring: 30 juli, 2023

Behandling og forebyggelse af hæmorider: De er meget ubehagelige og kan være ekstremt smertefulde. Mange mennesker døjer alt for ofte med denne lidelse og i mange tilfælde i stilhed.

I denne artikel vil vi gennemgå nogle simple og helt naturlige tips til forebyggelse af hæmorider og hurtig behandling af dem uden nogen bivirkninger.

Hvad er hæmorider egentlig?

Hæmorider er åreknuder eller en betændelse af venerne i endetarmen og anus. Alle har disse vener, men de bliver kun et problem, når de udvider sig og hæver op. I nogle tilfælde kan de endda stikke ud af endetarmen.

Denne betændelse forårsager kløe, smerte, og i nogle tilfælde blødning.

Anbefalet læsning:

Behandl hæmorider naturligt

Mere end halvdelen af alle mennesker over 30 år, døjer ofte med dette ubehagelige problem, selvom der normalt kun søges hjælp, hvis der er store smerter eller blødning.

Adskillige faktorer kan være årsag til dette sundhedsmæssige problem som for eksempel forstoppelse, en stillesiddende livsstil, graviditet eller overvægt. Der er også mange mennesker, som lider af et medfødt svagt kropsvæv, hvilket også påvirker ringmuskulaturen.

Kvinde der er gravid

Generel behandling

Den grundlæggende behandling for naturlig at undgå og behandle hæmorider er baseret på at spise en kost bestående af meget frugt og grøntsager. Disse fødevarer er rige på vand og fibre. Du skal være forsigtig med forarbejdede fødevarer og øge dit indtag af bælgplanter, fuldkorn og frø.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand imellem måltiderne, da en kost med mange fibre kræver meget vand for at blive ordentlig fordøjet.

Du bør også begynde at motionere hver dag, især hvis du har et meget stillesiddende job.

Hvis du føler, at du skal på toilettet, lad være med at vente. Selvom der er mange, som ikke har lyst til at gå på toilettet udenfor deres hjem, så kan man ved at holde sig gøre forstoppelsen værre.

Som det næste vil vi forklare nogle naturlige midler til at øge effektiviteten af behandlingen.

Medicinske fødevarer

Udover at spise sundt, så kan du inkludere nogle af disse fødevarer, som hjælpe med at komme af med afføringen og reducere smerte og irritation:

  • Psyllium: Også kendt som Plantago, er en naturlig kilde af opløselige og uopløselige fibre, der regulerer tarmene. Indtag det sammen med et stort glas vand inden morgenmaden eller aftensmaden.
  • Agar: Denne alge, som bruge til at lave gelatine, forbedrer tarmfunktionen. Du kan bruge den til alle former for desserter eller til at tykne dine retter.
  • Hørfrø: Hørfrø er et middel mod forstoppelse. Inden du går i seng, tilsæt en teske hørfrø til et glas vand og lad det stå natten over. Drik vandet den næste morgen, også hørfrøene, inden du spiser morgenmad. Vent mindst 15 minutter inden du spiser.
Hoerfroe

Mælkebøtte

Når du lider af hæmorider, er leveren ofte overbelastet på grund af overspisning. Hvilket virker som en udløser til andre problemer.

Mælkebøtte er en rensende medicinsk plante, som fjerner akkumulerede giftstoffer fra leveren og nyrene.

Tag tre infusioner af denne urt dagligt indtil dine symptomer bliver bedre.

Du kan også tage det på en homøopatisk måde. Taraxacum officinale (tre tabletter under tungen, tre gange dagligt. Uden mad eller stærke smage som mentol i tandpasta og tyggegummi).

Koldt vand

Person der drikker vand

At påføre meget koldt vand direkte på det anale område vil give en øjeblikkelig lindring af de smerter, som hæmoriderne forårsager.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.