Bekæmp neglesvamp med denne naturlige opskrift

Hvis du ser et tegn på infektion, kan du bekæmpe svampen med dette middel og undgå komplikationer på mellemlang og lang sigt.
Bekæmp neglesvamp med denne naturlige opskrift

Sidste ændring: 26 august, 2022

Når det kommer til at bekæmpe svamp, er det vigtigt at handle så snart det er opdaget. Bekæmp neglesvamp med denne naturlige opskrift, læs med i denne artikel og lær hvordan!

Neglesvamp, en tilstand kendt som onychomycosis, hvilket skyldes angrebet af dermatofytter, gær eller ikke-dermatofytter, der spredes hurtigt i fugtige og varme omgivelser.

Selvom tilstanden ikke viser nogen symptomer i starten. Men lidt efter lidt er det muligt at bemærke, at neglen ser tykkere ud med en gullig nuance, og at den omgivende hud ser ud til at blive betændt. Det er også vigtigt at bekæmpe svampen for at undgå at miste neglen fuldstændigt.

Et forslag til bekæmpelse af neglesvamp

Dette middel er et produkt til ekstern brug med antiseptiske og antisvamp egenskaber, der hjælper med at ødelægge de mikroorganismer, der forårsager infektioner. Samlet virker det på lignende måde som nogle konventionelle antisvamp behandlinger. Det er dog billigere og indeholder ikke aggressive kemiske stoffer.

Fordele ved alkohol

Alkohol

For at øge denne naturlige behandling skal vi bruge 90% ethylalkohol, den som normalt findes i alle førstehjælpssæt. Det skiller sig ud på grund af dets desinfektionsmiddel og antibakterielle virkninger, som forhindrer udviklingen af infektioner, når de påføres sår. Det er meget effektivt mod en bred vifte af bakterier og svampe, selvom det ikke angriber bakterielle sporer.

Desuden bruges det som et supplement til behandling mod onychomycose. Du skal dog kombinere det med andre ingredienser for at forbedre angrebet.

Fordelene ved Brintoverilte

Brintoverilte er et naturligt produkt, som bruges til desinfektion af overfladiske sår. Dens antibakterielle og antisvamp egenskaber er effektive til bekæmpelse af svamp på negle og fødder, så det bruges ofte i neglebehandlinger.

Brintoverilte hjælper også med at mindske den gullige farvning forårsaget af svamp. Plus, hvis det ikke var nok, så forhindrer det svækkelse og krakellering af neglen.

Anbefalet læsning efter “Bekæmp neglesvamp med denne naturlige opskrift”:

Sirup med ingefær og olivenolie til smertelindring

Fordelene ved hvid eddike

Eddike

Et andet naturprodukt, som vi vil drage fordel af hvid eddike. Kendt for dets kulinariske, medicinske og huslige anvendelser fungerer dette desinfektionsmiddel godt mod onychomycose.

Hvid eddike indeholder organiske syrer. Disse ændrer det miljø, mikroorganismerne har brug for at vokse, hvilket stopper infektionen. Dets antiseptiske og anti-svampe egenskaber hjælper med at bekæmpe svamp og forhindre forringelse af neglen. Derfor er det godt til at reducere kløe, hårdhed og andre uhyggelige symptomer forårsaget af svampeinfektion.

Læs også denne artikel efter “Bekæmp neglesvamp med denne naturlige opskrift”:

Er du på lykkepiller? Der er noget, du bør vide

Sådan forbereder du dette middel

Eddike - bekaemp neglesvamp

For at bekæmpe neglesvamp, der beskadiger dine negle, kombineres alle ovennævnte ingredienser i samme enkelt behandling. Det er meget nemt at lave, og du kan bruge det regelmæssigt, indtil problemet er løst.

Ingredienser

 • 5 spsk. af:
 • 2 spsk. af hvid eddike.

Udstyr

 • 1 glasbeholder
 • Vat

Forberedelse

 • Hæld først ethylalkoholen i en glasbeholder og bland den derefter sammen med bagepulver og hvid eddike.
 • Derefter dæk beholderen og ryst den, så alting er godt blandet.
 • Opbevar det på et køligt og tørt sted for at holde det i god stand.

Hvordan man påfører det

 • Skyl den smittede negl grundigt. Tør det og gnid behandlingen ved hjælp af et stykke bomuld.
 • Hvis neglen er for tyk og gul, skal du file overfladen, inden du anvender lægemidlet.
 • Brug det to gange om dagen, hver dag.
 • Husk, at da virkningerne af dette middel ikke er umiddelbare, er det vigtigt at bruge det i mindst 2 måneder.
 • Hvis infektionen stadig varer ved, så forlæng behandlingen i 8 til 12 måneder.

Hvis du ser et tegn på infektion, kan du bekæmpe svampen med dette middel og undgå komplikationer på mellemlang og lang sigt.

Det kan interessere dig ...
Drikkevarer der øger blodtrykket
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Drikkevarer der øger blodtrykket

Højt blodtryk er en risiko for dit helbred. Du skal være forsigtig med hvilke drikkevarer du drikker, og passe på dem, der øger blodtrykket.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Singal, A., & Khanna, D. (2011). Onychomycosis: Diagnosis and management. Indian Journal of Dermatology, Venereology, and Leprology. https://doi.org/10.4103/0378-6323.86475
 • Elewski, B. E., Rich, P., Tosti, A., Pariser, D. M. D., Scher, R., Daniel, R. R. C., & Gupta, A. (2013). Onchomycosis: An Overview. Journal of Drugs in Dermatology : JDD.
 • Piraccini, B., & Alessandrini, A. (2015). Onychomycosis: A Review. Journal of Fungi. https://doi.org/10.3390/jof1010030
 • Carrillo-Munoz, A. J., Peman, J., & Gobernado, M. (1999). Nuevos antifungicos. Presente y futuro. Revista Espanola de Quimioterapia.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.