Bekæmp overdrevent hårtab med mælkebehandling

Takket være alle dens næringsstoffer kan denne blanding af aloe vera med kokosmælk hjælpe med at reparere skade, samtidig med at du beskytter dit hår. Prøv det!
Bekæmp overdrevent hårtab med mælkebehandling

Sidste ændring: 26 august, 2022

Overdrevent hårtab sker, når der er et problem med din hovedbund og hårsække. Det kan være en konsekvens af en ernæringsmæssig mangel. Der er også faktorer, der har at gøre med dine gener, overdreven brug af hårde kemikalier og eksponering for toksiner.

Selv om det kan virke normalt at miste nogle hårstrå her og der, kan det over tid blive et problem. Heldigvis har naturen givet os et bredt udvalg af ingredienser med evnen til at modvirke hårtab. Disse forslag vil holde dine lokker fyldige og stærke.

Her vil vi gerne dele en behandling lavet med aloe vera og kokosmælk, som hurtigt får problemet under kontrol, hvis det anvendes regelmæssigt.

Prøv det!

Hjemmelavet aloe vera og kokosmælkbehandling til bekæmpelse af overdrevent hårtab

Denne naturlige behandling lavet med aloe vera og kokosmælk nærer dit hår fra rødderne for at forhindre overdrevent hårtab. Den indeholder fugtgivende og nærende stoffer, der virker på din hovedbund for at fremme sund ny hårvækst.

Kombinationen af ​​antioxidanter, essentielle fedtsyrer og vitaminer med høj biologisk værdi vil mildne de negative virkninger af frie radikaler på din hud, mens du regulerer dets naturlige pH. Det er også en god måde at hjælpe med overdreven tørhed og brækage, to faktorer, der direkte påvirker hårtab.

Læs også:

Fordelene ved aloe vera for dit hår

Aloe vera er en af de bedste valgmuligheder til pleje af dit hår

Aloe vera er en af dine bedste valgmuligheder til at pleje dit hår.

Det er ikke bare sundere end de kemiske produkter, du får i butikken. Det indeholder også store mængder vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at styrke dit hår.

 • Dens gelé indeholder mere end 20 essentielle mineraler, der, når de absorberes, hjælper med at styrke svagt hår.
 • Det giver også bemærkelsesværdige mængder af vitaminerne A, C og B-kompleks, der er nødvendige for normal hårvækst.
 • Aloe vera indeholder også en lille mængde vitamin E, kendt verden over som et anti-aging element.

Anvendelse på din hovedbund vil regulere overskydende olieproduktion uden at forstyrre oliekirtlerne, hvilket giver en smuk fugtighed og glans. Fordi det også er svampedræbende, er det godt til at bekæmpe skæl og andre infektioner i hovedbunden.

Fordelene ved kokosmælk for dit hår

Kokos er fuldt af aminosyrer og sunde fedtsyrer

Kokosmælk er et vegetabilsk produkt, der kan bruges på svækket hår for at stoppe hårtab på grund af dets koncentration af aminosyrer og sundt fedt. Antioxidanterne, vitaminerne og mineralerne i kokos modvirker virkningerne af solens eksponering og toksiner på dit hår.

Dette sammen med dens fugtgivende virkning gør det til en meget god behandling for at lindre tørt, skrøbeligt hår og andre problemer i forbindelse med hårtab. Som om det ikke var nok stimulerer det helingen af celler og væv. Således styrker det dine rødder.

Læs også:

Sådan laves denne aloe vera og kokosmælkbehandling

Aloe vera og kokos er godt for dit hår

Mens denne behandling lavet med aloe vera og kokosmælk er designet til at hjælpe med overdrevent hårtab, kan det også bruges som et alternativ til kemiske balsam og hårmasker.

Dens næringsstoffer reparerer skader forårsaget af miljømæssige faktorer og varme, samtidig med at det danner en beskyttende barriere mod fremtidige skader.

Ingredienser

 • 5 spsk aloe vera (75 g)
 • 1/2 kop kokosmælk (125 ml)

Fremgangsmåde

 • Tag aloe vera gelé og kør det sammen med kokosmælken i en blender.
 • Blend i nogle sekunder indtil du får en glat og cremet masse.

Anvendelse

 • Fugt dit hår, skilt det i et par stykker, og påfør blandingen fra rødderne til spidserne.
 • Dæk dit hår helt og lad blandingen sidde i håret mellem 30 og 40 minutter.
 • Efter denne tid vaskes med din regelmæssige shampoo og tørres naturligt.
 • Gentag 2 eller 3 gange om ugen for at stoppe dit generende hårtab på ingen tid.

Er du klar til at prøve det? Hvis du kan lide opskriften, så prøv den hjemme og få et sundt, smukt hår.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.