Bekæmp strithår med 5 naturlige midler

Hvis dit hår ser beskadiget ud tpga overforbrug af hårtørrer og glattejern, vil en kombination af banan, olivenolie og honning hjælpe dig med at genvinde dets glans.
Bekæmp strithår med 5 naturlige midler

Sidste ændring: 26 august, 2022

Bekæmp strithår med 5 naturlige midler. Strithår er en af de mest almindelige skønhedsproblemer for enhver aldersgruppe. Kombinationen af strittende hår og statisk elektricitet kan få ens hår til at begynde at se vilde ud og ude af kontrol.

Selvom det ikke er et tegn på noget egentligt sundhedsproblem, du bør bekymre dig om, kan det være irriterende når du bare prøver at sætte dit hår.

I betragtning af, at så mange kvinder kæmper for at tage kontrol over deres hår, er der udviklet forskellige produkter til at mindske volumen og forbedre det generelle udseende af hår, der er tilbøjeligt til at stritte.

Men før du investerer en masse penge i dem, hvorfor så ikke prøve nogle hjemmelavede behandlinger, der er 100% naturlige uden bivirkninger? Er du klar til at prøve dem?

Bekæmp strithår med 5 naturlige midler

1. Æblecidereddike

Aeblecidereddike flaske

Æblecidereddike er et fremragende produkt for dit hårs sundhed. Det hjælper med at afbalancere din hovedbunds pH-værdi, regulere produktionen af olie og kontrollere strithår, og gøre dit hår glansfuldt.

I starten er lugten ganske ubehagelig, men den vil forsvinde, når dit hår tørrer.

Ingredienser

Fremgangsmåde

 • Bland æblecidereddike og vand, hæld dem på din sprayflaske, og spray det grundigt i fugtigt hår.

Anbefalet læsning efter “Bekæmp strithår med 5 naturlige midler”:

5 cremer til at glatte dit hår naturligt uden at skade det

2. Macadamiaolie

Dette essentielle olie er ikke kendt for sin skønhed fordele for håret. Du kan købe det i helsekostforretninger og endda i nogle frisørsaloner.

Hvad den gør, er at regulere din naturlige produktion af olie, hjælpe med at nære, reparere og reducere tørheden af dit hår.

Dens fugtgivende virkning og indhold af antioxidanter forbedrer dit hårs struktur og bekæmper strithår og forbedrer dets udseende betydeligt.

Ingredienser

 • 10 dråber æterisk macadamiaolie
 • 1 badehætte

Fremgangsmåde

 • Varm macadamiaolien med hænderne og sprede den i hele din hovedbund ved hjælp af en blid massage.
 • Fortsæt med resten af dit hår hele vejen ud til spidserne, og dæk derefter dit hoved med en badehætte.
 • Lad det virke i mindst to timer, eller natten over, hvis du foretrækker det.

3. Æg

Aeggehvide

Æg er blevet brugt i århundreder til at forbedre tilstanden af hår og hovedbund.

De indeholder proteiner, vitaminer og mineraler, der styrker  hårrødderne,og hjælper med at kontrollere hårtab og andre almindelige problemer som   tørt hår.

Hertil kommer at æg mindsker den overskydende produktion af olie, hvilket giver en naturlig glød til dit hår og forebygger irriterende strithår.

Ingredienser

Fremgangsmåde

 • Pisk ægget med varmt vand og anvende det som om det var shampoo, ved hjælp af en blid massage med fingerspidserne.

4. Banana, olie og honning

Denne maske er en perfekt måde at nære dit hår på og mindske de negative virkninger af eksponering for solen eller andre varmekilder, såsom hårtørrer, krøllejern og strygejern.

Kombinationen af modne bananer, olivenolie og honning resulterer i et produkt, der er rigt på vitaminer, mineraler og antioxidanter, der bekæmper den ødelæggende virkning af frie radikaler på håret.

Det bedste af alt er at virkningerne er øjeblikkelige, og du vil blive overrasket over hvor smukt denne maske efterlader dit hår.

Ingredienser

 • 1 moden banan
 • 2 spsk. olivenolie (32 g)
 • 1 teskefuld honning (25 g)

Fremgangsmåde

 • Du skal mode bananen I en lille skål og røre olivenolie og honning i.
 • Når du har en homogen pasta, skal du sprede det over hele håret og lade det virke i 30 til 40 minutter før skylning som sædvanlig.

Læs også denne artikel efter “Bekæmp strithår med 5 naturlige midler”:

Opskrift på sund kokosvand kefir

5. Avocado og kokosolie

Avocado og kokos - bekaemp strithaar

 

De fugtgivende bestanddele i avocadoer og kokosolie har styrken til at reparere skader på dit hår og forsegle spaltede enderDe kontrollerer også strithår og får det hår til at se mere strålende ud.

Denne 100% naturlige behandling man anvendes flere gange ugentligt til at holde dit hår stærkt, næret og under kontrol.

Ingredienser

 • 1 moden avocado
 • 2 spsk. olivenolie (28 g)

Fremgangsmåde

 • Mos avocadoen og rør de to spiseskefulde kokosolie i, indtil du har en cremet blanding.
 • Anvend dette i hele dit hår fra rødderne til spidserne, dæk det med en badehætte, og lad den sidde i mindst en halv time.
Det kan interessere dig ...
5 cremer til at glatte dit hår naturligt uden at skade det
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 cremer til at glatte dit hår naturligt uden at skade det

Leder du efter sunde måder at glatte dit hår naturligt på? Med disse utrolige naturlige midler du kan gøre det selv derhjemme!


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.