De bedste frisurer i 2018

Der er et stort udvalg af frisurer til 2018. Du bør vælge den der passer bedst til dit udseende, dit ansigt og selvfølgelig til din personlige smag. Her er de bedste frisurer i 2018.
De bedste frisurer i 2018

Sidste ændring: 09 april, 2019

Stilarter ændres hvert år og frisurer er ingen undtagelse. Udviklingen i denne sæson viser, at kort hår er “in”, men der er også andre populære frisurer. Vi vil nu vise dig en liste over de bedste frisurer i 2018.


I mode-verdenen er der ikke mange ting, der får så meget opmærksomhed som vores hår. Det bestemmer en stor del af vores udseende.

Ens hårstil siger også meget om hvem man er. Kombineret med hvilken type kjole man har på, giver det hver person deres eget individuelle præg og specialitet, som de synes passer bedst til deres billede. Her er de 7 bedste frisurer i 2018:

De 7 bedste frisurer i 2018

1. Flapper

Flappers var de moderne kvinder i 20’erne, men de blev set som oprørere fordi de ikke fulgte alle reglerne. Så flapper-stilen er sej og imponerende. Denne stil er årets nye trend.

Det er en kort frisure, der ligner en bob. Forskellen er, at enderne er uklippet, mens pandehåret går næsten helt ned til dine øjenbryn.

Frisører anbefaler denne frisure til kvinder med runde ansigter. Det er også uden tvivl et ideelt udseende for dagens unge “oprørere”: dem, der ikke kan lide at leve et almindeligt liv.

2. Bob

Bob er en anden kort frisure, der vil blive brugt meget i 2018.

Dens fordele?

For det første er den nem at tage sig af, og den vil give alle et ungt udseende.

Denne stil er også fantastisk til enhver form for ansigt. Dette gør det til en slags wildcard inden for frisurer. Den bruges hovedsagelig med naturlige bølger og med lidt asymmetri oppe i fronten.

Læs også denne artikel efter “De bedste frisurer i 2018”:

5 smukke frisurer til et ubesværet udseende

3. Super langt hår

Kvinde med langt haar

I modsætning til de foregående involverer denne hårstil at lade dit hår være super langt.

Berømtheder som Kim Kardashian og Mila Kunis har for nylig vist deres lange manker. Bladet Vogue har også udtalt, at denne stil er et alternativ til denne sæson.

Disse to kvinder har haft deres lange hår med delt ned i midten.

Men en af de excentriske frisurer fra USA har kaldt den en “elegant og sexet” frisure. Jennifer Lopez og Beyonce er to andre berømtheder, der har brugt denne frisure til Grammy Awards i november 2017.

4. Høj hestehale

Kvinde med hestehale

Denne kunne betragtes som en variation af den tidligere stil. En kvinde med super langt hår kan rette håret og lave det til en høj hestehale. Dette gør at hendes hår ser elegant ud, uden at hun behøver at gå til frisør.

Denne stil gør at din hals ser lang og stilet ud. Hvis du ønsker at dække dine hår elastikker, kan du bruge et par stykker af dit eget hår. Du kan også bruge hårspray til at holde dit hår ned. Hårsprayet vil give din frisure endnu mere stil.

Andre variationer, som du kan bruge, afhængigt af lejligheden, er:

  • Den rodede hestehale, hvor du ikke har brug for så meget hårspray;
  • Hestehalen med sidestrengninger, til et mere afslappet udseende;
  • Den bølgede hestehale, som tilføjer meget glamour til dit udseende.

5. Kort, krøllet hestehale

Dette er en af ​​de bedste frisurer i 2018. Det er en hestehale, der passer perfekt til dem med kort hår.

For at lave denne frisure, skal du rette dit hår fra hovedbunden ned til din nakke. Bølg derefter dit hår ud til spidserne. Der hvor bølgerne starter, lægger du dit hår op i en hestehale.

Et nyttigt tip er at adskille bølgerne med dine fingre. I den øverste del skal du forsøge at holde dem tæt. Det vil give dig et elegant udseende, og som du vil se, er det en meget let frisure at lave.

6. Pixie

Emma Watson har pixie-frisuren - bedste frisurer i 2018

Pixie-stilen er en anden populær frisure i 2018. Man laver to veldefinerede lag: håret rundt om halsen skal være ret kort, og laget på hovedet lidt længere.

Det er en trend, der har været i og ude af stil i årevis, og som ifølge velkendte stylister helt sikkert vil være in i løbet af 2018.

Den bedste del ved pixie-stilen er, at den har så mange variationer: rodet, vådt, riflet, og flere. Det er en fantastisk mulighed for kvinder med vinklede eller ovale ansigter.

Læs også denne artikel efter “De bedste frisurer i 2018”:

5 makeupfejl du skal undgå, hvis du har små øjne

7. Høj knold

Dolce & Gabanna brugte dem på catwalks til deres nye sæson, så vi antager, at vi kommer til at se mange af dem i år.

Selvom det er en simpel frisure, og mange bruger den på de dage, hvor de ikke ved hvad de ellers skal gøre med deres hår, kan det stadig give dig et elegant udseende på meget kort tid.

Der er forskellige typer knolde. Især den høje knold er en fantastisk mulighed for krøllet hår, da det ofte er svært at finde en løsning til det.

Dens største fordel er, at den efterlader dit ansigt helt afdækket; så det er den perfekte mulighed for at bruge dit bedste makeup.

Listen kunne være længere med andre stilarter, der vil have stor indflydelse i denne sæson. Blandt disse er shag (i lag), det våde udseende (fugtigt) eller de forskellige typer pandehår, der altid får os til at se yngre ud.

Der er et stort udvalg af de bedste frisurer i 2018. Du bør vælge den der passer bedst til dit udseende, dit ansigt og selvfølgelig til din personlige smag.

Hvilken en foretrækker du?


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.