De vigtigste kvaliteter i en partner

Vi ønsker alle perfekte forhold, men mange mennesker ved ikke, hvad de skal lede efter. Lær om de vigtige egenskaber at lede efter, når det kommer til at finde den perfekte partner.
De vigtigste kvaliteter i en partner

Sidste ændring: 09 august, 2022

Hvilke kvaliteter skal en partner have? Når vi leder efter en partner, glemmer vi normalt det vigtigste. I stedet fokuserer vi kun på overfladiske træk.

vi finder folk, der passer ind i vores billede: Brunt eller blondt hår, høj eller lav, moden eller umoden, venlig eller seriøs…

Denne udvælgelsesproces forårsager imidlertid problemer i det lange løb, når vi indser, at vi ikke skaber relationer med vores partner på et dybere niveau. Det er her parforholdsproblemerne normalt begynder.

Så hvad skal du virkelig se efter, når du finder en partner? I dag tager vi et kig på det.

Gør dit valg af partner til en bevidst beslutning

ung kvinde der kysser sin kaereste paa panden

Lede efter en partner skal være en bevidst beslutning. Det kommer fra modenhed og vide, hvad du virkelig vil finde.

Først og fremmest er det sandt, at der ikke er en perfekt person til dig. Du finder ingen, der har alle de elementer, du ønsker.

Det er dog muligt at være sikker på, at den partner, du vælger, er den bedste for dig.

Nøglen er at være opmærksom på følgende uundgåelige aspekter.

 

Din partners værste frygt er en vigtig kvalitet at holde øje med

Par der kigger paa hinanden

Alle har en eller anden form for frygt. Men nogle af dem kan påvirke dit forhold negativt.

For eksempel er personen du har valgt, bange for at være alene? I så fald vil du finde dig selv i et afhængigt forhold.

Hvis dette er tilfældet, kan du blive overvældet af nogle af din partners holdninger. Dette gælder især holdninger, de bruger til at føle sig trygge og slippe af med frygten for, at du vil opgive dem.

På samme måde kan de også være bange for at du vil være dem utro. Dette gælder især, hvis de tidligere har gennemgået en lignende oplevelser. I dette tilfælde skal du tænke på dette omhyggeligt.

Nogle gange virker dette som manglende tillid. Dette kan overføres til konstante spørgsmål som: “Hvor har du været?”, “Hvem var du med?”, Og kontrol over din telefon og dine sociale medier.

Vær opmærksom på denne frygt og kend til den, før du går ind i et seriøst forhold.

Vælg din partner ud fra deres personlighed

Fyr der omfavner sin kaereste

De siger, at modsætninger mødes. Men sandheden er, at det virkelig er nødvendigt, at din personlighed i det mindste ligner lidt din partners.

For eksempel, hvis en af ​​de to mennesker er meget organiseret og den anden er meget uorganiseret, kan dette medføre problemer.

Du kan ikke ændre den person, du er i et forhold med. Først og fremmest skal du være meget klar over dette.

Det er muligt, at de eksisterende forskelle ikke irriterer dig i starten. Sørg for, at dette også fortsætter i fremtiden.

Med tiden vil ting i forholdet begynde at irritere dig, der ikke irriterede dig før. Lad ikke dig selv blive ledt ind i denne blinde forelskelse. 

Hvis det at lede efter den rigtige partner er noget, som du har i tankerne, så skal du overveje dette.

 

Sørg for at din partner kan kommunikere med dig

Der er nogle mennesker, der har svært ved at tale om nogle emner, mens andre kan tale om alt.

Kommunikation er afgørende for ethvert forhold. Og hvis den fejler, vil alt blive tabt.

Meningsløse argumenter og forskellige problemer kan skyldes manglende forståelse og fejlkommunikation.

På grund af dette er det vigtigt at bestemme den anden persons kommunikationsstil. Lytter de virkelig til dig? Taler de ærligt om, hvad der sker? Lyver de som regel?

At kende disse ting kan virkelig hjælpe dit forhold med at lykkes.

Spørg dig selv, hvorfor du er tiltrukket

Par der sidder ved vandet

Når du er på udkig efter et forhold, vil idealisering blinde dig. Dette vil løbe over med dig og lade dig glemme alt, hvad vi har nævnt til dette punkt.

Det er dog vigtigt at gøre en indsats for at være realistisk.

Når alt kommer til alt, når tiden går, så falder magien, og i skal begge arbejde på forholdet. Dette sker ikke kun af sig selv.

Hvad vil holde jer sammen?

Der skal være noget i forholdet. Det kan være en sans for humor eller noget ved den anden person, der tiltrækker dig. Det skal være noget særligt og unikt.

Hvis det ikke er sådan, har du måske fundet en person, som ikke rigtig stimulerer dig. Du kan måske føle et tomrum.

Det at have en kæreste bør ikke være et mål i sig selv. Nogle gange foretrækker vi at se, hvor livet tager os hen og venter ofte på, at nogen viser sig. Men hvis du befinder dig i denne aktive søgning, skal du huske ovenstående råd for at lave fundamentet for fremtidens succes.

 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Kreimer, R. (2010). Falacias del amor. ¿Por qué anudamos amor y sufrimiento? Reseñas trabajo Social N.o.
  • García Andrade, A., & Cedillo, P. (2011). Tras los pasos del amor: un recuento desde las ciencias sociales. Estudios Sociológicos. https://doi.org/10.2307/23043406
  • Serrano, G., & Carreño, M. (1993). La teoria de sternberg sobre el amor. Analisis empírico. Psicothema. https://doi.org/10.1007/s11219-012-9177-8

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.