Fire fødevarer, der kan ændre dit ansigts udseende

Selvom du måske ikke har cøliaki, kan udseendet af hudorme eller et hævet ansigt være tegn på, at du har en vis grad af intolerance overfor gluten.
Fire fødevarer, der kan ændre dit ansigts udseende
Elisa Morales Lupayante

Bedømt og godkendt af Idrætspædagog og ernæringsekspert Elisa Morales Lupayante.

Sidste ændring: 22 december, 2022

Tro det eller ej, der er flere fødevarer, der kan ændre dit ansigts udseende.

Følg godt med, fordi vi i dag skal vi tale om dem alle, og hvordan de påvirker dit ansigt.

1. Vin

Et glas roedvin der bliver haeldt op

Et af karakteristikaene for folk, der drikker for meget vin, er, at de får meget synlige rynker, såvel som pletter på næsebroen. De får også små rynker under øjnene og hævede øjenlåg.

Som om dette ikke var nok, bliver din hud dehydreret og har tendens til at blive rød. Dine porer bliver også udvidet.

Alt dette skyldes, at vin indeholder store mængder sukker, såvel som pesticider og sulfitter. Det er grunden til, at alkoholholdige drikkevarer forårsager dehydrering.

Samlet set får dette din krop tabe vand. Derudover får det leveren til at arbejde overdrevent og det betyder, at du får problemer med maven næste dag. Alt dette får din hud til at se rynket samt slap ud og med røde pletter til følge.

Hvis du også indtager alkohol i overskud på lang sigt, kan dette ende med at ændre funktionen af ​​dine tarmbakterier og være årsagen til mange sygdomme.

For at begynde at rette op på dette problem er det nødvendigt at holde op med at drikke enhver form for alkohol i mindst 3 uger. På den måde kan du lade din hud nulstille sig selv.

Se også denne artikel efter “Fire fødevarer, der kan ændre dit ansigts udseende”:

8 Fordele ved at drikke rødvin

2. Mælk

Maelk

Lignende egenskaber opstår for folk, der drikker for store mængder mejeriprodukter. I dette tilfælde er ansigtet kendetegnet ved poser under øjnene og hævede øjenlåg.

Det forårsager også hudorme og pletter i områder såsom hagen.

Mælk kan også alvorligt påvirke farven af dit ansigt, selvom du tolererer laktose. Dette skyldes, da vi bliver ældre, mister vi en stor mængde af de enzymer, der hjælper os med at fordøje laktose ordentligt.

Selvom dette ikke er en allergi, så forårsager den visse ændringer i kroppen og på ansigtet. Så hvis du ser, at dit ansigt er hævet og din hud er bleg, så prøv at undgå mejeriprodukter i nogle få uger.

På denne måde kan du finde ud af, om dit ansigt forbedres, og om disse symptomer forsvinder. Hvis det er tilfældet, kan du være sikker på, at det skyldes overdreven forbrug af mejeriprodukter.

Læs også denne artikel efter “Fire fødevarer, der kan ændre dit ansigts udseende”:

7 grunde til du bør tage et glas mælk med honning før sengetid

3. Sukker

Sukkerknalder

Der er også et meget typisk ansigt for de mennesker, der spiser mere sukker, end de burde. Dette er kendetegnet ved dybe rynker i den øverste del af ansigtet, poser under øjnene, tynd, lys hud og akne.

Sukker 34 en ingrediens, der skal spises i moderation, fordi det kan få dig til at tage på i vægt, hvilket også påvirker tilstanden af din hud.

Hvad denne fødevare gør er at intensivere din glycering. Derfor påvirker det processen, hvorved overskydende glukosemolekyler holder fast ved kollagen, beskadiger den og gør den mindre elastisk.

Alt dette gør forældelsen af huden hurtigere, hjælper med dannelsen af rynker og ændrer pigmenteringen af huden.

Hvis det, du leder efter, er perfekt hud, er en af de første ting, du bør gøre, at reducere dit sukkerforbrug til et minimum og vælge andre alternativer.

4. Gluten

Kvinde der siger nej til broed - ansigts udseende

Spise et overskud af produkter indeholdende gluten er ikke kun dårligt for cøliaki.

Ansigtet hos en person, der spiser for meget gluten, er karakteriseret ved hudorme på panden, kinderne og hagen, røde kinder og et hævet ansigt. Med andre ord kan gluten ændre dit ansigts udseende.

Hvis du bemærker disse tegn, bør du vide, at de kan være et symptom på, at din krop ikke er i stand til at fordøje gluten.

Gluten er en type protein, der kan findes i fødevarer som:

  • Hvede
  • Rug
  • Havre
  • Byg

Det findes også i drikkevarer som:

  • Øl
  • Whisky
  • Vodka

Hvis du har mistanke om, at du kan være glutenintolerant, kan du teste det meget simpelt: Du skal bare prøve at udelukke disse produkter fra din kost i 2 til 3 uger. skær mad, der kan indeholde gluten ud, og se om der er ændringer i huden.

Hvis efter disse to uger dine symptomer ikke er forsvundet, er det sandsynligt, at du har intolerance over for en fødevare, men ikke for gluten.

Men for at opretholde en sund vægt er det bedst at skære enkle kulhydrater som bagværk lavet med hvidt mel ud af din kost.

Det kan interessere dig ...
Naturlige ansigtsbehandlinger, der får din hud til at skinne
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Naturlige ansigtsbehandlinger, der får din hud til at skinne

Industrien siger, at hvis du vil have dit drømme ansigt, så skal du købe deres produkter. Disse omfatter produkter til naturlige ansigtsbehandlinge...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.