Foryngende japansk ansigtsmaske

Ris er en perfekt allieret for huden. Selve kornet kan bruges som scrub til at eksfoliere og fjerne døde hudceller, mens ris hydrerer, regenererer og strammer huden op.
Foryngende japansk ansigtsmaske

Sidste ændring: 30 november, 2018

Har du nogensinde spekuleret over, om du kan forynge dit ansigt? Naturligvis er der ingen mirakler, men vi kan gøre vores ansigt lysere, stramme det mere op og give det mere elasticitet. En effektiv og enkel løsning er at benytte os af denne billige “japanske” ansigtsmaske. Vil du vide hvad det er?

Derfor kan det betale sig at lave dine egne skønhedsprodukter

Du kan lave en ansigtsmaske med ris

De fleste bruger alt for mange penge på kosmetik, cremer og behandlinger. Alt for mange penge, ingen tvivl om det. Det interessante ved alle disse brancher dedikeret til en verden af skønhed er, at de bruger naturlige ingredienser som er tilgængelige for os alle. Men naturligvis anvendes disse og bliver kunstigt fremstillet i så store mængder i de cremer, der sælges i butikker; og normalt prøver vi kun et par cremer i hele vores liv, afhængigt af vores alder og vores behov.

I vores sundhedsblog har vi ofte nævnt de vidunderlige fordele ved avocado, druer og aloe vera til vores skønhedspleje, men i dag vil vi introducere et element der er så grundlæggende at du sikkert aldrig har tænkt over det: ris. Et middel med japanske rødder? Ja, det er det. Det er en meget traditionelt kvinde-middel i den orientalske verden. Lad os forklare dets fordele.

 • Ris er en perfekt tonic for huden. Det har en ingrediens kaldet inositol som er vidunderligt til at bremse aldring, ved at fremme blodcirkulationen og gøre effektivt gavn for den generelle sundhed i huden.
 • Rig på vitamin B. Du kender allerede de mange gode egenskaber ved B-vitamin til at pleje vores hud, vores hår, vores negle …, det stimulerer hudens regenerering, bidrager til at blødgøre huden, og styrker huden mod ydre påvirkninger.
 • Hydrerer, regenererer og opstrammer huden. Denne gode egenskab stammer især fra risvand, et meget traditionelt middel for japanske kvinder.
 • Anti-rynke effekt. Som vi allerede har påpeget, ligger hemmeligheden bag ris i at forynge ansigtet med dens komponent inositol. Dette kan modvirke rynker og stimulere blodcirkulation i ansigtshuden, som altid er så sart.
 • Et godt exfolierende middel. Det er overraskende, men blandt dets gode egenskaber må vi også tilføje fytinsyre. Og hvad gør dette element? Det fjerner døde hudceller og hjælper med til at forynge ansigtet lidt efter lidt.
 • Fjerner akne-pletterIgen er det risvand, som er den ideelle del af denne behandling til at rense vores hud for fremmedelementer. Det renser, opstrammer og reducerer ansigtspletter der især skyldes acne. Det er bedst at foretage en behandling mindst to dage om ugen.

Foryngende japansk ansigtsmaske

riscreme

Nu ved du at vores maske af japansk oprindelse har ris som grundlæggende element. Da det er rigt på vitaminer og foryngende egenskaber, er det forsøget værd at anvende dette middel mindst to gange om ugen. Hvis du ønsker det, kan du supplere denne maske med dine sædvanlige cremer, fordi det er en nem måde at opnå yderligere fordele på en meget økonomisk måde. Og du kan være overbevist om at det giver gode resultater.

1. Hvad har jeg brug for til at tilberede min maske?

Denne foryngende ansigtsmaske vil kræve følgende ingredienser:

 • 3 spsk økologiske brune ris. Du kan finde denne i specialbutikker eller helsekostbutikker, sørg først og fremmest for at det er at det er økologisk, det vil sige fri for pesticider eller kemikalier, så du får alle de naturlige egenskaber i ris.
 • Halvanden spsk destilleret vand.
 • To spsk avocado.
 • En halv teskefuld honning.
makeup ansigt

2. Hvordan tilbereder jeg min foryngende ansigtsmaske?

 • Det er meget let, som du allerede kan forestille dig. Hvad vi gør først er at koge risen. Du bruger meget lidt ris, som du kan se, men vi ønsker at være sikker på masken er frisklavet hver gang, da det er den måde man kan drage fordel af dens virkninger. Varm risen, indtil den er blød og hæld derefter vandet fra risen. Gem begge dele.
 • Hvad vi gør nu er at vride risen og placere den i en anden beholder og tilsætte avocado og honning. Brug en ske til at omrøre blandingen godt og skabe en fin, homogen pasta. Når du er klar, smører du den på din hud.
 • Lad den sidde på dit ansigt i mindst 15 eller 20 minutter. Bagefter bruges en vatpind til at fjerne den og vaske dit ansigt med risvandet, som du tidligere har sat til side. På denne måde vil du exfoliere og behandle de små pletter og urenheder.
 • Som du kan se er denne ansigtsmaske af japansk oprindelse meget grundig, enkel og billigt. Det giver os mulighed for at drage fordel af både selve risen og risvand. Hvis du tilbereder dette middel to gange om ugen, vil du forynge dit ansigt hver dag. Prøv det!

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.