Gør anal sex altid ondt?

Da det er et område, der ikke smører sig selv naturligt, er det vigtigt at bruge smøremidler for at undgå skader eller ubehag når det kommer til anal sex
Gør anal sex altid ondt?
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 09 august, 2022

Begrænsning af samleje til bare kønsorganerne forhindrer dig i at opleve og nyde dette. Men det vi er mest bekymrede for når det kommer til anal sex er risiciene.

Hvad er anal sex?

Anal sex er defineret som den seksuelle praksis, hvor penis eller et erotisk legetøj er indsat i din partners anus og endetarm. Selv om det har været praktiseret siden det gamle Grækenland, er det i dag stadig et tabu for mange mennesker.

Der er mennesker, der anser det som en unaturlig handling i forhold til vaginale samleje.

Der har været så meget misinformation, at det betragtes som en eksklusiv praksis for homoseksuelle eller biseksuelle, uden at tænke på fordelene eller hvor behageligt det kan være.

Hvorfor er det en behagelig aktivitet?

Par der holder om hinanden

Anal penetration er faktisk meget behageligt, fordi under akten stimuleres klitoris fra endetarmen til bækkenområdet. Men hvis vi kigger på det rent psykologisk, så bliver det forbudte et elskovsmiddel.

Dette skyldes, at det er nyt, hvilket gør situationen endnu mere spændende. Imidlertid indeholder analområdet et stort antal nervefibre, som er følsomme for berøring.

Sådan smøres det

Anus smøres naturligvis ikke naturligt under samleje, mens skeden gør. Derfor er det vigtigt at være forsigtig med indtrængning, fordi musklerne ikke har den samme elasticitet.

Det betyder, at brugen af ​​smøremiddel er afgørende, ellers kan man smøre naturligt med spyt. Hvad du skal huske er, at begge vil fordampe let, så du bør ikke vente for længe før indtrængen.

Anbefalet læsning:

5 tips til et bedre sexliv

Hvad er anal stimulering?

Det bedste er at kombinere penetration med onani. Dette er en måde at øge glæden og afslappe musklerne.

Når du først har besluttet at prøve anal sex, skal alle fordomme ophæves. Anal samleje er ikke kun en fysisk følelse, men er også en subjektiv.

Findes der sådan noget som anal onani? Der er en metode, hvor du introducerer en eller flere fingre samtidig med onanien.

Dette forhindrer skade på rektalvæggene.

Hvor kommer smerten fra?

Kvinde der holder sig paa numsen

Hvis du forsøger at gå hurtigt, når du har anal sex, vil musklerne ikke slappe af. Og lukkemusklerne vil forblive lukkede. Det er derfor anal sex er smertefuldt. Derfor anbefales det at prøve den forrige leg.

Hvordan gør man det

 • For det første kan den anale lukkemuskel udvides ved hjælp af det vandbaserede smøremiddel.
 • Herefter indsættes en finger langsomt i anus. Det kan være nødvendigt at lave meget blide bevægelser.
 • Målet er at forstørre det gradvist, indtil det udvider sig nok.
 • Først da er penetration udført. Dette er den eneste måde at undgå smerte på.

Hygiejne og sikkerhed

Slimhinden, der dækker det rektale område, er tilbøjelig til infektioner og udsættelse for skader. I værste fald kan dette være en anal revne. Derfor anbefaler vi følgende:

 • Accelereret indtrængning forårsager brud, der forårsager blødning og skade.
 • Dette kan igen forårsage opnåelsen af seksuelt overførte sygdomme som herpes, gonoré eller syfilis. Derfor skal du bruge kondom.
 • Det bedste er at bade før og efter sex.
 • Du skal have korte negle.
 • En af de mest almindelige frygtpunkter er, at der under anal sex kan være en tilfældig afføring. Hvis dette er tilfældet, kan du altid udføre en lavement for at rense endetarmen.

Farlige praksiser

Par der har sex
 • Fisting: Dette er en ekstrem praksis, hvor du søger glæde ved at udvide anus. Du gør dette ved at introducere alle fingre, hånd eller næve.
 • Creampie: I dette tilfælde kommer manden i det rektale område.
 • Anilingus: Kendt i dagligdagen som et sort kys, det er anusens kontakt med munden hos den anden person.
Det kan interessere dig ...
Behandling til at styrke knogler og led
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Behandling til at styrke knogler og led

Forstærkning af dine knogler og led behøver ikke at kræve laboratoriemedicin. Faktisk er der andre naturlige alternativer, der kan bruges som et su...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.