6 gode råd til sex i vand

At føre sine sexfantasier ud i livet er en naturlig del af vores seksualiet. Der er en hårfin grænse mellem virkelighed og fantasi, og målet er et få glæde og tilfredsstillelse i parforholdet.
6 gode råd til sex i vand

Sidste ændring: 24 april, 2019

De færreste har modet til at eksperimentere med sexlivet. Det kan skyldes, at de er bange på grund af fordomme. Mange ved ganske enkelt ikke nok om det. Sex i vand er en af de ting, nogle drømmer om at prøve.

Man man have sex i vandet? Det er uden tvivl en af de fantasier, som mange mænd og kvinder har.

For der er intet mere forførende, end når sollyset reflekterer i vandet for at skabe en erotisk stemning.

Men før du selv vælger at kaste dig ud i at have sex i vandet, er det vigtigt at følge nogle gode råd for at reducere potentielle risici.

1. Vær forsigtig offentlige steder

Det er kendt for enhver, at der er klor i en pool. Men det betyder ikke, at der ikke er bakterier i poolen.

Problemet er ikke de kemikalier, man bruger til at rense vandet. Det er mere de bakterier, som du selv bringer med i vandet.

Det er med andre ord de stoffer, du har i dine hårprodukter, solcreme, makeup og selvfølgelig kemikalierne i urin.

Derfor er det en meget god idé at bruge din lugtesans, og hvis du kan fornemme en dårlig lugt, så glem alt om at have sex i poolen. Sandsynligheden for at få en infektion på grund af partikler i vandet er lav, men det er som en tommelfingerregel bedst at undgå steder med mange mennesker.

2. Vi afliver en myte om at have sex i vand: Vand fugter ikke skeden

Par kysser i pool

Det er meget normalt at tænke, at vand fugtgiver, men det fugtgiver ikke skeden.

Årsagen til dette skyldes, at når du kommer i vandet, vil vandet vaske alle sekreter væk, og skeden bliver dermed tør.

Derudover bliver underlivet også let irriteret, når det kommer i kontakt med klor– eller saltvand, da klor er et kaustisk middel, der ændrer pH-værdien i skeden. Der er dermed risiko for, at du kan få en infektion i skeden eller bakteriel vaginose.

Derfor er det meget vigtigt, at du bruger en form for glidecreme eller andet smøremiddel til at fugtgive skeden.

3. Hvordan virker et kondom når man har sex i vand?

For at være helt ærlig er der ikke mange undersøgelser, der fokuserer på brugen af prævention under vand. Men hvis I ikke har sex i alt for saltet vand, kan I uden problemer bruge præservativer.

Det betyder med andre ord, at det ikke vil være skadeligt for materialerne, selv om kloren kan ødelægge præservativerne. Der er også mulighed for, at der er olie eller andre kemikalierester i vandet.

Derudover er det også vigtigt at huske på, at hvis I ikke bruger glidecreme eller smøremiddel, vil det forårsage tørhed og friktion, hvilket kan få kondomet til at gå i stykker.

Det anbefales, at I bruger et silicone-baseret smøremiddel, da, som vi allerede har nævnt, olien forårsager skader og de vandbaserede vil blive vasket væk.

Det er også vigtigt at tage kondomet på, før I går i vandet, og det skal selvfølgelig være på et fuldt erigeret lem. For hvis I tager kondomet på under vandet, kan det sprænge.

Ligeledes er det vigtigt at tage det af, før erektionen lægger sig for at undgå, at det forbliver inde i skeden.

4. Kan man blive gravid?

Kvinde og mand kysser

Der er så absolut en sandsynlighed for at blive gravid, hvis du har ubeskyttet sex under vand. De samme regler som i sengen gælder også i vand.

For det er en meget fejlagtig antagelse at tro, at man ved at vaske skeden med lidt vand kan vaske sæden væk.

Men det er dog en myte, at du kan blive gravid ved at bade i en pool, hvor en mand har onaneret og udløst sin sæd.

For fysisk kontakt og en direkte udløsning oppe i skeden er påkrævet for at blive gravid, og derfor er det praktisk taget umuligt. Derudover er en form for bevægelse også nødvendig, for at sæden kan komme op i skeden.

For at berolige dig endnu mere kan sædceller heller ikke leve uden for menneskekroppen. Det er umuligt for dem at overleve i ude i det ‘fri’, uanset hvor høje eller lave temperaturerne måtte være.

5. Sexsygdomme når man har sex i vand

Sexuelt overførte sygdomme er en anden grund til, hvorfor det er vigtigt at bruge kondom, selvom det gør det hele lidt mere udfordrende.

For sandsynligheden for at få en sexsygdom er lige så stor i vandet som den er i sengen. Selvom forskellige desinfektionsmidler fjerner bakterier, mindsker de ikke risikoen for at pådrage sig dem.

6. Brækkede lemmer?

Kærlighed i poolen

Det kan forekomme åbenlyst for de fleste, men bestemte sexstillinger i vandet er bedst at udføre med lidt forsigtighed.

For man kan meget nemt komme til at miste balancen, og selv om det kan være svært, er det en meget god idé at lægge en lille dæmper på lidenskaben. For ellers kan du ende med at få sår og andre skrammer eller i værste tilfælde brække nogle lemmer.

Hvad er din holdning? Har du prøvet at have sex i vand?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.