Du kan behandle åreknuder med 3 naturlige ingredienser!

Selvom det er vigtigt at huske på alvorsgraden af vores åreknuder, kan denne enkle behandling være overraskende effektiv til at lette den tilstand, der normalt får dette problem til at forekomme.
Du kan behandle åreknuder med 3 naturlige ingredienser!
Nelton Abdon Ramos Rojas

Bedømt og godkendt af læge Nelton Abdon Ramos Rojas.

Sidste ændring: 22 december, 2022

Vidste du, at du kan behandle åreknuder med aloe vera, gulerod og æblecidereddike?

Åreknuder er dilaterede vener, der ligger tæt på overfladen af huden, og vises normalt på ben og ankler.

 • Blod akkumuleres på grund af en funktionsfejl i de venøse klapper, der får åreknuder til at udvikle sig som følge af cirkulationssystemets dårlige funktion.
 • Faktorer som at være overvægtig kan medføre en risiko for åreknuder. Derudover er disse knuder også mere tilbøjelige til at dukke op under graviditeten.
 • En anden risikofaktor er at have et job, der kræver en god del af arbejdsdagen stående eller på anden måde på gåben.
 • De er også hyppigere blandt kvinder såvel som ældre.

Åreknuder er ikke kun et problem, fordi mange mennesker anser dem for grimme – de kan også forårsage irritation eller ubehag.

Typer af åreknuder du kan behandle

Ben med synlige blodaerer

Det kan fra første øjekast virke som om, at alle åreknuder er ens – men det er langt fra sandheden.

Afhængig af tilstandens udviklingstrin vil farven og intensiteten af ​​udseendet af åreknuderne være forskellige.

Vi kan bryde disse forskelle ned i fire separate faser:

Fase 1 åreknuder

 • I denne indledende fase vil åreknuderne være tynde og have en lys violet farve. Nogle gange kan de have en stjerneagtig formation – i dette tilfælde kaldes de karsprængninger.
 • Generelt udgør denne type af åreknuder kun et æstetisk problem. Men til tider, kan de også producere en følelse af tyngde og træthed i benene.

Fase 2 åreknuder

I fase 2 bliver venerne mere synlige og en serie af tilbagevendende symptomer begynder at gøre sig bemærket, de er som følger:

 • En følelse af tyngde og træthed i benene
 • Smerte
 • Kramper
 • Prikken
 • Varm fornemmelse
 • Stikkende fornemmelser

Fase 3 åreknuder

Her er venerne mere dilaterede, og symptomerne øges gradvist.

Hævelse, ødem og misfarvning af huden kan forekomme.

Fase 4 åreknuder

Fase 4 åreknuder forekommer normalt i områder, der også er påvirket af eksem eller sår. Da sår er vanskelige at behandle og kan blive inficeret let, så kan forekomsten af åreknuder i samme område være risikabelt.

Derfor er det bedst at søge professionel lægehjælp så hurtigt som muligt, hvis du oplever åreknuder, der dannes i et område, der er berørt af mavesår.

Heldigvis for dem, der lider af åreknuder og ønsker at begynde at bekæmpe dem, har det aldrig været lettere takket være den række af muligheder, der nu er tilgængelige.

Endnu bedre er der en række helt naturlige behandlinger, der kan gøre underværker og hjælpe med at eliminere symptomerne fuldstændigt.

Derudover kan du blive overrasket over at opdage, at en af ​​de mest effektive løsninger udnytter de naturlige egenskaber ved tre almindelige ingredienser: Gulerod, aloe vera og æblecidereddike.

Du kan behandle åreknuder med aloe vera, gulerod og æblecider eddike

Aloe vera og gulerodssaft

Ingredienser

 • 1 kop revede gulerødder (115 g)
 • 7 ½ spsk aloe vera gel (115 g)
 • Æblecidereddike som nødvendigt

Æblecidereddike

Når det kommer til behandling af åreknuder, er der intet bedre derude end den meget elskede æblecidereddike. Det er en meget effektiv måde til at stimulere blodcirkulationen på, og den har anti-inflammatoriske egenskaber.

Eddike kompressioner alene kan være en fantastisk måde til at lindre symptomerne på åreknuder. Placer blot kompressionen på det berørte område og lad det udføre sin magi i 20 minutter.

Aloe vera

Aloe vera er en hjælpsom lille plante, der kan hjælpe os med at behandle alle mulige slags hudproblemer. I tilfælde af åreknuder er det en stor allieret takket være dets beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

Gulerod

Den ydmyge gulerod, som du måske har overset i køleskabet som en del af morgendagens aftensmad er faktisk en åreknude dræbende super fødevare takket være dens høje niveauer af beta-caroten og antioxidanter.

Disse forbedrer ikke blot udseende af åreknuder, men hjælper også med at lindre de andre symptomer, der er forbundet med dem.

Forberedelse

De mængder, der er angivet i ingredienslisten, skal ses som vejledende – bare husk at du skal bruge lige mængder aloe vera og gulerod for at lave denne behandling.

 • Skræl først guleroden og blend den i en blender, indtil den bliver til en glat, våd pasta.
 • Dernæst fjern eventuelle torne fra aloe vera bladet, skær det i halv længde med en skarp kniv. Derefter skal du bruge en ske og fjerne gelen indeni.
 • Tilsæt denne gel til din gulerodspasta.
 • Det næste skridt er at tilføje æblecidereddike. Gør dette langsomt og omrør, mens du gør det. Målet er at opnå en glat og cremet pasta.
 • Det er vigtigt, at blandingen ikke er for flydende, ellers vil det være svært at anvende på de berørte områder.
 • Fortsæt med at blande, indtil du får den ønskede tekstur, og indtil alle ingredienserne er godt integreret.

Hvordan man påfører det

Aareknuder på benene
 • For at få det bedste resultat er det vigtigt at anvende denne creme dagligt, hvis det er muligt.
 • Spred cremen over det område, der er påvirket af åreknuder og masser det opad, fra anklerne op til læggene for at stimulere blodgennemstrømningen.
 • Lad det arbejde i mindst 30 minutter, og skyl derefter efter med koldt eller varmt vand.

Vidste du før du læste denne artikel at du kan behandle åreknuder med aloe vera, gulerod og æblecidereddike?

Det kan interessere dig ...
5 olivenolie ansigtsmasker til at forkæle din hud derhjemme
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
5 olivenolie ansigtsmasker til at forkæle din hud derhjemme

Ekstra jomfru olivenolie er et meget populært og anvendt produkt. Lær hvordan du kan forkæle din hud med olivenolie her i artiklen.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Ovejero, L., & Ibañez, P. (2012). Varices. Asociación Española de Enfermería Vascular y Heridas.

 • Moñux, G. (2009). Varices y trombosis venosa profunda. Libro de la salud cardiovascular.

 • Montenegro, J. (2017). Varices.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.