Brug naturlig creme af kokosolie til at forynge huden omkring øjnene

Denne blanding af kokosolie og E-vitamin er perfekt til at fugtgive din hud og forynge dine øjnes udseende ved at forebygge rynker.
Brug naturlig creme af kokosolie til at forynge huden omkring øjnene

Sidste ændring: 26 august, 2022

Huden omkring dine øjne er et af de mest sarte og følsomme områder i dit ansigt. Det betyder, at det også er et af de områder, som er mest udsat for udviklingen af tidlige rynker, og at det er vigtigt at forynge huden omkring øjnene.

Det indeholder ikke mange talgkirtler, og det har minimale niveauer af kollagen og elastin. Det er derfor, huden omkring dine øjne har en større tendens til at vise tegn på aldring end andre områder.

Derudover er det et af de områder, som er mest udsat for sollys og de toksiner, der er i miljøet. Det er derfor, det ikke kommer som nogen overraskelse, at uperfektheder kan begynde at vise sig langsomt i dette område.

Og hvis det ikke skulle være nok, så er det et område, som også er påvirket af faktorer, såsom mangel på søvn, stress, dårlig kost og andre vaner, som påvirker hudens tilstand.

Den gode nyhed er dog, at der er en masse produkter og teknikker, som kan hjælpe med at modvirke skade på huden og forebygge uperfektheder, før de dukker op.

Mange af de kommercielle alternativer er meget dyre. Heldigvis er der 100% naturlige alternativer, som er tilgængelige for alle. I denne artikel vil vi dele en opskrift på en hjemmelavet creme med kokosolie, som takket være dets unikke egenskaber er perfekt til at forynge huden i dette område.

Prøv det!

Hjemmelavet creme med kokosolie til at forynge huden omkring dine øjne

Creme med kokosolie er et produkt, som har fået rigtig mange fans rundt omkring i verden. Det er på grund af dets mange måder, hvorpå det kan forbedre din huds helbred og skønhed.

Dette naturlige produkt er meget bedre for pengepungen end de alternativer, som bliver solgt i butikkerne. Og det bedste ved det er, at det ikke vil forårsage nogle uønskede bivirkninger.

Sammen med fordelene ved kokosolie, vil vi også drage nytte af fordelene ved E-vitamin olie. Dette er en ingrediens med antioksidante egenskaber, som nærer de dybeste lag af huden for at hjælpe med at forebygge svækkelse og rynker.

Og eftersom vi ønsker at være sikre på, at du ikke har nogen tvivl, har vi opsummeret dets vigtigste egenskaber nedenfor.

Kokosolie

Kokosolie og kokosnoedder

Det er anset som værende den sundeste naturlige fugtgivende creme, der findes. Kokosolie er en smørelse, der er nem at anvende og nemt optages af huden. Det hjælper med at holde huden ung, fugtig og beskyttet.

Dets mellemkædede fedtsyrer og antioksidanter giver det antimikrobielle og svampedræbende virkninger. Disse gør det til et kraftfuldt værktøj til at mindske risikoen for infektioner.

Kokosolie indeholder også store mængder laurinsyre. Det er et stof, som regulerer din huds naturlige pH-værdi, mens det stimulerer cellulær gendannelse.

Takket være dets naturlige egenskaber bevarer det en passende mængde kollagen og elastin. Det er to stoffer, som er vigtige for ung og fast hud.

Det m indsker også den negative effekt fra frie radikaler. Det er den værste fjende, når det kommer til at forårsage svækkelse af huden og tidlige rynker.

Til sidst er det desuden også passende til den sarte hud omkring dine øjne. Det skyldes, at det giver en dyb fugt, og det mindsker de skadelige effekter fra solens UV-stråler.

E-vitamin olie kan forynge huden

Kapsler med E-vitamin

I det sidste årti har E-vitamin været kendt som “vitamin for liv og ungdom”. Det er takket være dets effektivitet til at modvirke alt, som fremmer aldringen af huden.

Det er derfor, dets anvendelse – både indvordes og udvordes – er så højt anbefalet for alle, der ønsker at forbedre deres huds tilstand, selv når det allerede har udviklet uperfektheder.

Æterisk E-vitamin olie blødgør huden og giver fugt til huden omkring dine øjne. Derudover forebygger det udviklingen af disse uønskede smilerynker, som de små rynker omkring øjnene nogle gange er kendt som.

Sådan laver man denne naturlige creme med kokosolie til at forynge huden

Kokosolie

For at få de bedste resultater, når man anvender denne naturlige creme, anbefaler vi, at du får fat i kokosolie, der er 100% økologisk. Trods alt vil raffinerede versioner ikke have den samme næringsmæssige værdi.

Det er også godt at være klar over, at når du begynder, vil du ikke kunne se resultater med det samme. Du vil blive nødt til at fortsætte med at anvende det, før du kan begynde at se en forskel.

Ingredienser

  • 6 1/2 spiseskefulde økologisk kokosolie (100 gram)
  • 3 kapsler E-vitamin olie
  • 1 lufttæt flaske

Metode

  • Først varmes kokosolien ved lav temperatur. Derefter tilsættes de tre kapsler med E-vitamin olie.
  • Når begge dele er godt blandet, tages de af blusset og stilles til køling nogle få minutter.
  • Hæld blandingen i den lufttætte flaske og vent, indtil det størkner.
  • Opbevar det et køligt og tildækket sted langt væk fra nogle som helst former for varme.

Sådan anvendes cremen

  • Tag en lille mængde af cremen. Anvend blide masserende bevægelser til at gnubbe det på huden omkring dine øjne.
  • Vær sikker på, at din hud er ren og fri for eventuelle kosmetikprodukter.
  • Gentag hver aften, før du går i seng.

Klar til at prøve det? Lav denne fantastiske creme derhjemme og opdag denne skønne måde at beskytte din hud på uden at bruge masser af penge!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.